Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
30582
View
2745
Reply

BoraK - boRAK BerJELujur @ SKAC

 Close [Copy link]

Author: genchi       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2014 02:17 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 12:43 PM
wahhh br bukak ke mall tu tan
nak sebut pun akak x pandai lg
terbelit lidah

ooo kak... tan kan klu thu die gi cc
tan cari kat cc tu siap wat kecoh
malu muka die 1 cc kenal die -- >> mak cari kt cc bwk rotan
hah memain la dgn tan, klu tan kata taboleh tu taboleh la
susah tempat tan tu kak
sbb mall dn pasaraya dekat sangat

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:18 PM | Show all posts
anniez08 posted on 14-10-2014 01:51 PM
akak ana wat nasi ayam ari ahad ritu?..
n pown mkn nasi ayam kat chicken rice kat bawah tesco tu. ...

chicken rice shop tu peberet cik tembam
tp kakak abg dia x suka
so klu nak gie kena gie berdua jer
tuelah N kena pedas sikit
x sangka lak lada merah basah tu x pedas lgsg
rs nyesal x buh 3 ke 4 biji cili api
so cam kurang kick plk

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:20 PM | Show all posts
anniez08 posted on 14-10-2014 01:52 PM
tu la.. bengkak muka dorg lain kan?..
tp mmg n tgk org yg pakai botox ni
muka dia bengkak semaca ...

tue bini PM pun sama
pastu raja azura pun mak aihh muka cam rebeh sebelah jdnya
Dr siap kata jgn ler nak cucuk2 ni
x memsl baik muka elok terus jd mak lampir
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:21 PM | Show all posts
anniez08 posted on 14-10-2014 01:54 PM
manade suka membebel.. sesikit je kowt..
tu n prektis je..

eleh sama jer dgn cik tembam tu
suka bebel2 ckp sengsorg
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:24 PM | Show all posts
anniez08 posted on 14-10-2014 01:56 PM
cepat nya nk kul 2 da..
kena smbung keje balik..
nantik n reply akak ana lagik taww..

dah dah gie kijer sana jgn asyik monen jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:27 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 02:12 PM
hah means diaorg mmg pandai main la kak
anak jiran tan kan kapten team anak tan tu
asal lps kelu ...

mohtepp si kapten tu nanges tan
klu anak akak wat camtu mahu akak bebel kata xyah main
wat malu jer nanges
lusa ni anak bujang akak ada lawan bola gak kat sekolah dia
akak ckp kat dia yg akak kijer
pastu dia jwb bukan abg nak suh ma dtg tgk
hampeh jer dia taw
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:29 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 02:14 PM
serik da tan nak beli bunga2
alas tilam pn corak bunga
tamo la kenangan pahi ...

akak lak kan tan ada sekali tu akak pki satu bj ni
sekali serupa dgn sorg lg pompuan pki taw kat court
ms tu akak pun tgh berkira2 nak balik rumah tukar bj atau wat budus jer
dah ler ramai yg tegur
sudahnya since then akak pki bj tu klu gie outstation hokeh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:32 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 02:17 PM
ooo kak... tan kan klu thu die gi cc
tan cari kat cc tu siap wat kecoh
malu muka di ...

mmg konpem dia malu sesgt tan oiii
dulu anak bujang yg besar buat hal
yg wat kecoh arwah ayah dia
mmg ayah dia cari kt semua CC yg dekat dgn rumah
tp x serik tan oiii, geram sgt dgn dia
pengaruh kawan dia tersgtlah tinggi berbanding kita mak pak dia
akak tgkp sekali dia tgh tgk citer porn kat PC kat rumah
dia igt akak dgn ayah dia xde sekali akak blk dia tgh leka
hah mmg br dia taw bila mak dia ni dah naik hantu
seminggu dia x gie sekolah tan
sbb mmg teruk akak sesah
akak ckp kot pahala dah byk xper
ni pahala seciput gie tgk benda x senunuh gelap hati tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:33 PM | Show all posts
ehhh lupa nak bg taw kat n td
esok akak xde kat opis
akak jd AJK utk kes bdn disiplin peguam
so esok pg ptg ada kes kat area lebuh pasar tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:37 PM | Show all posts
king of Food



Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:38 PM | Show all posts
anniez08 posted on 14-10-2014 01:27 PM
sama la dgn n.. rini n mngantuk tau..
td tersenguk2 n kat meja ni haa..

N pn x leh tido ke mlm td
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:49 PM | Show all posts
hahahaha cam xde kijer jer

banner kameyuya.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:57 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 02:27 PM
mohtepp si kapten tu nanges tan
klu anak akak wat camtu mahu akak bebel kata xyah main
wat malu  ...

haha die x kisah latu akak x dtg
budak tu nanges sbb ferust kalah dan x dpt score
die geram dgn ahli team yg lain
klu ikutkan anak tan thn lps mmg x menyerlah langsung
tp alhamdullilah thn ni die apgrade

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 03:02 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 02:57 PM
haha  die x kisah latu akak x dtg
budak tu nanges sbb ferust kalah dan x dpt score
die geram d ...

oklah camtu tan dia menghupgrade diri dia
cam anak bujang akak ni dia benornya x minat
tp cikgu dia pilih dia coz dia tinggi dr teamates yg lain
hr tu terpilih gak utk basketball team
akak bg pilihan soccer or basketball
lps dia bincang dgn cikgu so cikgu suh dia join soccer jer

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 03:03 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 02:29 PM
akak lak kan tan ada sekali tu akak pki satu bj ni
sekali serupa dgn sorg lg pompuan pki taw kat  ...

hakak tan pnh pn nampak org pki baju yg sama dgn tan
terus tan da x pki bju tu gi keje lagik
tobat taw
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 03:08 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 02:32 PM
mmg konpem dia malu sesgt tan oiii
dulu anak bujang yg besar buat hal
yg wat kecoh arwah ayah di ...

hah tu la pasal kak
kt cc tu mcm2 ada
tamo la diaorg belaja bende bukan2 kt stu
cm asben tan
die ugut anak tan
nk cr kawan2 die yg selalu ajak die gi cc
bukan kwn je , mak bapak kwn die tu pn akan di cr
sampai ke lubang cacing
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 03:08 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 03:03 PM
hakak tan pnh pn nampak org pki baju yg sama dgn tan
terus tan da x pki bju tu gi keje lagik
...

rs malu kan tan
tetiba lak cam boria klu dok dekat2
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 03:11 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 03:08 PM
hah tu la pasal kak
kt cc tu mcm2 ada
tamo la diaorg belaja bende bukan2 kt stu

akak pun selalu ugut anak akak camtu juga tan
klu benda yg akak x suka diaorg wat
akak cari kwn2 dia dulu
tue yg anak akak selalu bengang dgn akak
shopping complex paling dekat dgn rumah akak econsave tan
tp CC byk lak tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 03:41 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 03:02 PM
oklah camtu tan dia menghupgrade diri dia
cam anak bujang akak ni dia benornya x minat
tp cikgu  ...

sekolah anak tan tade basket ball
kene die taleh amek dua2 sekali kak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 03:46 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 03:08 PM
rs malu kan tan
tetiba lak cam boria klu dok dekat2

malu2 menberontak pun ade
kenapa nk beli baju camtu jugak kan
beli la baju lain
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091266s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list