Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
30860
View
2745
Reply

BoraK - boRAK BerJELujur @ SKAC

 Close [Copy link]

Author: genchi       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2014 03:49 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 03:41 PM
sekolah anak tan tade basket ball
kene die taleh amek dua2 sekali kak

yealah tan klu dah sibu k dgn dedua sports tu
hah ada ler alasan utk xnak study kan


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 03:50 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 03:46 PM
malu2 menberontak pun ade
kenapa nk beli baju camtu jugak kan
beli la baju lain

tue yg arwah mak akak pesan jgn beli kain murah
sbb kebarangkalian utk sama dgn org lain tersgtlah tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 03:59 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 03:11 PM
akak pun selalu ugut anak akak camtu juga tan
klu benda yg akak x suka diaorg wat
akak cari kwn2 ...

Akak ni tan nk cete
kan sabtu baru ni sekolah anak tan ade sukan
lps tu tan dn anak2 da nk balik, sbb nk bwk si kecit tu gi klinik
kami lalu kt kantin, anak tan masuk kantin tuk buang sampah
tan tggu kt lua, then si kecit tu lalu kt laluan yg kiri kanan ade bangku
ade byk budak lepak, sekali ade 1 budak lelaki ni
buat aksi nk pukul anak tan tu budak tu mmg cari psl btl
tan pandang je budak tu kak, mula2 mmg igt nk sound
tp lama tan pikir, tan kata dlm ati takut esok2 lusa anak2 aku lak kne balik dgn budak tagune tu
so tan just pandang je la, tp dlm ati ni mmg geram

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 04:11 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 03:49 PM
yealah tan klu dah sibu k dgn dedua sports tu
hah ada ler alasan utk xnak study kan

haha betul jugak tu kak
nanti mula lah kata penat la
x larat lah, letih la
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 04:12 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 03:50 PM
tue yg arwah mak akak pesan jgn beli kain murah
sbb kebarangkalian utk sama dgn org lain tersgtla ...

akak selalu beli kain ela tak?
mcm tan, mmg jarang
bese beli tuk raya je
jdk klu nk beli mahal tu ok sgtkan kak
setahun sekali je

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 04:24 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 03:59 PM
Akak ni tan nk cete
kan sabtu baru ni sekolah anak tan ade sukan
lps tu tan dn anak2 da nk b ...

anak dara akak yg kecik tu ada jer yg nak wat hal dgn dia tan
yg geram bdk lelaki yg suka wat onar plk tu then br ni nak jd kes bdk lelaki yg terjal ni buat hal
betul2 depan si abg makanya apa lg si abg pun cekak bj budak tu dan heret dia bawak jumpa cikgu disiplin
sekali rupanya budak tu mmg dah byk kali wat hal kat sekolah dan dah agak buruk gak rekod dia
nasib baik anak dara akak tu xde diapa2kan
akak pun cam tan gak geram taw
sbb anak kita x wat hal tp diaorg sajer cari psl
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 04:27 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 04:11 PM
haha betul jugak tu kak
nanti mula lah kata penat la
x larat lah, letih la

tahu jerlah budak lelaki kan suka bg alasan camtu tan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 04:28 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 14-10-2014 04:12 PM
akak selalu beli kain ela tak?
mcm tan, mmg jarang
bese beli tuk raya je

dulu mmg selalu beli tan
tp sekrg mmg beli time nak raya jer
tu yg kdg akak beli kat melaka yg cawangan bg euro moda
so agak berbaloi gak sbb x sama dgn org lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 04:45 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:20 AM
hr sabtu lps akak terjaga awal pg sbb nak jogging
pastu hr ahad plk akak terlajak tido sbb hujan  ...

n kan.. ari ahad ritu ingatkan nk jogging taww..
tp terbangun lambat lak.. last2 nya n ke tesco..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 04:46 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 02:33 PM
ehhh lupa nak bg taw kat n td
esok akak xde kat opis
akak jd AJK utk kes bdn disiplin peguam

sok akak ana bizi eh?..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 04:47 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:21 AM
yup betul tu
org alim dan bijak pandai ni ujian diaorg lg besar
kita ni kena uji sikit jer dah m ...

tu la.. dugaan kita sbnr nya x la besar mana pown
tp jiwa kita xkuat dan x kental ntuk mengharungi segala dugaan yg Allah berikan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 04:59 PM | Show all posts
anniez08 posted on 14-10-2014 04:45 PM
n kan.. ari ahad ritu ingatkan nk jogging taww..
tp terbangun lambat lak.. last2 nya n ke tesco.. ...

ooo N jogging kat tesco jer ek
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 05:00 PM | Show all posts
anniez08 posted on 14-10-2014 04:46 PM
sok akak ana bizi eh?..

hmm bizi gak nampaknya
sbb hearing tu start kul 10.30 then anor one kul 2.30 ptg
hrp esok x hujan

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 05:02 PM | Show all posts
anniez08 posted on 14-10-2014 04:47 PM
tu la.. dugaan kita sbnr nya x la besar mana pown
tp jiwa kita xkuat dan x kental ntuk mengharung ...

as normal human being
kita ni tend utk byk mengeluh jer n
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 05:30 PM | Show all posts
anniez08 posted on 13-10-2014 11:16 AM
akak ana @fatehana @intan_smsb @kucingkarate @chit_ana @moyas

check in................

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 04:24 PM
anak dara akak yg kecik tu ada jer yg nak wat hal dgn dia tan
yg geram bdk lelaki yg suka wat ona ...

Kan kak
Nanges si adik ritu kak
Tan plk yg sedih
Terus tan peluk die
Si abg plk x brani nk buat mcm anak akak tu
Die pn takut dgn budak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 04:27 PM
tahu jerlah budak lelaki kan suka bg alasan camtu tan

Anak tan si adik kan ms zaman tadika kan banyak kalering
Bila da x larat nk kaler tu kan
Semua nyer die nk kaler puteh kak
Klu wana puteh. X pyh kaler la tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 04:28 PM
dulu mmg selalu beli tan
tp sekrg mmg beli time nak raya jer
tu yg kdg akak beli kat melaka yg c ...

Klu yg kt kl nyer nape akak x beli.
Kat kl ade kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 08:57 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 05:00 PM
hmm bizi gak nampaknya
sbb hearing tu start kul 10.30 then anor one kul 2.30 ptg
hrp esok x huja ...

kak jgn lupa shopping


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:26 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:22 AM
N nak ke jd zombie nie

abes tu bila da mata nantok sgt.. tentu la jadik zombie..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104920s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list