Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
30842
View
2745
Reply

BoraK - boRAK BerJELujur @ SKAC

 Close [Copy link]

Author: genchi       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2014 09:29 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:23 AM
itu yg hr tu jiran akak membebel sbb lps guna unifi tenet terus jd slow
guna unifi ni patut tenet ...

sekarang akak ana pakai unifi kan?..
n unifi ni masih okay lagi.. tp tu la.. ada waktu dia wat hal..
bila wat hal nanti kena call dorg.. pastu kan..ada waktu
kita kena berada dpn laptop ntuk ikut arahan dorg apa yg kita kena buat..
kdg2 la.. tp selalu nya bila kita call dorg amek report.. pastu soal2 skit..
pastu x bape jam da okay da..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:31 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:25 AM
laaa yea ke
sbb kat KP tu kan jawapan kena PM
x sangka plk mamat sorg tu bg jawapan kat akak

mmg la.. jawapan2 masa kuiz tu.. mmg berpusing2 je..
penah gak 1 salah.. pastu yg lain pown salah gak..
mana x nya.. da sumer nya amek jawapan dr org yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:32 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:26 AM
mana boleh diaorg tiru cara kita N
mmg x sama jdnya hokeh
pastu ayat dia pun kita leh senang nak ...

btl tu.. org kita ada gaya2 org mesia..
cara org mesia tentu la tersendiri..
mana bleh dorg tiru.. mcm mana dorg nk tiru pown..
kalo dorg bkn org mesia.. mmg xleh buat..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:32 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:26 AM
hamboiii berani nampak gelakkan akak

abes tu.. senang la motor tu.. sb da ada org tolong tolak kan..
tayah dia gerak sndirik..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:34 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:28 AM
hamboiii N ni x padan kurus kudut tp nafsu besar bukan main lg

kurus tu lain.. tp kalo bab nafsu makan tu mmg kuat je..
kenyang kowt kalo mkn makanan yg besar2 ni... dua ari pown x lapo...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:36 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:29 AM
tuelah Nbila panas mmg xtahan gak kat kepala ni
ptg semlm hujan lebat
air naik kat jln dr putraj ...

ari ni pown ujan gak akak ana..
kat kepong pown sama.. td jln jem gara2 atas jalan raya penoh air..
takut gak air masuk kat enjin.. tp n terpaksa gak rempuh selow2..
sb kete byk sumer ngelak air..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:37 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:30 AM
akak terigt kat sorg ni
Allah bg dia cash pembalasan tu
sbb dia menganaiya mak dia sendiri

org yg derhaka kat mak ayah mmg Allah bayar cash kat dunia ni..
mmg xde tangguh2 da.. sb tu la.. kita xleh lawan mak ayah..
kita lahir pown sb ada nya dorg..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:39 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:31 AM
klu ayah anak2 sedara N tu xdelah bebel kot
tp klu mak2 diaorg haruslah N kena bebel plus diluku2 ...

mmg pown.. harus n di bebel dan di luku oleh mak2 dorg..
iye la.. sb bebelkan ank2 dorg tanpa sebab..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:41 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:32 AM
sama gak kat sini terbabas smp page 112 tu
klu limi mahu dia cantas tanpa sebrg ayat lg

tu la.. kalo kat sana terbabas smpai 106 je..
kat sini tambah lagik 6 pages...

kalo momod limi.. mmg kena bebel la kalo kita terlajak kan?..
bising2 dia sb kita x buat umah baru pas page 100..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:53 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:34 AM
yup indeed true N
sbb tu akak selalu igt apa pesanan arwah tok akak
bukan senang nak jd manusia  ...

btl tu akak ana..
sb kita dpt suku pown kira da okay da..
sbnr nya yg penting tu dari kebersihan hati gak..
bkn senang nk bersihkan hati kita..
dugaan tu byk..



Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:54 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:35 AM
dulu ms akak br banak abudin utk 2nd time bersalin kan
akak pernah kaat kat Dr yg sambut kelahira ...

uish... n tetap takut nk banak..
n rasa n nk banak operate gak la..


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:55 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:36 AM
yg akak dgn abg2 serta adik2 pompuan takuti
dia dpt bini queen control

kalo dpt minik queen control ni..
susah skit la.. sb org laki selalu nya akan ikut ckp minik dia lebih lagik..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:57 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:37 AM
haippp jgn samakan akak dgn abg akak yg kijam itu
walau akak selalu buli adik2 akak tp still ada  ...

cara abg dgn kakak buli adik2 x sama eh..
tapi tetap jugak membuli nyaa....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 09:59 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:38 AM
laaa iya ke N
akak igt klu mam sekerim vanilla tu ok sikit compared yg flavor lain
agaknay lain ...

a'ah.. btl tu.. lain tekak lain penerimaan nya..
ada org okay.. dan ada org lak lagik teruk jadi nya..
cam org kata kalo sakit tekak minum air asam jawa..
n penah tau minum air asam jawa..
mama n buat siap dia letak gula batu dan embunkan lagik..
bila n minum je.. terus n ilang sore terus taw..
tp org lain kata okay.. ilang sakit tekak..
tp n sebalik nya..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 10:02 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:39 AM
mana daiorg berani nak lawan kakak dia yg ini

iye la.. mana dorg tahan leteran dari  seorg supermak kan?..
x pasal2 bernanah tinge terpaksa sumbat dgn kapas lagik tinge tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 10:03 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:40 AM
jalan kat KL/putrajaya/shah alam dan semua lebuh rayanya N oiiii
mana leh dijangka
kdg akak send ...

agak nya dorg tu keje kat jabatan keje raya kowt..
atau pown pekerja plus...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 10:08 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:42 AM
dulu kat firm lama camtuelah N
ada org menyamar
selamba jer msk opis pastu rembat laptop ex bos  ...

owh.. opis lama akak ana pown kena yg sama eh?..
yg kat opis n tu mmg la pintu kalo nk masuk nanti mmg ada kad tu..
tp kalo org luar nk masuk nanti kita picit punat kat  tepi pintu tu ntuk dorg masuk..
masa tu kan.. mana la tau.. sb org tu kata dia dari courier service..
tu yg kitorg buka pintu tu.. tiba2 bila masuk je.. terus ada lagi sorg lelaki ngikut dia masuk..
terus dia jln masuk dlm bilik2 dlm opis tu.. x sedar cara dia amek handphone2 org tu..
sb dia pegi ke setiap meja.. tgn dia ada benda lain yg dia pegang
konon2 nk jual barang.. bila suh kuar dia tetap gak jln dari satu meja ke satu meja
da curi handphone2 tu.. baru dia kuar.. dia buat kerja laju taw..


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 10:12 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:43 AM
ms kenal dia tu mmg x sangka mulanya
lps dah byk kali terjumpa gie minum sesama mmg terkejut dia  ...

tp mmg x patut pown dia wat akak ana camtu..
sb isteri org mana bleh dia wat camtu..
kena ada la batas2 dia kan?..
tp nape dia minta akak ana guide dia kembali ke pangkal jalan..
mmg la setiap org pernah tersalah langkah..
bukan ke baik kalo dia minta ustaz ke atau org yg lebih berilmu
ntuk membimbing dia.. bkn nya dari seorg wanita..
tambah2 lak tu.. isteri org..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 10:19 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:46 AM
bukan China jer anggap camtu N
india dan melayu pun sama
klu ada anak lelaki br ler legasi kelua ...

tp mana2 ank lelaki ke pmpuan ke..
sama je.. xde beza nya kan?..
cuma ank lelaki ni.. tanggungjawab dia terhadap keluarga dan mak ayah tu
sgt2 berat..dia kena jaga mak ayah.. dia kena jaga adik pmpuan yg blom kawen..
tp skang pown rama yg x peduli ttg mak ayah ni.. ramai yg serahkan penjagaan
mak ayah kat saudara pmpuan dia kan?..

owh.. iye.. boss n baru je balik dari kg dia..
sb minggu lepas ayah dia sakit tua..
adik ipar dia kata doktor kata dlm 50-50 suh bersedia..
tp rini dia da balik sini da.. sb ayah dia da okay skit da..
da sedarkan diri.. umo ayah dia da 100 taun tau akak ana..


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 10:21 PM | Show all posts
fatehana posted on 14-10-2014 11:46 AM
laaa sebaya cik tembam rupanya
hah bgslah tu
leh geng dgn cik tembam nnt

wahaha.. da la dua2 nya mulut cam bertih jagung..
sepadan la tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088609s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list