Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
47425
View
380
Reply

Hasad dengki adik beradik sendiri

[Copy link]

Author: nur_ieyfa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2017 12:49 PM | Show all posts
Edited by une_fille at 10-1-2017 12:54 PM
annakaranina replied at 11-12-2016 01:07 PM
Apa yang hubby you citer tu? Share lah kat sini.

Sory late reply.. ^_^..ok..saya share ek.

Lepas daripada saya ceritakan apa yang saya alami pada husband, dia pun buka cerita..

Peristiwa berlaku masa dia sekolah menengah, waktu tu dia tinggal di asrama. Ada satu malam, kakak husband (sekarang SIL saya) tidur di bilik husband yang mana bilik kami la sekarang.. masa dia tidur , dia tersedar dengar orang baca surah Al-Ikhlas, tapi ayat yang orang tu baca salah..dia pun secara spontan cakap eh.. salah ayat tu.. dan terus baca ayat yang betul. Kemudian terus senyap tak dengar lagi suara yang baca tadi..

Tanya semula pada husband, lepas pada tu kakak buat ape? Husband kata, kakak terus sambung tidur..tapi tidur kat bilik dia sendiri.. itu sahaja kisahnya..takde la seram mana..cuma seriau je..hehe


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
une_fille replied at 10-1-2017 12:49 PM
Sory late reply.. ^_^..ok..saya share ek.
Lepas daripada saya ceritakan apa yang saya alami pada ...

Still creepy   
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2017 08:59 PM | Show all posts
Scary lah! Tak sangka lah benda ni masih ujud
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 02:45 PM | Show all posts
phd ni susah nau nak pupus dri hidup manusia , bertabahlah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 02:44 PM | Show all posts
Best..Best..Best..sambung lagi TT
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa..habis dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056265s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list