Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
3772
View
8
Reply

Sara Ali Tak Akan Berbaik Dengan Fazura

[Copy link]

Author: kedaionlinemy       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-12-2014 06:53 PM | Show all posts |Read mode
Berpatah arang sungguh bunyi tajuk di atas namun itulah hakikatnya yang keluar sendiri dari mulut pelakon Sara Ali tentang hubungannya dengan Nur Fazura yang kini semakin renggang seperti diakui kedua dua belah pihak kini.
Namun, Sara Ali yang bercakap kepada mStar Online hari ini enggan mendedahkan apa puncanya mereka berdua kini sudah tidak serapat dahulu dan enggan mengulas lanjut malah meminta supaya semua persoalan diajukan sendiri kepada Fazura.
Saya tidak okay dengan dia dan tidak akan ok. Enough (cukuplah). Selebihnya saya tidak ada apa hendak komen. Entah. Saya tidak tahu apa benda. Tanya dia, jangan tanya saya, ujarnya.
Terdahulu, menerusi ruangan komen di Instagram Sara Ali ada menulis yang tiada apa perlu beliau takutkan atas apa yang terjadi kerana Fazura bukannya Tuhan.


Berdasarkan apa yang dilaporkan media & kenyataan dari kedua dua pelakon ini nampaknya ada konflik yang serius antara Sara Ali dan Fazura. Peminat pastinya berharap yang perkara ini tidak berlarutan dan mereka boleh mencari kata sepakat.
>>DISINI<< KEDAI ONLINE MURAH




Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2014 10:04 PM | Show all posts
dua2 poyo....xyh la sara layan ....nanti ko nampak jahat...dah la muke nampak jahat....hihihihi....
fake dah experience bab2 fake2 nih....so better diam je...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2014 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenape aku saspek benda ni disengajakan utk meningkatkan rating show fazura tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2015 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaslah layan hal retis
gaduh pun nk publisiti..sungguh x sihat utk tontonan org ramai..terutama remaja2 yg jadik peminat diorg
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2015 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 28-12-2014 09:05 PM
Kenape aku saspek benda ni disengajakan utk meningkatkan rating show fazura tu?

Adakah rating show beliau naik..?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2015 03:23 PM | Show all posts
anno_miss replied at 5-1-2015 07:17 AM
Adakah rating show beliau naik..?

Hmm taktau lah.

Tp aku suka tengok org menampakkan kebodohan sundrik. Very entertaining.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2015 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Hak tu..ai setuju..x,matured
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2017 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Hii sara aliii
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka hati korang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061109s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list