Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
76961
View
1406
Reply

~~AS ROMA~~

[Copy link]

Author: rhoyo       Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2004 10:05 PM | Show all posts


Real Madrid sporting director Jorge Valdano has compared AS Roma's Francesco Totti with Zinedine Zidane.

"Totti is Zidane's heir. He is a great player," he told the 'Corriere della Sera'.

"Totti plays around 10 metres further forward than Zidane so they could easily play in the same side. That would be some spectacle."

Valdano also praised Valencia's Pablo Aimar And Kaka of Milan.
SA Italy
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2004 11:28 PM | Show all posts
Originally posted by montoya at 6-2-2004 10:05 PM:


Real Madrid sporting director Jorge Valdano has compared AS Roma's Francesco Totti with Zinedine Zidane.

"Totti is Zidane's heir. He is a ...


tiba2 jer hype pulak totti minggu ni....:re: ni kira mcm suntikan semangat ler kat dia... press pun suka focus kat dia jer menjelang match juve roma ni.
(harap2 weekend ni ko duduk senyap2 buat bodo atas padang je ler totti... tak pun gi marah2 teammate .....)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-2-2004 12:55 AM | Show all posts
Roma - Juventus (domenica 8 febbraio ore 20.30)
Arbitro: Collina
Assistenti: Ivaldi - Pisacreta
IV
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2004 01:52 AM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 7-2-2004 12:55 AM:
Roma - Juventus (domenica 8 febbraio ore 20.30)
Arbitro: Collina
Assistenti: Ivaldi - Pisacreta
IV? Rizzoli

Nampaknya match ini akan di jaga oleh si botak Collina ... so di harapkan match ni ...



botak2 pon pengadil terbaik FIFA tu weiiii

kalau tak silap aku dah 3/4 kali dahhh dapat award tu
Reply

Use magic Report

Andrea_Pirlo This user has been deleted
Post time 8-2-2004 08:27 AM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 2004-2-6 11:28 PM:
tiba2 jer hype pulak totti minggu ni....:re: ni kira mcm suntikan semangat ler kat dia... press pun suka focus kat dia jer menjelang match juve roma ni.
(harap2 weekend ni ko duduk senyap2 buat bo ...




aku tak kisah, press fokuS kat dia, jgn dia buat stetmen yg mengarut cam selalu tue dah laaa..




\__________

_____________________________________/
--♥ ♥ TRAP!!!!..don't leave MY NAMe for AZzurri squad!!!..
Reply

Use magic Report

Andrea_Pirlo This user has been deleted
Post time 8-2-2004 08:29 AM | Show all posts
Originally posted by montoya at 2004-2-7 01:52 AM:
botak2 pon pengadil terbaik FIFA tu weiiii

kalau tak silap aku dah 3/4 kali dahhh dapat award tu



lg suka paparesta...pengadil paling cun kat serie A, muka iras2 fox mulder..)))




\__________

_____________________________________/
--♥ ♥ TRAP!!!!..don't leave MY NAMe for AZzurri squad!!!..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 01:49 AM | Show all posts
huishh melampao betul nak samakan totti dgn zidane.. sebab pada aku zidane tu incomparable.. lagipun totti ni ada sikit berlagak.. tapi kekadang tu suka gak tengok dia main..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 01:51 AM | Show all posts
Originally posted by Andrea_Pirlo at 8-2-2004 08:29 AM:
lg suka paparesta...pengadil paling cun kat serie A, muka iras2 fox mulder..)))


pompuan2 nih sampai ref pon diord ushar.. linesman takde ke?

aku rasa collina la paling cun.. kulit licin sampai bulu kening pon takde..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 02:28 AM | Show all posts
Originally posted by Nesta13 at 9-2-2004 01:49:
huishh melampao betul nak samakan totti dgn zidane.. sebab pada aku zidane tu incomparable.. lagipun totti ni ada sikit berlagak.. tapi kekadang tu suka gak tengok dia main..


Totti ex aje lebih lembik pula tu.jadi pelakun boleh lah ....!!
Zidane skill dia memang banyak dan menghiburkan pula tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 06:30 AM | Show all posts
Final score
Olimpico (80,000)
Roma
4 - 0
Juventus
Olivier Dacourt (12)
Francesco Totti (pen 53)
Antonio Cassano (70)
Antonio Cassano (84)

Roma kenduri sakan mlm tadi
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 10:15 AM | Show all posts
Originally posted by chowski at 9-2-2004 02:28 AM:
Totti ex aje lebih lembik pula tu.jadi pelakun boleh lah ....!!
Zidane skill dia memang banyak dan menghiburkan pula tu


tapi yg peliknya kalau takde totti payah Roma nak naik macam sekarang
Reply

Use magic Report

Andrea_Pirlo This user has been deleted
Post time 9-2-2004 10:47 AM | Show all posts
tahniah la romaaaa...tanpa totti, roma takleh mennag...

p/s:: amico coski, avatar pari2 ko hot la! tuka selera ka?



\__________

_____________________________________/
--♥ ♥ TRAP!!!!..don't leave MY NAMe for AZzurri squad!!!..
Reply

Use magic Report

Andrea_Pirlo This user has been deleted
Post time 9-2-2004 10:51 AM | Show all posts
Originally posted by Nesta13 at 2004-2-9 01:51 AM:
pompuan2 nih sampai ref pon diord ushar.. linesman takde ke?

aku rasa collina la paling cun.. kulit licin sampai bulu kening pon takde..




eleh..aku tau, masa milan v ancona, ko duk usha assist.ref dia yg pompuan tuee...(cun gaks!)




\__________

_____________________________________/
--♥ ♥ TRAP!!!!..don't leave MY NAMe for AZzurri squad!!!..
Reply

Use magic Report

Andrea_Pirlo This user has been deleted
Post time 9-2-2004 10:59 AM | Show all posts
Originally posted by AdrianMutu at 2004-2-6 03:32 PM:
Errrr ... nak tanya sket ... aku dah lama tak follow AS ROMA ni .... VINCENT CANDELA ada lagi ker dalam current squad?  




candela nie pertahanan, kan? ada main lagi..tapi tapi dia jarang jadik regular, api aku suka dia nie, sebab dia ganassss



\__________

_____________________________________/
--♥ ♥ TRAP!!!!..don't leave MY NAMe for AZzurri squad!!!..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 11:30 AM | Show all posts
tahniah...juve sejak takde edgar ni hilang sengat...midfield tak power
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2004 04:13 PM | Show all posts
"Cassano is an extraordinary player and it was so good to see him and Totti alive like that throughout the game," said Capello.

Hebat juga aku tengok si Cassano ni... muda lagi !!!... nampaknya kabur kabur ler Juve nak menang this year scudetto ....

Roma On track... Beware Milan !!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 08:03 PM | Show all posts
Originally posted by soulquarianz at 9-2-2004 11:30 AM:
tahniah...juve sejak takde edgar ni hilang sengat...midfield tak power


we want david back
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 10:01 PM | Show all posts
Originally posted by montoya at 9-2-2004 08:03 PM:
we want david back


dia takmo balikdah....
dia dah hint so far hepi kat barca dgn pakcik2 dutch kat saner....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2004 12:09 AM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 9-2-2004 10:01 PM:
dia takmo balikdah....
dia dah hint so far hepi kat barca dgn pakcik2 dutch kat saner....


baguslaa kalau camtuh

menambahkan lagi koleksi dutch player kat sana
Reply

Use magic Report

Andrea_Pirlo This user has been deleted
Post time 10-2-2004 02:26 AM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 2004-2-9 04:13 PM:
"Cassano is an extraordinary player and it was so good to see him and Totti alive like that throughout the game," said Capello.

Hebat juga aku tengok si Cassano ni... muda lagi !!!... ...




roma bolos 9 ajer...
aku harap si trap fikirkan kembali 1st keeper azzurri...

italian keeerp rulesss!!!




\__________

_____________________________________/
--♥ ♥ TRAP!!!!..don't leave MY NAMe for AZzurri squad!!!..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.162509s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list