Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
76752
View
1406
Reply

~~AS ROMA~~

[Copy link]

Author: rhoyo       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2004 10:30 PM | Show all posts
Originally posted by Andrea_Pirlo at 15-2-2004 03:46 PM:
sjk ada cassano, nie..montella dah kurg main kapaltebang dia


delvechio pupus terus kot

tapi cassano ni panas baran gak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2004 10:56 PM | Show all posts
Originally posted by Nesta13 at 16-2-2004 22:30:
delvechio pupus terus kot

tapi cassano ni panas baran gak..


Dia kena reject dari Under 21 Azzurri pun sebab panas barang juga ...!!
Reply

Use magic Report

Andrea_Pirlo This user has been deleted
Post time 16-2-2004 11:09 PM | Show all posts
Originally posted by chowski at 2004-2-16 10:56 PM:
Dia kena reject dari Under 21 Azzurri pun sebab panas barang juga ...!!



aku tringat torres (atletico) plakssss..



\__________

_____________________________________/
--♥ ♥ TRAP!!!!..don't leave MY NAMe for AZzurri squad!!!..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2004 11:38 PM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 16-2-2004 05:51 PM:
Roma, runaway winners over Juventus last week, failed to make any inroads on the league leaders after bottom of the table Ancona, helped by some crucial saves from their keeper Mancon, held them to ...


aku tgk highlights mmg keeper dia menjadi time tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2004 01:25 AM | Show all posts
roma lawan sienna mintak2 roma kalah ler...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2004 07:59 PM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 22-2-2004 01:25:
roma lawan sienna mintak2 roma kalah ler...

Aku pun sependapat dng kau gak .....Siena dng Roma pun kira derby juga  harap siena buat kejutan sikit kat Roma ......baru puas hati tengok muka totti .....tapi kesian kat chivu,cassano dan capelo pula  :stp::stp:
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2004 11:05 PM | Show all posts
Originally posted by chowski at 22-2-2004 07:59 PM:
Aku pun sependapat dng kau gak .....Siena dng Roma pun kira derby juga  harap siena buat kejutan sikit kat Roma ......baru puas hati tengok muka totti .....tapi kesian kat chivu,cassano dan capelo  ...

nampaknya setakat 1/2 time ni roma leading 3-0!
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2004 11:40 PM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 22-2-2004 23:05:
nampaknya setakat 1/2 time ni roma leading 3-0!


4-0 dah ......hatcricks cassano ....adiuihhh susah juve nak pintas macam ni ...juve pun harapkan gol nasib aje

[ Last edited by chowski on 22-2-2004 at 11:45 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2004 11:43 PM | Show all posts
Originally posted by chowski at 22-2-2004 11:40 PM:
4-0 dah ......hatcrick cassano ....adiuihhh susah juve nak pintas macam ni ...juve pun harapkan gol nasib aje


itulah pasal.... dah la diorang main 10 org jer.  zebina kena red card
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2004 11:47 PM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 22-2-2004 23:43:
itulah pasal.... dah la diorang main 10 org jer.  zebina kena red card


LAgi pun skg stiker juve pun hampes sikit....harapkan Del piero aje ...tahun depan juve kena cari stiker sorang .....harap divaiooo dan trez  ...tak bergol nampaknya ....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2004 11:48 PM | Show all posts
Dah 5-0!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2004 11:51 PM | Show all posts
silap.. dah 6-0... BTW, defence juve still macam tahapa-hapa mlm ni.  offensively pun tak bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2004 12:05 AM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 22-2-2004 23:51:
silap.. dah 6-0... BTW, defence juve still macam tahapa-hapa mlm ni.  offensively pun tak bagus.


Tensione aku dng juve skg ni .......Tak ada apa  yg menarik pun cara permain diorang .......ni buat aku  geram nf:nf:nf:

Roma 6  - 0 Siena  
18'     Cassano (R)  
23'     Cassano (R)  
29'     Mancini (R)  
68'     Cassano (R)  
68'     Delvecchio (R)  
89'     Totti (R)  


[ Last edited by chowski on 23-2-2004 at 12:07 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2004 01:15 AM | Show all posts
nasib baik AC tak kalah semalam.. kalo tak makin senang Roma kejor..

cassano elok buat 1st striker Azzuri daripada vieri.. semalam baru nesta marking sikit dah takleh buat pe
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2004 03:47 AM | Show all posts
Originally posted by Nesta13 at 23-2-2004 01:15:
nasib baik AC tak kalah semalam.. kalo tak makin senang Roma kejor..

cassano elok buat 1st striker Azzuri daripada vieri.. semalam baru nesta marking sikit dah takleh buat pe


-Macam kau cakap la ..Vieri tak ada org marking pun tak apa punya ..kasi dia dng Dida pun tak tentu boleh masuk lagi
-Bola Divechiooo tu kasi budak darjah 1 pun boleh score ....Permain siena yg buat lawa bodoh pun ex Roma gak Curfe ( saja kasi chance gak geng lama )

[ Last edited by chowski on 23-2-2004 at 03:49 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2004 09:37 AM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 2004-2-22 11:51 PM:
silap.. dah 6-0... BTW, defence juve still macam tahapa-hapa mlm ni.  offensively pun tak bagus.


memang.. Real Madrid pun tak perlu takut dah dgn Juve nih.. tak kisahle dgn Nedved tu.. bek Juve pun 2x5 cam Real..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2004 01:18 PM | Show all posts
maknanye milan tgh leading dgn 5 mata lebih dpd roma.. pehh..
x jauhh tu..

:eek:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2004 11:18 AM | Show all posts
roma nampak bergaya nampaknya... cassano double dan totti juga score .. ho ho ho ho
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2004 06:31 PM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 24-2-2004 11:18:
roma nampak bergaya nampaknya... cassano double dan totti juga score .. ho ho ho ho


Kita tengok UEFA CUP macam mana ? jangan Jaguh Serie A dah dan totti pula jaguh kampung
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2004 09:14 PM | Show all posts
Originally posted by chowski at 24-2-2004 06:31 PM:
Kita tengok UEFA CUP macam mana ? jangan Jaguh Serie A dah dan totti pula jaguh kampung


tak brapa gemar nak sokong inter dgn roma ni...
dah berapa kali dah buat malu serieA jer...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076838s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list