Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
24624
View
134
Reply

Adakah anda suka lelaki sado/tough ?

[Copy link]

Author: Leafumi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-3-2015 12:53 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Leafumi at 8-3-2015 02:31 AM

Adakah anda suka lelaki berotot atau sado yang menjadi trend lelaki pada masa kini ?
Bagi anda perlu ke lelaki membina badan untuk menambat hati perempuan ?




Single Polls , Show Result after voted, Total 334 Users voted
 
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2015 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki sado nmpak macho
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2015 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Jwb mane2pun boleh SBB kalo dgn abam sado terase sape lah diri INI utk d pandang oleh abam2 sado tp kalo abam sado masuk minang hati INI melonjak gumbira
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2015 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
aku x ska.sbb kalo dah sebelah nmpk cam semut dgn gajah.adeh..sbb aku ni pendek plak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2015 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sado tu apa maksud sebetulnya?

Kwn aku bgtau - sa (besar) , do (bodo)
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2015 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
wan_fizah replied at 8-3-2015 12:07 PM
Sado tu apa maksud sebetulnya?

Kwn aku bgtau - sa (besar) , do (bodo)

Yup betul tu.. Samada abam beso tu bimbo atau otot nye itu besar doh..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2015 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah sado ke xsado,
Yg penting hati tu kena sado.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2015 04:24 PM | Show all posts
miabebe replied at 8-3-2015 01:12 PM
Yup betul tu.. Samada abam beso tu bimbo atau otot nye itu besar doh..hahaha

0o..ingatkan untuk besar semata2.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2015 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Leafumi replied at 8-3-2015 04:24 PM
0o..ingatkan untuk besar semata2.

Ehehe betul la tu utk besar...yg abam beso bimbo tu hanya rekaan semata2 ya ampun..hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2015 04:34 PM | Show all posts
miabebe replied at 8-3-2015 04:26 PM
Ehehe betul la tu utk besar...yg abam beso bimbo tu hanya rekaan semata2 ya ampun..hehe

haha.. sapa yang wujudkan dulu istilah sado ni..kalau dulu orang sebut tough je.. ke memang dah lama ada.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2015 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Leafumi replied at 8-3-2015 04:34 PM
haha.. sapa yang wujudkan dulu istilah sado ni..kalau dulu orang sebut tough je.. ke memang dah la ...

Haah dulu org sebut tough je.. Kami speku yg cipta word sado ni spisis dua alam yg rembes bila tgk abam sado..heehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2015 05:08 PM | Show all posts
tak suka...sebab dah byk kali nampak yg sado2 ni pantang nampak cermin...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2015 05:12 PM | Show all posts
Tak kisah pun.  Kalau yg biasa2 pun ok.  Body saya pun biasa2 saja
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2015 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukaaaa..tp taknmmo ketul2 mcm mr universe tu..just nice je utk dibuat bantal pelok.. m
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2015 08:43 AM | Show all posts
kawan aku angkat besi 40kg 80x sehari...
aku ckp jgn la sampai ketul2 geli
biar tough sikit sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2015 11:02 AM | Show all posts
laki nak sado2 ni kena tgk fizikal diorg gak..
kalau tinggi setakat 150-170cm..better xyah la...buruk nampak makin rendang..besor tp pendek
kalau jenis tinggi dlm 175cm keatas..hokey

tp takde la perlu pun sado2 ni kalau tak pandai wat keje org jantan!
bg sy lelaki ni kena pandai wat keje org jantan baru la sado original

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2015 02:48 PM | Show all posts
Suka laki sado!! Haaaaaaa melting~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-3-2015 03:29 PM | Show all posts
salju_mutiara replied at 9-3-2015 11:02 AM
laki nak sado2 ni kena tgk fizikal diorg gak..
kalau tinggi setakat 150-170cm..better xyah la...bur ...

kan.. yang tak tinggi tu nampak cam kelako je kadang2
takpe la. at least badan dorang beso2 boleh la sebagai protection diri
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2015 04:07 PM | Show all posts
tgk orang.. ada tu badan sado rasa geli geleman tgk..
tapi ada tu merembes jugak..
example: wan wala (tertgk gegar vaganza semi final die dgn ifa raziah semlm ulangan...iolss geliii), yang rembes.. taeyang/top/or other actor yang tak over sado..  
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2015 02:03 AM | Show all posts
suka body biasa mcm eddie redmayne dlm the theory of everything... tambah dgn cermin mata... so hensem..

badan tough ni scary.. nmpak ganas.. takut..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2015 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kote mau sado
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2015 02:30 PM | Show all posts
sado ni bahasa apa wehh??
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2015 09:48 AM | Show all posts
batin kene sado gak. haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2015 11:16 AM | Show all posts
Me like..but not too much..just nice jer..
To me, a perfect guy should look like Joe Manganiello.. so head over heels with his hot bod..


Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2015 03:00 PM | Show all posts
bella x suka sebab bella kecik.

nanti penyek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078862s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list