Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
23931
View
129
Reply

Adakah anda suka lelaki sado/tough ?

[Copy link]

Author: Leafumi       Show all posts   Read mode

Post time 13-3-2015 02:01 PM | Show all posts
Suka yg sedang2 saja....sado sgt pun tak berkenan. Susah i nak keep up maintain my figure up to his standard.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2015 03:28 AM | Show all posts
X suka bdn ketul2x... suka lelaki pki speck sbb nmpk smart
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2015 06:18 PM | Show all posts


bukan jenis laki mcm ni gayyy keee


regards
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2015 04:51 PM | Show all posts
x suka abam sado..
suka tgk je, tu pun geli aku nengok byk kali..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2015 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sado melampau geli la. Tapi kalau mcm kevin zahri ok
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2015 10:32 PM | Show all posts
VACANCIES FULL @ PART TIME
(usahawan telekomunikasi)
JAWATAN : Usahawan offline/online
UMUR : 18 tahun ke atas
KELAYAKAN : Pandai SMS
SYARAT : Ada IC/Passport
GAJI : Dibayar 3 kali sebulan mengikut
kesungguhan @ usaha
CIRI2:rajin, kuat usaha, tidak putus asa, minat bidang promosi (dialu2kan)
Berminat?
klik dan daftar PERCUMA di sini>>> http://telcobestmobile.com/hadyhambaly
Sila PM di ruangan komen
pm utk info FREE SEKARANG
-whatsapp
-wechatID +6 0109470069
call/sms - 0109470069
hady
(usahawan telekomunikasi)
klik dan daftar PERCUMA di sini>>> http://telcobestmobile.com/hadyhambaly
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2015 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka yg sedarhana je.. Xyh muscle besar sgt
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2015 05:33 PM | Show all posts
suka yang fit and lean.
Sado ke tough ni not my taste. takut and geli.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2015 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka... geli... suka yg sedang sedang jer mcm body ungku aziz tu ok la...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2015 10:59 PM | Show all posts
tak suka....ahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2015 11:40 AM | Show all posts
kalau badan sado tapi performance diranjang bawah 2 minit tak guna gak......hilang sayang kat abag...hahahahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2015 12:26 PM | Show all posts
kdg2 geram jugak nafsu menengok.
tapi terima jer suami seadanya walaupun tak sado.
at least dia baik, rajin tolong kerja rumah dan slalu bagi duit belanja
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2015 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Innrukia replied at 9-3-2015 08:43 AM
kawan aku angkat besi 40kg 80x sehari...
aku ckp jgn la sampai ketul2 geli
biar tough sikit suda ...

40 kg workout apa. Kalau bench press deadlift 40 kg aku gelakkan aje
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2015 11:33 PM | Show all posts
wan_fizah replied at 8-3-2015 04:07 AM
Sado tu apa maksud sebetulnya?

Kwn aku bgtau - sa (besar) , do (bodo)

hahah! nice one

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2015 11:54 AM | Show all posts
aku rasa sekarang ni dah crush dgn jason statham la
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2015 03:22 PM | Show all posts
wan_fizah replied at 8-3-2015 12:07 PM
Sado tu apa maksud sebetulnya?

Kwn aku bgtau - sa (besar) , do (bodo)

memang pun. Macam pelik jugak. Apesal besar bodoh pulek...
Sebenarnya dia macam expression kagum gitu....
"Besar....bodoh!">bukan nak cakap siapa bodoh...kira macam 'sangat' le...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2015 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x suka laki yg bdan sado sgt...wlaupun nmpk gagah n mcm protective gitu.. hsbnd aku kurus jah.. tp klau dia dok mggatal puji prmpuan2 cun...aku pun pura2 la ckp bestnya dpt yg tough...sado..6paxs ni..
Sajer nk perangat keadaan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 11:25 AM | Show all posts
kalau kurus cekeding angin tiup kalau sado berketak geli plak aku nengoknya.. so suka yg sedang asal tinggi badan sedap dipeluk oklah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2015 06:44 PM | Show all posts
Edited by lompatikam at 26-5-2015 06:56 PM

korang rasanya tak boleh bezakan antara badan cantik dgn bina badan...
dua2 ni badan kekar...dan mostly org kita duk panggil tough atau sado...

lelaki masing2 ada perseptif mereka utk membentuk badan mereka... ada yg nak bina badan ada yg nak cantikkan badan. ikut kemahuan masing2 sebab kecantikkan ni subjective...utk diri sendiri pun subjective. beza dia mcm thor dan hulk. thor ada peminat sendiri dan hulk ada peminat sendiri.

geng cantikkan badan ni selalunya athlet atau artis, - mcm nabil yg dikutuk kaki keding badan sado...sebab nabil focus utk ini
geng bina badan ni selalunya mereka yg byk aktiviti fizikal berat

cuma yg popular sekarang ni adalah badan cantik.

vs
suppliment badan cantik dan suppliment bina badan pun lain.

mcm perempuan jugak la, ada perempuan suka kaki deme panjang badan flat mcm miss universe atau model, ada yg suka body sendiri nampak curve sikit
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 01:49 PM | Show all posts
xsuke..
rasa mcm ade raksasa kat seblh..
sorry...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2015 12:27 PM | Show all posts
tinggi 17X
berat 6X
normal pun dah cukup, x kurus sangat, x gemok, x sado
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2015 04:41 PM | Show all posts
tak suka yg buffffffffff sgat... light2 sudehhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2015 05:25 PM | Show all posts
suka yg fit and lean----macam KJ
yg sado2 ni mcm keras jer badan mereka
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2015 04:08 PM | Show all posts
tak suke... biase2 cukup...nasib hsband iolss ok2 aje... risau gile bile b4 kawen duku dia duk gigih pegi gym... iols naik bdn dia plk nk bina otot... nasib skrang dua dua same naik
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2015 08:28 PM | Show all posts
yang sedang2 saja..yang penting dia setia..huhuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.809096s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list