Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
19885
View
123
Reply

Adakah anda suka lelaki sado/tough ?

[Copy link]

Author: Leafumi       Show all posts   Read mode

Post time 8-6-2015 05:09 PM | Show all posts
teringin nk jadi abg sado.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2015 06:07 PM | Show all posts
tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 12:37 AM | Show all posts
hari tu aku terselisih dengan abam sado yang kaki gym, creepy wehhh..gelik pon ada.
so kesimpulannya, aku minat yang biasa2 jokk
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
tak suka badan sado. asyik nak show off je otot besar depa tu. lagi satu geli.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 02:25 PM | Show all posts
tak suka.. paling2 pun tough sikit2 sudah la.. takmo sado2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2015 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru2 ni ada abg sado ni dh la pendek haha.. Lalu depan aku n adik aku siap mendada kau.. Haha aku n Adik aku terkedu jap.. Motif mendada sambil menjeling we olls?? Lepas dia takde aku n Adik aku tergelak. Tau la sado pun org Len sado lek2 je yg bro ni mendada siap jeling we olls yg tergamam. lawak la pulak jadinya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2015 04:34 PM | Show all posts
lelaki buncit penyanyang, selain pada tu gay..nuff said
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2015 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
salju_mutiara replied at 9-3-2015 11:02 AM
laki nak sado2 ni kena tgk fizikal diorg gak..
kalau tinggi setakat 150-170cm..better xyah la...bur ...

Setujuk sangat sis.. sado pn tp klu x pndi buat keje jantan, hilang kelelakiannya sis.  I prefer lelaki badan + dada tough je.. xnak ketul2 sgt.. sbb I geli ketul2 ni.. lgpun I ni mcm x sesuai je dgn abam sado. I ni  jenis katik je.. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:22 PM | Show all posts
x minat abg2 sado ni....tringat kat fb abg sado tu minat nyah...eeee..sori ye abg2 sado...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 11:55 AM | Show all posts
yg sado tu nak show off jek. ppuan juz suka pandang
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 01:08 PM | Show all posts
tak brape suka sbb hana biasa2 je..nanti mau dia ajak pergi gym hari2..xlarat
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2015 06:35 PM | Show all posts
itew replied at 20-11-2015 04:34 PM
lelaki buncit penyanyang, selain pada tu gay..nuff said

mesti buncit
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:46 PM | Show all posts

kurus tapi buncit
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 04:32 PM | Show all posts
ada muscle sikit2 dah la.. yg sedap2 je.. nie kalau besar berurat2 sangat gerun.. geli pun ada..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2015 02:17 PM | Show all posts
lelaki sado menggelikan saya.. spesis ni are too self-conscious..sikit2 tengok cermin, sikit2 nak tunjuk body...  lol boring
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2015 07:33 PM | Show all posts
i suke lelaki bdn jenis fit & atlet baru nampak seksi gitcheww
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2015 09:39 AM | Show all posts
Nak reply part pergi Gym bina badan semata-mata nak goda perempuan.

Awal-awal niat dah salah. Patutnya pergi gym untuk kesihatan dan kepuasan diri. Kalau untuk goda perempuan ni spesis lepas dapat terus gemok dah tak jaga badan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2016 11:44 PM | Show all posts
Sado/tough asalkan straight
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 01:38 PM | Show all posts
tak pernah berkenan tengok lelaki badan sado. yes ada rasa geli di situ. selalunya yag sado2 ni suka show off. lagi lah buat menyampah. maaf abg2 sado.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2016 02:38 PM | Show all posts
setkt mcm parin tu ok lg..lbh pada tu xnk la..jnji bkn sado katik..eeuuuwww
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2016 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sado sket2 sudah la..kalau smpai nampak muscle ketul2..x minat
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2016 12:04 PM | Show all posts
MamaMima711 replied at 25-1-2016 09:23 PM
sado sket2 sudah la..kalau smpai nampak muscle ketul2..x minat



u mean lean body and can i say ripped body?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2016 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols suka yg biasa2 je..bukan sado
Lagi buncit boroi lagi meols suke..bleh jd bantal peluk
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2016 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka sebab mostly yg sibuk nak sado ni spesis gayah
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 11:08 AM | Show all posts
Aku dulu zaman single mingle, memang sado, pegi gym 3-4 kali seminggu, mau la berlarutan sampai 5 tahun. Awek pandang memang takyah citer la, kat wechat setiap hari mau la paling kurang 20 org tegur (aku x taruk gamba x senonoh ye), yang sadisnya 30% tuh mat gayah, tergelak skit bila teringat.

Tapi melalui experience, kebanyakkan pompuan memang just suka tengok laki sado tapi x prefer sgt kalau nak buat suami. Apa yg pasti lepas kahwin aku jadi boroi balik, bini mmg tak suka kalau ada perut keras ala 6 packs, tak empuk katanya.

Tapi aku masih rindu zaman aku sado, i feel more confident and less lethargic waking up in the morning, baju dan seluar pon fit better. Kalau bukan sebab anak aku suka baring atas perot boroi aku, dah lama da jadi sado balik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070027s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list