Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
22483
View
128
Reply

Adakah anda suka lelaki sado/tough ?

[Copy link]

Author: Leafumi       Show all posts   Read mode

Post time 11-4-2016 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mestila suka..

Alhamdulillah lakiku sado juga
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 11:06 PM | Show all posts
tak suka. diorang conscious sangat pasal badan sendiri. geli aih.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2016 01:05 AM | Show all posts
blythes replied at 11-4-2016 11:06 PM
tak suka. diorang conscious sangat pasal badan sendiri. geli aih.

yup. my sentiment too..
tapi kalau sado sebab kerja seharian.. cangkul tanah, angkat batu ke.. itu aku respek
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 03:54 PM | Show all posts
x suka...buruk sgt bg aku....
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2016 04:50 PM | Show all posts
tak suka sebab nampak menakutkan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sukaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2016 01:38 PM | Show all posts
ee takmo sado sado
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 01:18 PM | Show all posts
tak suka lelaki berbadan sado..
mcm buruk je berketul2..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2016 01:52 PM | Show all posts
apa maksud sado?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2016 12:45 PM | Show all posts

jumpa kat google



Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 09:16 AM | Show all posts
my husband & myself mmg gymmers...  being consistent for 6-7 years dah... bukan utk cantik/ attract orang.. but it's more to health benefits & feeling happy when we workout... kitorang ada group gymmers, whatsapp ke, FB ke.. best hangout dengan geng2 camni.. they're easy-going & takde kisah mesyuarat tingkap...

sado sikit2 ok lah, me suka.. jangan sampai tahap amek protein shake supaya ketul2 bulky udah le... lean muscle is cantik/hensem...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2016 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka..suka yg.kurus kering je...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 10:05 AM | Show all posts
green~tea replied at 28-6-2016 09:16 AM
my husband & myself mmg gymmers...  being consistent for 6-7 years dah... bukan utk cantik/ attract  ...

Ambik protein pun x terus ketoi2 hakak oi. Protein ni repair muscle rosak during the workout process, so its necessary. Unless kalau akak memang masak makanan yang kaya dengan protein dah.

Bertahun jugak nak besar oi, unless ko gi amik benda terlaranglah. So kalau rasa dia tu dah cukup besar, mantain penggunaan protein, and maintain current weight lifted (takyah increase dah) should be OK.

Protein ni untuk org yg nak convenient tak payah prepare chicken breast and makan telur 20/30 bijik sehari bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 10:12 AM | Show all posts
emino replied at 14-7-2016 10:05 AM
Ambik protein pun x terus ketoi2 hakak oi. Protein ni repair muscle rosak during the workout proce ...

i tengok my guy frens mmg bulky sket bila amek protein shakes.. bukan sado besar cam malek noor tu.. just bulky sket la... kalo tak amek protein shake kan dia cam toned tp sekeping je... i makan telur omelete / half boiled camtu je... tak amek amino pun.. supplements pun takat amek fish oil & multivits tu pun selang seli
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 10:31 AM | Show all posts
green~tea replied at 14-7-2016 10:12 AM
i tengok my guy frens mmg bulky sket bila amek protein shakes.. bukan sado besar cam malek noor tu ...

Ada contoh tak? I pakai protein but I don't consider myself bulky.

Just curious kalau betul bulky nak tau brand apa diorang pakai haha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 02:12 PM | Show all posts

hahaha lawak
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 03:10 PM | Show all posts
emino replied at 14-7-2016 10:31 AM
Ada contoh tak? I pakai protein but I don't consider myself bulky.

Just curious kalau betul bul ...

diorang beli yang standard brand GNC.. ada yang nak cheaper beli kat musclemaniaclub.com (online kedai)..

kalo nak bulky kan.. beli protein shake jenis mass... kalo dah achieve desired size & nak maintain, makan yang whey... kalo nak rapid gain, brand anabolic.. tp my friend ckp side effect dia naik jerawat or bisul. i sendiri takde nak makan any protein shake.. whatever natural food aje i amek.. kalo i buat weight lifting, biasa i pakai baju compression (inner) brand skins A400.. baju ni boleh pakai both during workout & recovery... i beli masa sale 50% transview golf... biasa sale tu dia buat sekali setahun aje... atau brand 2XU, tp ni beli ngn instructors dpt cheaper.. i suka compression ni aje, sbb 1 recovery cepat, another benefit is it always reminds me to engage core masa workout, sbb rasa kejap aje badan/abs...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 03:19 PM | Show all posts
green~tea replied at 14-7-2016 03:10 PM
diorang beli yang standard brand GNC.. ada yang nak cheaper beli kat musclemaniaclub.com (online k ...

Compression memang workout gear of my choice. Dia kasi muscle stable, tak ketar2 sangat fibre muscle tu when you lift. So it improves performance in a way.

Especially now since Under Armour dah masuk Malaysia. UA banyak design superhero. Kena dengan my nerdy soul lol.


Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 03:25 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 14-7-2016 03:27 PM
emino replied at 14-7-2016 03:19 PM
Compression memang workout gear of my choice. Dia kasi muscle stable, tak ketar2 sangat fibre musc ...

lagi satu yang murah u bley beli kat sini http://www.wdcnutrition.com
underarmour? i suka beli tshirt workout aje kat situ sbb dia cam labuh sket tutup montot & ada option long sleeve pun banyak... but i never tried their compression garments lg... sbb aritu i gi byk utk lelaki aje...
seluar yang best still adidas sbb rasa cam kemas sket sbb jahitan dia elok & ada option regular cut bukan jenis legging2 tu.. orang laki senang laa cari baju. pompuan ni aaa nak kena cari yang decent & proper... baju nashata plak ok jugak (muslimah design), tp mahal sgt laa as compared to quality, seluar dia jahitan not that good, baju aje laaa considered "can do"

Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 14-7-2016 03:25 PM
lagi satu yang murah u bley beli kat sini http://www.wdcnutrition.com
underarmour? i suka beli ts ...

I usually gets my protein from Muscle Mania physical shop je senang hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 06:05 PM | Show all posts
green~tea replied at 14-7-2016 03:25 PM
lagi satu yang murah u bley beli kat sini http://www.wdcnutrition.com
underarmour? i suka beli ts ...

sib baik masuk thread ni...

mmg tgh cari tops utk work out yg labuh sket...tks for the info

swimming top yg labuh you tau tak nak cari mana?



Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 14-7-2016 08:37 PM
gam_gajah replied at 14-7-2016 06:05 PM
sib baik masuk thread ni...

mmg tgh cari tops utk work out yg labuh sket...tks for the info


I beli kat aeon aje my swim suits, dia cam ada attached skirts.. I beli murah2 je baju swimming sbb tak kerap pun gi swim. Try tengok kat nashata.com gak.. Kalo tops kat situ ok... Seluar je i tak berkenan
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 12:05 PM | Show all posts
green~tea replied at 14-7-2016 08:33 PM
I beli kat aeon aje my swim suits, dia cam ada attached skirts.. I beli murah2 je baju swimming  ...

ok...tks for the info

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2016 03:40 PM | Show all posts
aku mandang lelaki sado zaman sekarang ni semua awek dia kaum lelaki gak. ampuuunnnn atas imaginasi ghuper ini.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2016 03:58 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076830s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list