Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
23932
View
129
Reply

Adakah anda suka lelaki sado/tough ?

[Copy link]

Author: Leafumi       Show all posts   Read mode

Post time 29-7-2016 04:25 PM | Show all posts
x suka lelaki sado.

suka yg lean & clean cut ajek.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2016 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sado sgt nampak pelik gak. Nak2 badan sado tp pinggang ke bawah keding
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 03:14 PM | Show all posts
tak suka sado.... rasa tak selamat
sekian...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 12:09 PM | Show all posts
SUKAAAAAAAA! tapi for sure tak dapat. sedar keadaan diri ini. at least tak boroi sudahhh.
tak suka yang boroi. the END
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 10:45 PM | Show all posts
suka yg lelaki yang body biasa jer.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2016 11:54 AM | Show all posts
BuBuComey replied at 30-7-2016 10:52 PM
Sado sgt nampak pelik gak. Nak2 badan sado tp pinggang ke bawah keding

i tak suka lelaki boroiiii... mcm pemalas je nampak.. and unhealthy...

wahahhaha.. i pun tak suka lelaki sado tapi kaki halus macam walking chopsticks... hahahhahahha


Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2016 11:07 AM | Show all posts
nak tngok poll je
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 12:13 PM | Show all posts
kalau badan je sado tapi lain semua cikdo baik takyah la ye
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 09:11 AM | Show all posts
itew replied at 20-11-2015 04:34 PM
lelaki buncit penyanyang, selain pada tu gay..nuff said

melantun-lantun avatar...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 10:01 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 03:22 PM | Show all posts
Edited by Yunho at 22-11-2016 03:23 PM

tak suka sado... suka yg dada cantik n buntut tembam......mcm mamat gambo sy tu...

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2016 12:31 PM | Show all posts
i like  aummmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2016 09:11 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2016 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin nak date abang Sado tapi Belum dapat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 12:42 AM | Show all posts
Sado ni semua konek kecik kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 12:43 AM | Show all posts

Ada ke melayu yang kote sado? dyrex buat survey konek melayu dalam 4inci saja jah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Taste iols pelik sikit.. iols suka lelaki chubby bukan gemuk tapi kalau kurus pun takpe, asal smart-smart di pandang mata

Dan muka melayu
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 10:01 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 06:47 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 14-12-2016 07:34 PM
Taste iols pelik sikit.. iols suka lelaki chubby bukan gemuk  tapi kalau kurus pun takpe, asal  ...

adakah uols ni kurus orangnya? selalu pmpuan kurus kecik suka lelaki chubby2 skit..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 2-3-2017 06:47 PM
adakah uols ni kurus orangnya? selalu pmpuan kurus kecik suka lelaki chubby2 skit..

Yehhh kurus  
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 2-3-2017 08:11 PM
Yehhh kurus

Betul sangkaan iols. Iols bam bam suka lelaki sado. Selalu mcm tu kan. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 2-3-2017 08:31 PM
Betul sangkaan iols. Iols bam bam suka lelaki sado. Selalu mcm tu kan. Haha

Haha iye kot..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2017 09:46 AM | Show all posts
tak suka pun, geli tengok
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 04:56 PM | Show all posts
aku sukaaa utk tengok je.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2017 01:43 AM | Show all posts
aku tak suka sado mcm body builder tu..menyeramkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077645s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list