Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27032
View
146
Reply

Adakah anda suka lelaki sado/tough ?

[Copy link]

Author: Leafumi       Show all posts   Read mode

Post time 12-4-2017 12:47 AM | Show all posts
suka yang sado2 tapi make sure muka pun siap lah. ni badan sado muka parit x geli?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 12:10 PM | Show all posts
aku suka sado
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:09 PM | Show all posts
tak..suke chinese and korean look..tinggi dan kurus...impian aje lah
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 09:09 PM | Show all posts
sado pon best jugak tapi tak yah bulky sgt. nmpk pelik je
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2017 11:11 AM | Show all posts
xsuke yg sado berotot2 tuh..geli tengok...suke yg sedang2 jek..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 11:23 AM | Show all posts
aku ok je.. asal bukan gay.. ..

kebanyakkan jumpa gay..

hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2017 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
xsuka llaki sado sbbnya iols kecik ja
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan kembang sado tapi pinggang kecik je no no nooooo
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2017 01:45 AM | Show all posts
xsuka sgt pon
kadang kelako pon ade, atas sado, kaki kecik, x balance

yg sedang2 saja,
yg penting die setia
(tak x geng kunyit)
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 12:57 PM | Show all posts
Tak suka. Suka lelaki kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 03:50 PM | Show all posts
Kalau pancut awal kat mana sadonyerrrrr.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2017 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Da vote.. xsuke.. sb nmpk tengkuk mcm besa.. pastuh dada bidang sgt.. pinggang kecik.. da mcm segitiga da bdnnye.. nak2 kalu lelaki pendek
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2017 09:06 PM | Show all posts
Mana2 je, janji tinggi. Tall & dark. Tapi badan nampak besar sangat mcm tak best, saiz body biar built tapi just nampak fit, bukan besar mcm champion body builder.
Taknak yg putih melepak bibir bagai delima mekar...geli pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak berapa nak in. Besar atas bawah kecik,dah nampak macam dugong. Sorry not my type
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 07:33 PM | Show all posts
lelaki mmg lah kena sado.... kalau badan dan lengan mcm sama je nipis macam perempuan? apa kes?


cuma nak define sado level mana? itu make sense.


adakah sado bulky  mcm the rock? ai rasa itu over.

atau sado mcm captain america? itu ai rasa good


atau sado mcm atlet trenten beram? itu ai rasa good

ataua sado yg lea mascular mcm atlet diving dan perenang? itu pun ai rasa good

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 12:38 PM | Show all posts
Akak suka.. geram sangat suka picit2 lengan dia yg sado tu kekadg sampai geget2 lengan tu..nasib laki sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
wan_fizah replied at 8-3-2015 12:07 PM
Sado tu apa maksud sebetulnya?

Kwn aku bgtau - sa (besar) , do (bodo)

Sama juga jawapan suami akak.
Akak rasa geli tgk org yg so called sado ni..
Dia dulu x sado tp six pack sampai umur 38. Bila quit smoking, six pack bergabung jadi 2 packs sahaja.

Anyway, sado @ tak, tak penting. Yg penting  mampu menjaga, mendidik, mengasihi & menyayangi isteri & anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2017 03:13 PM | Show all posts
tak perlu sado sgt2... asalkan body fit nampak bentuk workout pun dah cukup... sado2 sgt ni payah nak maintain protein intake laa, cutting la, amek supplement la... not that natural nnti...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2017 08:55 PM | Show all posts
tak  pernah kisah rupa, body sado semua ni...kewibawaan seorang lelaki utk mengemudi rumahtangga bukan diukur pada ke-sado-annya...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2017 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
I suke tall & buff.  X yah la ketul2 sgt.  Tall tu maksudnye 180cm ke atas.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2017 10:11 AM | Show all posts
sado yang jenis ketak n show off sangat tu sangat la x minat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 11:46 AM | Show all posts
nak yg sedang2 je...xperlu sado berketak2 sbb sy tlbey kcik...blanggar sket kang melantun jauh nun disana..

yg penting tinggi 170cm ke ats, xgemok sgt xkrus sgt..sbb sendiri da kurus..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052637s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list