Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
32390
View
220
Reply

Korang Main COC Tak? Sudah Townhall Berapa?

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-3-2015 09:58 AM | Show all posts |Read mode




tcL3rKK.jpg

Korang clan apa. Share la sikit
Multiple Polls: ( Max 2 choices ) , Show Result after voted, Total 102 Users voted
l1.jpg

Townhall 1

l2.jpg

Townhall 2

l3.jpg

Townhall 3

l4.jpg

Townhall 4

l5.jpg

Townhall 5

l6.jpg

Townhall 6

l7.jpg

Townhall 7

l8.jpg

Townhall 8

l9.jpg

Townhall 9

l10.jpg

Townhall 10

 
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2015 11:48 AM | Show all posts
lagi 23 jam siap upgrade ke level 5
so nak vote level 5 ke 4?
clan tak join mana-mana
baru main.. tak reti sangat
pastu asyik kena serang je
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2015 04:10 PM | Show all posts
COC Level 32
gold league III 1503
Town Hall Level 6 tinggal 2d 23H nak Level 7 huhu lama jugak nak siap

admin layan coc jugak ke?


Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2015 04:15 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 18-3-2015 11:48 AM
lagi 23 jam siap upgrade ke level 5
so nak vote level 5 ke 4?
clan tak join mana-mana

dah join group mana2 ke?
kena join group baru defense kuat sikit

hari tu nak achieve 1250 trophies bukan main susah...
sebab perlu sangat nak dpt 450 gems utk tambah builder


Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2015 04:17 PM | Show all posts
Vellfire replied at 20-3-2015 04:15 PM
dah join group mana2 ke?
kena join group baru defense kuat sikit

tak de join mana-mana
tak reti sangat tang benda alah tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2015 04:23 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-3-2015 04:17 PM
tak de join mana-mana
tak reti sangat tang benda alah tu

dulu saya pun tak reti

tapi dah lama2 layan faham sikit
sonok gak layan perang ni
dulu duk layan cafe story, dragon story dan mcm2
tapi coc paling bestttt
sonok serang tempat orang

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2015 04:43 PM | Show all posts
Vellfire replied at 20-3-2015 04:23 PM
dulu saya pun tak reti

tapi dah lama2 layan faham sikit

oooo... seronok ye serang orang
dah la kampung kecik.. habis punah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2015 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-3-2015 04:43 PM
oooo... seronok ye serang orang
dah la kampung kecik.. habis punah

Haha so cepat2lah besarkan kpg anda
1d 16h town hall Level 7 nak siap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2015 04:46 PM | Show all posts
Vellfire replied at 20-3-2015 04:10 PM
COC Level 32
gold league III 1503
Town Hall Level 6 tinggal 2d 23H nak Level 7 huhu lama jugak nak ...



baru townhall 9 je




Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2015 09:31 AM | Show all posts

semalam dah townhall 7
nak beli itu ini tak cukup pulak
kpg asyik kena seranggg
takper ptg karang tak bz kita serang kpg orang lain pulak  

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2015 10:34 AM | Show all posts
Vellfire replied at 21-3-2015 11:14 PM
Haha so cepat2lah besarkan kpg anda
1d 16h town hall Level 7 nak siap

tengah kumpul duit..
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2015 03:25 PM | Show all posts

kalau kumpul tunggu lambat nak siap semua...
kena serang setiap 15 minit

townhall level 5, 6, 7 serang kalah takper
janji dpt kumpul gold dan elixir byk


Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2015 03:45 PM | Show all posts
Edited by Vellfire at 24-3-2015 03:46 PM

pagi ni google base utk town hall 7
jumpa yg ni



so vell tiru
inilah kpg vell yg baru nak maju




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2015 03:52 PM | Show all posts
vell suka susunan yg unik ni

















Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 09:30 AM | Show all posts
Vellfire replied at 24-3-2015 03:25 PM
kalau kumpul tunggu lambat nak siap semua...
kena serang setiap 15 minit

lagi tips please...


cantiknya base dorang..
babe punya sekangkang kera je
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 02:15 PM | Show all posts

hehe cer tepek sini gambo

babe gunalah archer utk serang, goblin pun ok
tapi goblin ni kalau kena mortar dah hancusss



Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 02:34 PM | Show all posts
Vellfire replied at 25-3-2015 02:15 PM
hehe cer tepek sini gambo

babe gunalah archer utk serang, goblin pun ok

ooo... ok.. lagi tips..

gambar nanti upload
errr... tak reti screen cap sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2015 08:33 AM | Show all posts
Edited by Vellfire at 26-3-2015 08:36 AM
prettyuglybabe replied at 25-3-2015 02:34 PM
ooo... ok.. lagi tips..

gambar nanti upload

kalau babe rasa nak cepat dpt piala tinggi
babe serang jer townhall dan kebetulan gold dan elexir senang nak serang.. serang sekali
tapi babe kena pilih townhall yang luar wall...
tengok2 jugak kot2 ader yang tersembunyi kiri kanan
selalu level besar ader... yg townhall level 6 kebawah free kiri kanan
lepas townhall musnah babe end jer serang tu... janji dpt 1 bintang

admin tak nak bagi tips ke?


Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2015 09:53 AM | Show all posts
Edited by prettyuglybabe at 27-3-2015 09:55 AM
Vellfire replied at 26-3-2015 08:33 AM
kalau babe rasa nak cepat dpt piala tinggi
babe serang jer townhall dan kebetulan gold dan elexir ...

admin bukak thread pastu tenggelam..

ni kampung kecik sy..
ada tips tak nak bagi susah kena serang?
ie letak bom, meriam dgn tower tu cam mana..




Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2015 09:56 AM | Show all posts
alamak.. masa reply ada pic pastu post pic tak keluar pulak
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2015 03:50 PM | Show all posts
Edited by Vellfire at 27-3-2015 03:54 PM
prettyuglybabe replied at 27-3-2015 09:53 AM
admin bukak thread pastu tenggelam..

ni kampung kecik sy..

babe,wall tu upgrade to level 1
dan kalau cukup gold upgrade pulak ke level 2 dan seterusnya

builder's hut, laboratory dan clan castle tu letak kat LUAR wall
air defense, cannon dan archer tower letak kat DALAM wall

laboratory babe level berapa?
dah buat research tak?
upgrade semua apa yang mampu
nanti vell carik utk townhall level 5 or 6 k
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2015 04:05 PM | Show all posts
Edited by Vellfire at 27-3-2015 04:08 PM

ni kpg sy untuk hari ini
tengah kumpul 1,000,000 elixir nak beli dark elixir drill
baru kumpul kejap dah ade orang serang balik hmmmm bilalah nak kaya


Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2015 04:13 PM | Show all posts
babe, ni contoh town hall level 5

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2015 05:25 PM | Show all posts
Vellfire replied at 27-3-2015 03:50 PM
babe,wall tu upgrade to level 1
dan kalau cukup gold upgrade pulak ke level 2 dan seterusnya

tengah ngumpul duit la ni nak upgrade pagar sekali semua..
labotary level 3, army (takat balloon je) semua dah upgrade ke level 2..
ok.. nanti susun balik.. yang defenses punya benda pagarkan ye?
tu yang tengah buat wizard tower dgn spell factory..
jenuh hai nak tunggu duit banyak..
asyik kena serang je

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2015 05:27 PM | Show all posts
Vellfire replied at 27-3-2015 04:13 PM
babe, ni contoh town hall level 5

ooo.. nak tiru la
tq.. tq..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063162s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list