Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
33541
View
220
Reply

Korang Main COC Tak? Sudah Townhall Berapa?

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2015 12:33 PM | Show all posts

apa nama nak bagi?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-5-2015 12:33 PM
apa nama nak bagi?

Apa2 yang sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 03:32 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-5-2015 10:56 AM
tak pun create lagi satu akaun just for geng cari..
tapi kena log in log out la

boleh login logout ke? tup2 tak leh masuk kan haru grrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 03:35 PM | Show all posts

dia beriya2.. tak nak bukak bukak pulak...

clan
MALAYSIACARICOMMY  pun ok
or MSIACARI_COM_MY
or CARI.COM.MY
or Cari.Com.My
or GengCariComMy
mesti guna nama CARI ke?


Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 04:00 PM | Show all posts
Vellfire replied at 20-5-2015 03:32 PM
boleh login logout ke? tup2 tak leh masuk kan haru grrrrrrr

boleh.. dalam same device je..
mula-mula add account kat setting..
nak create email baru ke, or guna email lain je ke..
pastu go kat coc..
setting tu ada button google sign-in..
connected kan?
kalau banyak account, click 2 kali..
connected to disconnected to connected balik..
masa tu dia keluar box 'choose an account'
click la kampung mana yang kita nak main..
type CONFIRM (mesti huruf besar) dia akan loading kampung tu..

kengkawan babe ada yang create sampai 3 4 kampung..
gigih betul dorang
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 04:02 PM | Show all posts
Vellfire replied at 20-5-2015 03:35 PM
dia beriya2.. tak nak bukak bukak pulak...

clan

nak bagi nampak cari punya kot

CARI clan
kampung CARI
budak forum CARI
budak forem
geng forum
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 04:03 PM | Show all posts
Vellfire replied at 20-5-2015 03:35 PM
dia beriya2.. tak nak bukak bukak pulak...

clan

hahaha, nama pon Cari. tapi nanti kita kena bayar royalti lak kat cari ni sebab guna nama cari
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 08:22 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-5-2015 04:00 PM
boleh.. dalam same device je..
mula-mula add account kat setting..
nak create email baru ke, or  ...

laaa yer ke?
tak tau pulak... nanti tanya kawan mcm mana nak buat
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 08:22 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-5-2015 04:02 PM
nak bagi nampak cari punya kot

CARI clan

kot2 ada geng CARI nak join senang gak kan letak nama clan mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 08:26 AM | Show all posts
abdulariff replied at 20-5-2015 04:03 PM
hahaha, nama pon Cari. tapi nanti kita kena bayar royalti lak kat cari ni sebab guna nama cari :sw ...

erkk betul ke? ke ko main2 jer ni?

try search clans... byk gak clan cari

cari clans
cari jodoh
cari rebung
slo cari
cari sumandak
# cari
cari jo_mabes
cari gaduh
cari misi
cari serai??
cari fantasy
cari extreme
cari mati
cari aja
cari pasal
cari awek
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 08:48 AM | Show all posts
Vellfire replied at 21-5-2015 08:26 AM
erkk betul ke? ke ko main2 jer ni?

try search clans... byk gak clan cari

cari janda atau duda xde ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 10:56 AM | Show all posts
Vellfire replied at 21-5-2015 08:22 AM
laaa yer ke?
tak tau pulak... nanti tanya kawan mcm mana nak buat

ye la... gitu la yg kawan babe ajar..
acu try test.. babe pun ada 2 akaun..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 10:57 AM | Show all posts
Vellfire replied at 21-5-2015 08:22 AM
kot2 ada geng CARI nak join senang gak kan letak nama clan mcm tu

vell create la.. babe nak join utk 2nd account ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 02:25 PM | Show all posts
abdulariff replied at 21-5-2015 08:48 AM
cari janda atau duda xde ke?

wakakaka ni dah lain ni

CARI PASAL pun ok kan?

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 02:26 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 21-5-2015 10:57 AM
vell create la.. babe nak join utk 2nd account ni

vell try nak create 2nd account
tapi TH1

waduhhh bikin susah payah nak mula lagi


Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 03:24 PM | Show all posts
Vellfire replied at 21-5-2015 02:26 PM
vell try nak create 2nd account
tapi TH1

alah... standard la tu..
tapi bila dah ada pengalaman, otomatik kita tau nak buat apa yg penting..
nak upgrade mana yg utama...
walaupun kena sabar
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 03:24 PM | Show all posts
abdulariff replied at 21-5-2015 08:48 AM
cari janda atau duda xde ke?

amboi.. serampang dua mata ke??
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 04:05 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 21-5-2015 03:24 PM
alah... standard la tu..
tapi bila dah ada pengalaman, otomatik kita tau nak buat apa yg penting. ...

vell cuba google mcm mana nak buat 2 acc coc

http://www.freezone88.com/2014/12/cara-memainkan-2-akun-coc-dalam-satu-aplikasi.html

laman ni baru buat vell betul2 faham
cuma vell takut kalau coc lama vell hilang walau dah link dgn email lama
betul ke cara ni? vell pernah hilang 1 acc tapi masa tu tadak link dgn mana2 email gmail
sebab baru lagi... teruja lebih.... sekali buat hilang sudahhh semua
hmmm takut pulak nak buat
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 04:07 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 21-5-2015 03:24 PM
amboi.. serampang dua mata ke??

hehe kalau buat nama clan mcm tu mau ramai yg nak join
kita lantik @abdulariff   jadi leader k
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 05:33 PM | Show all posts
Vellfire replied at 21-5-2015 04:05 PM
vell cuba google mcm mana nak buat 2 acc coc

http://www.freezone88.com/2014/12/cara-memainkan-2 ...

sama mcm kawan babe ajar la..
tapi takde la sampai clear data tu apa..
cuma add akaun kat setting tu..
pastu yg lepas tu sama mcm dia ajar..
connect/disconnect/connect..

so far babe buat tak hilang..
selagi account tu link kat email tu..

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2015 03:51 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 21-5-2015 05:33 PM
sama mcm kawan babe ajar la..
tapi takde la sampai clear data tu apa..
cuma add akaun kat settin ...

hmmm vell cuba dan terus cuba
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2015 05:49 PM | Show all posts
Vellfire replied at 20-5-2015 08:29 AM
ala tepek lah...
kita hari tu pun dari level kecik jugak
skit2 upgrade jadilah mcm sekarang yg t ...

Ya Allah vell! tak pernah war lg ker? Dah town hall 7 patutnya dah ada record 100 lebih war star dah dalam achievement.
Hehehe. Join je mana2 clan yg ada, buat muka tk tau malu. Mintak tunjuk ajarku sifu dr senior2, hehehe.

Sekarang saya dah level 60, semua dah maxed kecuali tesla dengan air defenses(dua mende alah ni sgt lama nak upgrade)
dan semua resources. Dah mula upgrade wall purple tu sikit2, semput mak! mahai sgt 200k satu. Huhuhu.

Sori tak dpt nak tepek gamba, nanti ada masa sya tepek ye!
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2015 02:40 PM | Show all posts
freakashpop replied at 22-5-2015 05:49 PM
Ya Allah vell! tak pernah war lg ker? Dah town hall 7 patutnya dah ada record 100 lebih war star d ...

oh laju jugak yer upgrade sana sini
skrg nak upgrade level tinggi kena tungu 3 - 10 hari
lambat giler...
ni tengah kumpul gems ni baru 8++
nak tambah tukang rumah ni
yang tiga tu tak menang tangan

hehe vell tak rasa lagi war.. samalah ngan @prettyuglybabe  dan @abdulariff  
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2015 02:57 PM | Show all posts
Vellfire replied at 26-5-2015 02:40 PM
oh laju jugak yer upgrade sana sini
skrg nak upgrade level tinggi kena tungu 3 - 10 hari
lambat  ...

buat la clan satu vell !
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2015 02:31 PM | Show all posts
apa cerita clan kita ni? wah.. clan kita
nak warrrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049532s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list