Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
33540
View
220
Reply

Korang Main COC Tak? Sudah Townhall Berapa?

[Copy link]

Author: admin6    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-6-2015 04:41 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 1-6-2015 02:31 PM
apa cerita clan kita ni? wah.. clan kita
nak warrrr

babe buat la satu clan
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2015 02:39 PM | Show all posts

boleh.. tapi bagi nama clan apa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2015 10:57 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-6-2015 02:39 PM
boleh.. tapi bagi nama clan apa..

babe clan udah dibuat?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2015 10:59 AM | Show all posts

belummmmm... lom terpikir nak bagi nama apa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2015 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-6-2015 10:59 AM
belummmmm... lom terpikir nak bagi nama apa..

Hahaha, kasi je nama uglybabe
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2015 11:04 AM | Show all posts
abdulariff replied at 15-6-2015 11:03 AM
Hahaha, kasi je nama uglybabe

haip... kata nak significant dengan forum cari..
bagi la idea..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2015 11:09 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-6-2015 11:04 AM
haip... kata nak significant dengan forum cari..
bagi la idea..

cariprettyugly?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2015 11:11 AM | Show all posts

betul-betul la...
kang bagi nama abdulariffclan baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2015 11:14 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-6-2015 11:11 AM
betul-betul la...
kang bagi nama abdulariffclan baru tau

abdulariffclan tidak signifikasi dengan cari. atleast cariprettyugly ada la juga signifikasinya. mecari yang pretty dan ugly/...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2015 11:18 AM | Show all posts
abdulariff replied at 15-6-2015 11:14 AM
abdulariffclan tidak signifikasi dengan cari. atleast cariprettyugly ada la juga signifikasinya. m ...

choi...

bagi la idea yang bernas sikit..
klu tak bila nak merasa masuk war..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2015 04:00 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-6-2015 11:18 AM
choi...

bagi la idea yang bernas sikit..

no idea la babe. kepala hotak buntuu
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 03:32 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 1-6-2015 02:31 PM
apa cerita clan kita ni? wah.. clan kita
nak warrrr

haha mcm mana nak war... tunggu semua dah max nanti baru kita pegi war k
skrg ni nak upgrade semuanya slow makan 4-5 hari... penat menunggu

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 03:57 PM | Show all posts
Vellfire replied at 25-6-2015 03:32 PM
haha mcm mana nak war... tunggu semua dah max nanti baru kita pegi war k
skrg ni nak upgrade s ...

lama lagi la nak merasa war
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 03:58 PM | Show all posts
abdulariff replied at 15-6-2015 04:00 PM
no idea la babe. kepala hotak buntuu

cam tu kita namakan clan kita clan forum kepala hotak buntu... amacam?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-6-2015 03:58 PM
cam tu kita namakan clan kita clan forum kepala hotak buntu... amacam?

Ok gak tu. Buat la cepat babe
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2015 09:45 AM | Show all posts

sabar yer babe
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2015 10:35 AM | Show all posts
abdulariff replied at 25-6-2015 10:36 PM
Ok gak tu. Buat la cepat babe

biar betul.. nama clan tak boleh tukar-tukar dah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2015 04:27 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 26-6-2015 10:35 AM
biar betul.. nama clan tak boleh tukar-tukar dah kan?

yup dah x boleh tukar.. bantai je, janji dapat join war..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2015 04:30 PM | Show all posts
abdulariff replied at 26-6-2015 04:27 PM
yup dah x boleh tukar.. bantai je, janji dapat join war..

bagi la nama comel sikit
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2015 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 26-6-2015 04:30 PM
bagi la nama comel sikit

Dah bagi kot. Prettyuglycaribabe
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2015 05:16 PM | Show all posts
abdulariff replied at 26-6-2015 05:12 PM
Dah bagi kot. Prettyuglycaribabe

babab karang.. betul2 la..
pastu confirm brp orang nak masuk clan ni?
sekali tengok kita dua je..
nak war hapa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 10:09 AM | Show all posts
Edited by aLieNzDaToR at 21-8-2015 10:27 AM

korang masih aktif ke dalam coc ni? baru je join coc ni. create minggu lepas. skrg baru TH4. Huhu..

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 11:50 PM | Show all posts
Masih main coc ni... tambah 2 lagi akaun ... baru TH7... yg lama baru masuk TH9
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 12:05 AM | Show all posts
nist02 replied at 21-8-2015 11:50 PM
Masih main coc ni... tambah 2 lagi akaun ... baru TH7... yg lama baru masuk TH9


Rajinnya main bnyk akaun. Nak bUat bisnes akaun coc ke? Hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
aLieNzDaToR replied at 24-8-2015 11:05 PM
Rajinnya main bnyk akaun. Nak bUat bisnes akaun coc ke? Hehe..

X la.. saje.. sbb upgrade masa kat th8 & 9 lama gile..jenuh tgu buat yg lain..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054278s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list