JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
28592
View
127
Reply

Diana Danielle majalah GLAM

[Copy link]

Author: berun       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-4-2015 05:39 PM | Show all posts |Read mode



Buka tirai 2015 dengan paparan sensasi GLAM isu Januari ini. Memperdebatkan The Young, Bold & Restless, Diana Danielle sebagai gadis muka depan langsung mengambarkan isu The Screen Sirens. Bersama dewi panggung Malaywood yakni Nadia Aqilah, Raja Ilya, Sharifah Amani dan Tiz Zaqyah juga inspirasi fesyen tahun baru dari trend prints ke hemlines! Disertakan bersama booklet istimewa, Shiok! Singapura yang dibawakan oleh Singapore Tourism Board.







Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 05:48 PM | Show all posts
bini fk menari2 sampai nk terkeluar buah yg x berapa nk ranum tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 05:49 PM | Show all posts
tgk kat min 1:59
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 05:53 PM | Show all posts

hahaha.. iols pun perasan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 05:55 PM | Show all posts
xpe la sib baik x ranum. haha nextt
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 05:56 PM | Show all posts
LDP replied at 3-4-2015 05:48 PM
bini fk menari2 sampai nk terkeluar buah yg x berapa nk ranum tu..

bideo mana uols??
nak release tension jap...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 05:59 PM | Show all posts
Dia ni effortless, tak payah nak berlebihan, dah mmg sedia cantik....less is more
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes dia mmg cantik..tp prefer character dia sblm kawen,sopan je
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap still photo je la... Tgk drama rupa mcm jerangkung
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 06:12 PM | Show all posts
lawa tu dah mmg lawa...tp xyahla beria sgt tayang aset tuttt...malu arr tgk...laki dia x marah ke...ni dah jd tontonan umum neh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
tahun ni mmg dia nk org kenal dia ngan gambar untuk stok lelaki gersang ke?

makin teruk lak dd ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 07:02 PM | Show all posts
xmenarik pn dd

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Buah lembek xde pape spesel
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 3-4-2015 05:56 PM
bideo mana uols??
nak release tension jap...

Kan TT dah tepek video tu..
Makin menjadi2.. terserlah kegedikkn dia dlm video tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriyesly mmg cantik sgt dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 09:19 PM | Show all posts
aku nak komen mekap dia cantik..tu je..kbye..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 09:21 PM | Show all posts
aku nak komen awat glam bulan januari bulan ni baru nk tepek kt porem?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 09:26 PM | Show all posts
dh khatam quran blom?
hari tu mcm sungguh2 sangat
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik memang cantik.. heran betul fk mmg tak kisah ke wife dia mcm ni.. not saying that dd ni jahat ke apa tp biasanya artis slow down sikit lps da kawin.. ni da siap beranak da kot.. da x ada keperluan utk tunjuk pape da pun.. ni macam makin galak pulak menayang..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2015 09:40 PM | Show all posts
apa hat lak nih kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054406s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list