Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27078
View
346
Reply

Sesi Melepaskan Geram III- Takyah Komen....Lepas je!!!

[Copy link]

Author: ketupat79       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-5-2015 01:30 PM | Show all posts |Read mode
Hai Geram ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2015 01:30 PM | Show all posts
reserve Geram ngam ngam  grrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2015 01:31 PM | Show all posts
sila menggeram jangan merenyam nak merenyam masuk rumah borak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2015 02:38 PM | Show all posts
GERAMNYA   


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2015 08:58 PM | Show all posts
tak geram. gelihati je. tengok budak2 perasan matured.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2015 09:29 AM | Show all posts
Tak sabo nak cuti!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2015 05:11 AM | Show all posts
ok..i geram dgn diri I sebab buang masa byk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2015 08:55 AM | Show all posts
Harap CARI Porum buang le iklan2 yang kuat flash kat porum. Berat dan slow-kan pc je nak loading dan browsing.. fedap cenggini..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2015 02:11 PM | Show all posts
geram ngan ko...
cukup2 laaa cakap org bangang laaa itu laa...ini laaaa
istighfar banyak2...tu lagi baik
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2015 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
geram sebab ada lelaki mintak phone number my mom..syaitonnnn
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2015 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Adik2 bbnu sekelian alam..lain kali kalau nak bersembang2 dalam wayang tak perlu tengok wayang gi lepak starbucks dan seangkatan dengannya.. setiap scene ko nak komen ko nak explain kat gf ko baik beli dvd tengok sama2 kat laptop..haisy spoil mood betul tengok movie ::
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2015 11:24 AM | Show all posts
aku stress - dengan keje (bos suka bagi keje last minit, astu nak cepat) dan masa depan aku yang tak berapa nak cerah ni. sapa nak keluar dgn aku? gi floria ke, lepak2 amik angin ke? korang tak yah buat apa2. dok diam je sebelah aku. jgn tanya, jgn apa pun. diam je. hahaha

aku lapar. kbai
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2015 12:43 PM | Show all posts
hidung tersumbat
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2015 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
geram betul..time kita susah, tak ada tanya khabar.. time kita berharta (kononnya) terhegeh2 nak pinjam duit..kau ingat kita ni bank?
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2015 10:55 AM | Show all posts
tensennyaaaaaaa badan cepat naikkkkkk huwaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2015 12:08 PM | Show all posts
LuLu^Lost replied at 3-6-2015 11:24 AM
aku stress - dengan keje (bos suka bagi keje last minit, astu nak cepat) dan masa depan aku yang tak ...

jommmmm
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2015 01:35 PM | Show all posts
tuan umah makcik ni bercerai laki bini menyusahkan makcik lak. korang yg gaduh, pastu x pepasal makcik yg susah. ni nak mintak keluar pun byk hal. nnt tak pulangkan deposit makcik siap la makcik report polis lak kang. heuheuheu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2015 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Geram betul dengan hati ni asyik nak yang bukan2 je. Sudah2 la tu. Aish tension betul asyik nak kena berlawan dengan hati sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2015 12:25 PM | Show all posts
tak sudah-sudah nak menyakitkan hati orang lain..
bila orang lain layan ko macam hapa tau pulak terasa hati..
eloknya ko cepat mampus..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2015 04:57 PM | Show all posts
cepat2 la berambus wehhhhhh, tak pun mampus lagi baikkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 03:20 PM | Show all posts
Bengang dengan perangai bos yang suka tunding jari kat orang lepas buat salah...dah la suka buat keja last minit..bila salah..suka pulak pusing cerita menyalahkan orang bawahan...sengal punya bos

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2015 11:08 AM | Show all posts
Kesian betul la aku kat bdk ni.dah dpt lucky draw cukup la.ni smpai nak 2.bg2 la kat org len jgk.bila xdpt mrh2.kata executive xkan xde duit nk beli sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2015 10:07 PM | Show all posts
Pantat betul la siapa yang bawa anak kecil pergi solat tarawih tadi. Kalau pandai jaga xpe la. Ini biar anak main-main, siap menyanyi bagai. Phuiiiiii. Aku tak boleh focus kau tahu tak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2015 08:03 AM | Show all posts
ingatkan bos cuti. rupanya dia masuk ofis jugak.
harapla takde keja last minit jam 4.00 baru bagi arahan.
aku ni sampai ofis sebelum 7 sbb nak balik jam 4.30 tepat
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2015 10:31 AM | Show all posts
geram..

tapi posa xboleh lepas geram...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063403s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list