Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
19898
View
241
Reply

Sesi Melepaskan Geram III- Takyah Komen....Lepas je!!!

[Copy link]

Author: ketupat79       Show all posts   Read mode

Post time 30-1-2017 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh....benci betul aku kat ngko..penipu....bangangggg.......elok ko pergi mampus je.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 11:16 AM | Show all posts
ko ingat ko tu tak buat dosa ke? bagus sangat hidup ko? menjaja cerita tak betul pasal aku..takde bukti.. ko cari aku kat padang masyar nti..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 03:44 AM | Show all posts
kau bila dah abis modal nak argue, mula la bukak cerita pasal agama, hukum, betapa kau sorang je paling maksum pernah pegi umrah yadayadayada. pada hal kau sendiri pun bukan reti sangat jadi suami yang baik. puiiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
I need some space..penat dgn hidup ini:zz
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 11:24 PM | Show all posts
haku cakap tul2 la weiiii
nape la caye
siap wat status dlm fb lg marah haku
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:28 AM | Show all posts
SICK & TIRED!!!..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:43 AM | Show all posts
give up...bagi pendapat pun tak nak dengar
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:44 AM | Show all posts
Timbalan bos ni ada banyak masa agaknya nak borak-borak.
Ada sebab mengapa saya hantar surat by hand minta dia sign, bukan letak dalam fail bersama-sama surat lain melalui PA.
Kita nak cepat, boleh pula nak borak cakap itu ini.
Thanks for the info by the way. Ada juga maklumat baru yang boleh saya ambil, tapi selain daripada itu, tak perlu la cakap bukan-bukan.
Patutlah kalau meeting dengan dia daripada dua jam meeting boleh jadi sehari suntuk.
Sebab? Banyak borak. Memang ada ilmu dalam perbualan itu tapi bukan masanya la.
Meeting kena cakap pasal agenda meeting saja. Tak payah melalut ke tempat lain.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm 2 mggu ni aku kn sesema 2 kali gak pastu batuk smpai nk garu rengkong. Geram plak x dpt bl keta baru :
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis manusia bangang ye bila drive laju depan kawasan sekolah. Bertambah bangang manusia tersebut bila dah tahu orang dok drop off anak pun masih lagi nak lalu situ. Lalu jalan lain lah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 02:03 PM | Show all posts
Geram betul ler hr ni... aku dah suruh ko confirmkn dgn dr.n kena buat surat pelepasan peserta ke x. Ikut aku mmg kena buat, sbb tu aku letak dateline pencalonan 16.2... pastu ko kata kat aku dr.n kata x perlu surat pelepasan peserta, surat pencalonan jer. Korang drag dateline pencalonan sampai 27.2. Hr ni ko tanya aku mana surat panggilan peserta? Ko dah kenapa? Biol ke apa? Ko yg kata x pyh buat, ko tanya aku apehal? Surat panggilan dgn surat pelepasan peserta tu sama dek non!! Pastu ko nk suruh aku buat surat lg?? Kursus tu minggu depan ler, ko ingt aku x da kerja lain nak settle? Aku arahkan ko buat surat pelepasan peserta unt semua since dah last minit n aku byk benda lain kena buat, ko boleh ckp ko nak settle peserta unt hosp luar je, hosp sendiri ko x nak buat?? Ko senior ke aku yg senior ni?? Aku confuse jap... xpe, hr ni ko buat aku, mudah2an, esok lusa turn junior ko buat ko plak...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 04:00 PM | Show all posts
bos jaga bontot sendiri..tak pernah nak cover dan tolong anak buah..bagus sangat perangai bossy tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 11:48 AM | Show all posts
lupa pasword forum...terpaksa create id baru..hai korang,,,porumer lelama da tak bersidang ke kat sinin
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bosan hidup mcm ni lah. Duit sesen x ada. Nk bjln pun x blh. Apa lg nk shopping utk release tension ke apa. Mmg menyesal aku kawen!

Aku nk re start flirting/scandaling to someone...

Ni mmg aku tgh geram n apa yg ada di lubuk hati aku yg paling dalam. Mcm siggy aku tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu lg aku benci dgn smartphone ni. Sbb ko lah (slh satu sbb) maksiat mudah berlaku :::

Sial!
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergi mampus la kau!
Kau ingat aku hadap sgt nk hidup dgn kau :
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 03:36 PM | Show all posts
bodoh + gile...

aku akan bersedih dengan kematian kau..

dari sudut hati yg paling dalam..




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068220s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list