Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
26787
View
346
Reply

Sesi Melepaskan Geram III- Takyah Komen....Lepas je!!!

[Copy link]

Author: ketupat79    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-3-2017 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu lg aku benci dgn smartphone ni. Sbb ko lah (slh satu sbb) maksiat mudah berlaku :::

Sial!
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergi mampus la kau!
Kau ingat aku hadap sgt nk hidup dgn kau :
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 03:36 PM | Show all posts
bodoh + gile...

aku akan bersedih dengan kematian kau..

dari sudut hati yg paling dalam..




Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg aku hdp pn skng sbb anak2..ape yg aku buat skng sumee utk anak2..xsggp tgk ank2 aku mkn duit haram. ya allah keluarkan aku dan anak2 dr belenggu suami yg bergelumang dlm dose
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
pd Allah aku memohon. tiada siapa blh bntu..hanya Allah..tak sangka kau terus pg jauh..tp xpe aku yakin setiap perbuatan ada balasan
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2017 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko tu dahlah gemok....gemok mcm bola...tp ko asyik nak mengutuk org sana sini je....org x kacau ko pun ko kutuk. Ko sakit hati tgk org lebih...ko sinis je bile org lebih drpd ko. Ko ingat ko je lah bagus ....ape ko buat je betul....pilihan ko terbaik...pilihan org lain x baik. Aku plg menyampah terdengar ko mengutuk org lain kaw2 kat blkg......., Aku harap ko ada bende lain nak difikirkan selain drpd memikirkan pasal org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:05 AM | Show all posts
nk lepaskn syg, nk teruskn sakitnya hati......ego setinggi langit...

knp la setiap denyutan hati ni mesti ada saat teringatkn dia .....letih....penat....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:06 AM | Show all posts
menyampah eiii eeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii dgn adik dia tu....

.dhia tau dia pun rindu.........
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 10:56 AM | Show all posts
geramnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . tak boleh nak taip lebih2 . arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 10:57 AM | Show all posts
cakap sayang , tapi pagi2 tak reti nak wish morning ke apaaa . pastu malam baru muncul . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aihosdhailhdiowqhoihjkdsfhjkdsfhljefhweipjewpojfowejfoidjilfdshiofhiaouepourpoieworiwpeojrweoppjrwoeprwe
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 01:16 PM | Show all posts
juz got email suruh attend meeting kat site esok pagi aarrrggghhhhh apajadah?!?!?
dah lah petang kena attend meeting lain juga errgggghhhhhh
boleh tak aku menghilangkan diri????
hate hate hate it so much!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2017 04:11 PM | Show all posts
Ada budak baru masuk semalam, fresh grad, umur 23, pangkat tinggi
Bukanlah nak jealous, jauh sekali mendengki. Dah rezeki dia dapat kerja ni di tempat ini. Setidaknya dapat meringankan beban kerja di bahagian ni.
But the funny things are...budak tu anak bos HR dan course yang dia ambil tak ada kaitan dengan kerja yang ditugaskan untuknya.
Macam mana mak dia selaku bos HR berani nak letakkan anak sendiri di bahagian ni? Bukan dia tak tahu bahagian ni adalah bahagian yang paling menakutkan di institusi ni. Lepas tu letakkan anak dia jaga projek yang no.3 bahaya. Kalau ada isu berbangkit, takut dia tak mampu nak hadap.
Ok. Ok. Belum cuba belum tahu. Siapa sangka kalau dia boleh menjawab isu berbangkit tu nanti kan?
Tapi masalahnya...course dia tak ada kaitan dengan projek yang dia nak jaga. Setakat ada bau-bau bacang je. Untuk projek besar dan bahaya macam tu...lebih elok diserahkan kepada orang yang benar-benar ahli.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 12:02 PM | Show all posts
Hari ni hari Ahad kak, hari cuti.
Jadi bila kita datang ofis bermaksud kita nak buat kerja.
Siapa yang nak datang ofis di hari minggu sedangkan hari tu hari untuk berehat dan berseronok dengan keluarga?
Makanya...kau buat apa kat sini kak?
Kalau datang ofis semata nak berborak, baik tak payah datang. Ganggu orang buat kerja saja. Orang ni dah la banyak kerja, terpaksa korbankan hari cuti untuk buat kerja. Tapi kau? Lagi nak buang masa orang melayan kau berborak.
Kata nak balik sebab anak demam. Pergilah balik. Bawa semua bahan yang dah diprint tu buat di rumah.
Stress saya dengar suara kau, kak. Dari kau sampai tadi sampai la ni, sibuk menempel di stesen kerja orang dan borak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 02:30 PM | Show all posts
Haiz.. cepatnya nak sampai hari Isnin.. penatnya nak fikir keje.. esok nak outstation lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 02:32 PM | Show all posts
Nyampah pulak mengenang bos kat opis.. dgn scandal dia yang susahkan aku.. jelek betul. Nak keje, keje lar.. kot ye pun nak berscandal, pandai2 lar control.. jgn sampai susahkan org..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah nye minah ni kerek betul,memandang darjat pangkat harta semua

Woiii xkemanala semua tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Eee menyesal betul la. Kalau tau hidup mcm ni jd andartua lg bagus. Pdn muka ko kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 08:48 AM | Show all posts
so...hari ni special wish laa kan utk My Syg????and i will be totally forgotten
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 02:24 PM | Show all posts
bila single,sebok nak berkawen..
Bila dah kawen,sebok nak jadi single semula..
haha..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 09:23 PM | Show all posts
rasa geram & marah yang amat harini.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 11:30 AM | Show all posts
rasa sayu dan hiba harini...teringatkan mak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Jauhkan ler aku dari talam dua belas muka ni.
Kerja pun tk sampai setahun..pandai nya bermuka2.. baik pun jgn baik sgt.. benci pun jgn benci sgt..
Senang cerita.. jgn ler ada urusan dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 09:54 PM | Show all posts
Stressed nya hari ini..
Banyak masalah

Dgn manusia dan kerja...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 11:43 AM | Show all posts
kalau aku  boleh ulang balik masa lalu... aku x mahu lalui semua yang menyakitkan....
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nya nak kurus kan badan balik. Liat je nak workout. Stresss pun ye juga.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048441s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list