Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
19901
View
241
Reply

Sesi Melepaskan Geram III- Takyah Komen....Lepas je!!!

[Copy link]

Author: ketupat79       Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2015 04:52 AM | Show all posts
Annoying la ada kawan yang asyik call je. Dah macam couple pulak. lol.

Dah tahu forever alone tu, bawak-bawak la bergaul dengan orang lain. Aku malas nak layan kau.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 09:49 AM | Show all posts
aku geram dengar lagu melayu satu ni.
lirik nya..
terpulang mau jadi apa
jadi hantu mau jadi buaya


apa punyaa kualitiiii lagu daaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 12:09 PM | Show all posts
bangun 4.30 konon nak nap 5 minit..
sekali sedar dah 7.30.. tak sahur aku
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2015 12:28 PM | Show all posts
geram betul dengan kau yg suka menunjuk2 kekayaan kau dekat fb

konon nak tunjuk gamba jalan jem, tunjuk jalan secotet je, selebihnya stereng kereta ko
konon nak tunjuk kereta takde roadtax, aku nampak stereng kereta ko je wey dalam gambar tu

nak tunjuk awan mendung, awan secotet je dalam gambo, selebihnya motor besor ko

sekali dua aku boleh tahan lg, ini dari tahun lepas kot, mender sama gak ko upload sampai sekarang.

yang terbaru sekarang jam tangan dengan kasut pulak. gambar saaaamaaaa je. menunjuk harta ko. eh bukan.. harta mak bapak ko sebetulnya tapi ko yg lelebih



eiiii aku sorang je ke yg tak suka dengan orang spesis menunjuk2 macam ni ? bukan dengki ok, at first memang aku happy untuk ko. tapi bila dah melampau sangat menunjuk nye. meluat tau tak meluat



eiiiii geram nye!! emo pulak aku
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 09:43 AM | Show all posts
Ckp kemain lg beso nak g mkn sana sini.itu la ini lah.berbuka pose sama2 la.las2 ya hampeh langsung xde.ko BENGANG dgn boyfren dgn aku2 skali xjd nak g berbuka.sudah pasni jgn ajk aku lg nak g mn2.sorry la.
HADAP sgt dgn boyfren yg xtau pasti lg kawin ke idak tu.gerammmmmmmmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 02:47 PM | Show all posts
geramnya.. napa mengantuk sangat niiiiiii


Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 05:48 PM | Show all posts
i hate negativity...n i hate negative people!
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
geram n sakit hati dgn org atasan yg selfish suka nyusahkan anak2 buah dgn perkara2 xberfaedah dan bukan2. jenis suka mngenakan org. suka bg masalah konon2 nk ngajar org. niat xelok langsung.jenis buruk sangka semua org xbuat keje..dia je yg betol..xsalah..perfect 10000%   haaaaaaa amik kau penat aku pendam
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Geramnya...:::
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Setiap yg hadir dlm hdup kita, Allah jadikan bersebab....Allah nk aku jd lbh kuat.. sbb tu Allah bagi aku housemate yg menjengkelkan...
Adushhhhh....geram wehhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2015 01:42 PM | Show all posts
geram ngn boss. babi!
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 07:12 PM | Show all posts
setengah jam lebih ko mandi ..  dari 6.15 sampai sekarang tak settle lagi .. dok gosok ape lah lama2 . laki bini sama je pangai.. kalu aku lama tau lak ketuk tanya lama lagi ke? padahal aku baru masuk  toilet .. sengal sungguh .. dah lah aku banyak benda nk wat nie..


Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2015 11:11 AM | Show all posts
Ya Allah, dah dua kali kene.tp tula sy bodoh yg xprnh serik.percaya sgt kat org.org berkawan time penting je.dh snng xde dah nk berkawan.beringat la dan jgn snng nk terima dan baik dgn org mcm tu je.xpela.arini ari aku,hukum karma itu pasti ada.cuma lambat dn cpt je.dan satu lg sbb tu ko xde ank lg smpi skrg.muhasabah la diri tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh annoying pulak tengok adik perempuan aku ni sejak dah sambung degree macam bagos je bile beborak.. Macam ko sorang je betol keje nk membangkang je... Baru hidop setahun jagong kemain act gaya bckap..Adoilaa... Geli tengok budak kekonon degree ni. Ko masok la alam keje baru tau langit tu tinggi ke rendah. Sembang. Aku tahan je ni. Lagi sekali ko nak act aku sekolahkan kau cukup!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2015 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Konsep seterusnya.mengalah dan redho:zz
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2015 09:47 AM | Show all posts

Orang pompuan kalo time masak tolong-lah jangan dok gerbang ato main selak-selak rambot tu, tau-la rambot cantek tapi tak perlu-la nak nampak comel ato ayu bila kat dapor ok. Masuk rambot dalam makanan tersedak orang baru tau arti penyesalan. Sila ikat rambot ato simpolkan baru nampak bersih dan kemas sikit bila memasak.  
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2015 12:36 PM | Show all posts
annoying sgt bila ada kwn dr sini yg kita jaga n tatang ngan baik...gila buat baik sbb aku syg dia..tanak jd apa2 kat dia sekali dia tikan belakang aku..gampang sgt!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2015 09:35 AM | Show all posts
Memang hati tengah geram dengan sorang minah ni....

rumah dia ngan rumah kita dekat je....
tapi dah 3x jemput datang rumah untuk makan kenduri...x pernah datang...
padahal rumah dekat je...yang peliknya rumah2 kawan lain yang jauh2 tu
boleh pulak pergi....anginnn je ngan orang macam ni..cukup 3 kali dah...
lepas ni memang x la nak jemput dia lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2015 09:47 PM | Show all posts
bengang jugak ni dah dekat kol 10 xbalik2 lg...penat overtime
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 10:37 PM | Show all posts
KENAPA TINGGALKAN AKU SEMATA-MATA SEBAB ORANG BERCERITA PASAL KITA!!!! MALU SANGAT KE KAU ADA KAWAN PELIK MACAM AKU!!!!!!!!!! KAU INGAT AKU TAK TAU KAU SEKARANG DAH ADA AWEK! MEMANG SEMUA ORANG PUN AKAN TINGGALKAN KAWAN LEPAS ADA AWEK!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 10:42 PM | Show all posts
APA SALAH AKU WEYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! KAU TAU TAK SEJAK KAU BUANG AKU TIBA-TIBA, AKU TAK LEH TIDO, AKU TAK SELERA NAK MAKAN SAMPAI AKU TURUN 16 KG DALAM MASA 4 BULAN KAU TAU KAN AKU NI KUAT MAKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sebab aku rindu kau. tak pernah ada orang baik sangat kat aku macam kau. tapi kenapa tinggalkan aku. aku annoying sangat ke.............
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 10:50 PM | Show all posts
aaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2015 12:52 PM | Show all posts
mixed feeling at 3 person..

loved my current bf. crush deeply at someone. like others men too.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2015 03:55 PM | Show all posts
xtau nk gelak ke nk geram


sedapnya  alahai kastemer aku ni tido kat sofa...
dah la hujan , sejok econ lagi..weyyyy..dh dkt stengah jam ko tido
aku nk kluar pergi bank ni...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2015 01:04 AM | Show all posts
aku kena bangkit. sampai bila nak jadi macam ni... makan xlalu... tidur terganggu. semua terganggu. padahal dia kat sana happy jer buat bodoh je kat aku. dia bahagia je. aku yang macam orang mereng. bukannya aku buruk sangat, bukannya aku bodoh sangat... someday, somewhere, someone will appreciate me & love me like there's no tomorrow. aku tak perlu orang yang tak tahu value perasaan aku... sebab yang rugi nye aku.... widen your circle. get to know more people and just be friends with everyone. One of them might be yours someday....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061017s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list