Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
19816
View
241
Reply

Sesi Melepaskan Geram III- Takyah Komen....Lepas je!!!

[Copy link]

Author: ketupat79    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-8-2015 12:40 PM | Show all posts
GERAMMMMM betul dgn org yg xreti bahasa ni..

kau nk dengar lagu , dengar je la..yg kau p pasang kuat2 tu nak buat apa..
helloooo ini pejabat okay..bingit telinga


annoying sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2015 02:12 PM | Show all posts
huhhhh
garit betoi hang kan nak wassap2 laki aku
kawan skolah kononnnnn
aku ni pun kawan skolah hang jugak, awat hang tak wassap aku pun!!!
hang ingat aku taktau zaman toknadoq dulu hang dok kinja2 depan laki aku
hoiiiiii!!!! memang la dulu aku bolayan laki aku
masalahnye laki yg aku bolayan tuh la ni dah kawin dgn aku!!!
yg hang tuh pasaipa nak pertikaikan aku pulak

hang jgn sampai aku cari number telifon laki hang na
daripada takdak benda, teruih mcm2 drama nanti aku cipta!


Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2015 04:21 PM | Show all posts
Geram weh keja dengan bos yg ignorant ni!!

Kerja dia pon aku wat. Kalo org e-mail minta doc itu minta update ini, dia buat bodo jer. Pastu yg request tu plak mesti minta kat aku, sebab dia tau aku akan bertindak. Padahal tu keja bos aku. Bila aku tanya bos aku macam mana nak dapatkan benda tu, dia buat dekk jer! Menyampah wei. Paling aku menyampah dia boleh jawab "watever la"

Ni pon aku tolong dia wat report & siap anta lagi kat bos-bos besar. Dia minta aku buat macam2, nak print itu la, ini la. Aku bo layan, sebab nya keja dia..dia sendiri xnak buat & aku terpaksa cover. Tp bila bab dia pulak, minta aku buat itu ini, aku tanak dia boleh geleng kepala. Sakit ati weyyyy

Dah aku tolong dia buat report, aku minta la dia simpan report sebab file sebelah dia jer. Itu pun dia tanakk wehhhh..file tu atas meja dia jerr..paham takkk

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2015 12:54 PM | Show all posts
macam2 perasaan .... tention, stress, sedih, ect mcm2 masalah melanda ...
tak tahu nak buat macam mana, hanya mampu mengadu dekat ALLAH
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 08:59 AM | Show all posts
Edited by b_n_c at 16-8-2016 07:39 PM

HEY POMPUAN...!!!!

KO X DE KEJA SANGAT KAN, HA NI MEH AKU BG KO KEJER...

CBUK SGT WASSAP NGAN LAKI AKU 24JAM, KONON BFF LA SEGALA...

KEJE UMAH KO SEUA LAKI BUAT KE HAPA, ANK DAH DUA, BEST LA KO KAN, KEJA UMAH LAKI BUAT KO MENGANGKANG LAYAN WASSAP..SIAL...

LAKI AKU PN LAYAN GAK WASSAP BFF KORANG TU BABI...

AKU DAH SOUND LAKI AKU DAH, BARU TAU NK LEPAS CKIT HENPON TU KLU TDK 24J JE KT TANGAN....

HA NI AKU NK BG KO POMPUAN BANGANG YG X RETI URUS RUMAHTANGGA AKU BG KERJA CKIT...

thanks in advance...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 09:24 AM | Show all posts
erkkk... bersangkutan kah?

ermm.. ramai tak keja hari ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 07:06 PM | Show all posts
Edited by lynnyana at 29-9-2015 11:36 AM


x nak jage ckp x nak buat ckp..
jgn men sedap mulut je sindir org..mention lg adik ipar aq xkeje.. mil aq bg duit dkat dieskrg die dh lari rujuk dgn laki die blk..
now adik ipar yg lg satu anak 4 tue habiskan cuti jage ma die..
k.ipar aq anak 1.. umo 5 tahun..



Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 10:08 AM | Show all posts
Ko bajet bagus gt.org nak kene tegur ko dlu.pdhal dulu ko baik dgn aku.Tp skrg boleh ek buat mcm xpernah kenal.ada jgk org mcm tu.kalo ko xnak baik sgt dgn aku buat2 biasa dah la.xyah muka mcm gampang gitu.kalo aku nak ckp kang xbaik,tp sbb tu koxde anak kot.sbb ko xpernah ikhlas dgn org.rs bagus sgt.dah la kepala angin.aku skrg mmg hati kering malas dah nak jg hati org je.hati aku xde sape yg nak jg.ok go to hell...
Lelaki plg bangang aku pernah jmpa
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tgh cuti2 cikcur buat maksiat boleh pulak org tempat kerja duk gosipkan aku dgn boss dept lain yg kbtulan bercuti juga
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 11:15 AM | Show all posts
ko ni...bodoh, babi sial....

aduiiiiii....terus acik paggil anak acik...maaf ye...acik mmg pantang orang mulut2 mcm ni

bukan nya acik ni baik sangat....sebab tu lah acik xnak mulut anak acik jadi mcm tu jugak

awak kan sebaya anak acik...baru 10 ys....tolong la mulut tu

even awak marah kat adik awak...n parent awak dah biasa cakap mcm tu...

tapi acik xbiasa nak...acik mmg pantang...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 02:39 AM | Show all posts
semua assignment ko nak main copy orang lain punye je kan

senang hidup ko
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 11:57 AM | Show all posts
aaaaa.....tensennya arini !!!!!

rasa macam nak campak2 semua barang !


cool down spenki cool down....! you are better than this !
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
geram dengan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 05:22 PM | Show all posts
kecewa

sepatutnya saya yang marah

sayalah yang patut marah

tapi saya pulak yang rasa diri bersalah

dah minta maaf

tapi dia pula yang buat tak tau..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2015 09:43 PM | Show all posts
Kau tunggu lah balasan betina sombong, angkuh.Ada orang, cantik tapi perangai buruk. Ada orang, buruk tapi perangai cantik. Engkau pulak DAHLA HODOH, PERANGAI BURUK. Melingkup lah engkau lepas ni betina Angkuh belagak, macam la ko tu pangkat tinggi sangat, kaya sangat ,cantik sangat.PUiiiiii! Dasar betina kampung tak sedar diri. Baru ada degree je pun, perasan macam Manager, rumah kayu je kat kampung, belagak macam duduk banglo. Ada orang lebih segala2nya dari engkau, tak sombong pun. Ehhhhh BENCINYAAA YOU'RE FOREVER BETINA TAK SEDAR DIRI. BERLAGAK!
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2015 12:16 AM | Show all posts
geram dgn laki dan perempuan mulut mcm longkang...spoil sgt kalau muka lawa and then...mulut mcm very the puaka...! eeee geramnye!
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2015 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaghfirullahilazim
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2015 10:50 AM | Show all posts
ffffffffffftttttttttttttttttghhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2015 10:40 AM | Show all posts
geram jugak nih, geram dengan macam-macam kerenah dan ragam manusia kat sekeliling nih... hadoi, semua benda nak dikomplen... hmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2015 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal nak p holiday je i sakit asal nak p holiday je sakit

Setiap kali! Menyusahkan
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2015 02:27 AM | Show all posts
ramai betul orang tengah geram kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2015 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih baik lepas geram dari duk bercerita hijack benang org lolllll semua benang nak hijack naik muak bertahun2 dah camtu jela gaya nya

Bash org blh tp org bash retis tak blh
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2015 04:46 PM | Show all posts
klakarnye baca komen korg...tapi ada yg boleh relate..

aku geram dengan ko ni wahai lelaki... dulu ko manisss sgt ngn aku. skrg ko dah pandai buat muka x puas hati. pastu ko baik ngn aku sebab ko nak mintak tlg aku wat keje ko... no way man!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2015 02:32 PM | Show all posts
arhghhhhhhhhh warhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2016 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
geram xdpt move on lg walaupun dh nk msk 3 tahun::
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061282s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list