Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
20988
View
248
Reply

Sesi Melepaskan Geram III- Takyah Komen....Lepas je!!!

[Copy link]

Author: ketupat79       Show all posts   Read mode

Post time 3-1-2016 01:21 AM | Show all posts
Edited by faraway1 at 2-1-2016 12:33 PM

ada orang terasa ke dalam ni, motif
alhamdulilah ku jenis tak kisah kalau orang mengumpat nak nak ianya forummer..


Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2016 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari tunang sendiri datang lambat 2jam semata2 makcik ko lambat siap.

makcik ko tu mmg xsuka dgn aku
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 10:55 PM | Show all posts
mari hilangkkan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Geram dgn diri sendiri
Asik main game je kt tmpt keje
cane nk berkat rezki cani
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2016 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tlg jaga rumah tangga sendiri jgn nk sibuk runtuhkn rumah tangga org lain..asyik mcucuk aku suh bcerai.ko ni syaitan ke?asal aku je, sume tak bagus abis kau tu bagus sgt ke ha?tak habis2 nk myakitkn hati aku.tu bini tu jaga elok2 asyik meroyan je sbb perangai kaki betina kau tu. Ckp besar,bak sini duit aku yg ko pinjam dl..yg ko plak pmpuan,lps ni ko ckp mcm psl laki kau..mslh kau pd aku mmg aku suh ko bcerai je la. Tak bahagia kepala bana kau!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 08:22 PM | Show all posts
Panas hati dengan gym instructor hauk tak bertauliah si bangla ni
Racist betul, kalau kaum c tu buat bising, letak spray merata haram tak kena tegur
Kalo amoi seksi kemain lagi menggedik sibuk melayan
Hari ni kali kedua dia tegur aku atas sebab yang bodoh
First time takpe lagi aku diam & tengok je perangai dia
Hari ni memang bodohla ko tegur aku tak memasal
Mendapatla makcik naik angin kat gym
Ikut hati aku nak je hantar mangkuk tu balik bangla.
Dah la pemalas, tido je keje, botol mineral bersepah, gym bersawang2
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 11:29 AM | Show all posts
baru nak simpan duit celah tetek,tapi ada je benda yang nak kena bayar tiba2 . asyik2 aku je yg kena keluarkan duit.

semua keja pun ko nak buat,suka hati ko lah mak cik.biarlah ko mereput sebab rajin sangat.konon nak dapat nama.tapi last2 semua keja ko tangguh2.yang kena buat aku jugak.dari tahun2 lepas dah perangai macam ni.azam tahun baru ni tak nak ke ubah perangai macam tu?

tolongla cepat2 ok sakit tekak ngan batuk ni.

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2016 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mengapalah ada kawan macam ni, buat sakit hati.. rasa macam nak mutekan whatsapp tapi sebab bukan group, tak boleh..
nak block nanti nampak sangat.. masalahnya kalau dah whatsapp tu tak reti nak pendek-pendek. nak tidurlah
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Feedup ngan hidup ni asyik gaduh jeee ...kadang pikir mungkin aku x de apa2 utk diri en hubby....kalu ngan member2 dy pandai aje dy jaga hati...ngan aku cam aku ni kawan yg kawan2 dy cam bini dah pulak....kecik hati aku rasa x de siapa lak yg nk peduli...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2016 03:58 AM | Show all posts
Mak kau hijau! Mak kau hijau! Mak kau hijau!
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2016 09:10 AM | Show all posts
hoila hai pompuan... pagi2 ni kau kan...menyirap je lah aku dgn kau ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2016 06:27 PM | Show all posts
Bengang... i tgh down, dari pagi i stress hr ni... i need u to comfort me and encourage me, but at the end u just ignore my text
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2016 12:19 AM | Show all posts
aku geram saket ati org buat aku mcm nih
kalau taknak kawan tak payah kawan lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2016 02:48 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2016 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
tension ngn owner lama suka2 hati masuk kedai aku.alasan nk amik brg la,jmpe member la.skrg ni aku owner tau..hormat sikit..:
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2016 02:10 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2016 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodonya jantan.. dah ade bini.. jahat lagi..  buat kecoh... padanmuka... gile... sewel... bangang...aku report. Polis.. ::::
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2016 08:24 PM | Show all posts
Aku warning ko, aku akan akan guna no hp aku nih sampai malam nih
ko buat perangai ko tuh, aku takkan guna lagi no tuh
lagipun aku ada no satu lagi, aku akan guna no tuh

kalau aku x terima aper2 news dari ko, hubungan kita setakat nih jer la

Bye
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2016 09:46 PM | Show all posts
Edited by SPACENUT at 1-4-2016 09:49 PM

I always amaze people who commented in this forum. When TT stated their problems regarding parents/adik beradik/husband/isteri/mertua/ipai duai mesti ada orang akan comment, nasib baik my parents/adik beradik/husband/isteri/mertua/ipai duai baik sangat dan siap cakap dan siap cakap "I love you" parents/adik beradik/husband/isteri/mertua/ipai duai or "syukur". How is that is helping TT with his/her problems?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2016 01:49 PM | Show all posts
kelakar pulak baca komen sorang2

Aku gerammmmmmmm!!! apesal time ada duit je, time tu lah mcm2 benda jadi!!!!! wargghhhhhh!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2016 04:41 PM | Show all posts
.. macam2 ..xtolong kesian.. tolong aku kesempitan...
ate pinjam dah berapa kali pinjam... byr nya belom.. pinjam ada masuk rekod x?
hurmm... xtolong terus diam.. buat kita ni rasa bersalah.. alahaiiii
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2016 11:43 PM | Show all posts
aku rasa aku nih terlampau baik kot, sanggup maafkan sesiapa yang dah buat aku mcm nih
selalu kena kat aku balik, perassan aku, hati aku, aku rasa sampai tahap aku tak boleh nak maafkan seseorang tuh
aku bukan baik sangat, sorry to say aku tak akan maafkan ko dunia akhirat dengan apa yg ko dah tipu kat aku selama nih, hanya Allah jer tau hidup aku mcm mana

ko dah buat hidup aku upside down

aku betul2 down dan saket ati
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2016 09:09 PM | Show all posts
To my dear officemate and ex-officemate. Please jage hal sendiri. Dah la mcm celaka. Mmg celaka.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku geram...ayat kawan aku..xpelah..ko kaya...:-P ada rumah..ada tanah..skali dua aku dengor aku rilek je....berkali2 annoying juga...huhuhu..dia xtau aku bercatu duit skang...berjimat...salah kau laki xkerja..sapa suruh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 12:55 PM | Show all posts
aku pantang betul org menipu aku, pastu aku tau yg die menipu
berkata benar lah walaupun pahit
aku boleh jadi resakse tau kalo dapat tau org menipu
juz say the truth & sorry, i'm easily can forgive

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064358s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list