Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
26779
View
346
Reply

Sesi Melepaskan Geram III- Takyah Komen....Lepas je!!!

[Copy link]

Author: ketupat79       Show all posts   Read mode

Post time 16-4-2016 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Susahlah cakap dengan orang yang xguna otak ni. Ada otak guna. Fikir apa kebaikan dan keburukan sesuatu tindakan jika diambil. Ni x, kalau benda buruk jadi keluar statement 'benda nak jadi. WTH
:
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 03:17 PM | Show all posts
Bos kecik aku jeles sebab BIG BOS asyik carik aku ajak keluar n sembang dari minggu lepas hahahhahaha
Nasib la woiiiii bos sayang!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 04:26 PM | Show all posts
korg kat HQ kerja lintang pukang.. pastu aku jd mangsa. 2-3 org tanya benda sama. oi, korg tu ofis sebelah menyebelah je kot? aku jugak kena coordinate dgn semua. aku ikan bilis je kot. bilis.

pastu asyik2 suruh tanya predecessor aku je psl info lama2. apsal korg tak tanya dia sendiri? korg lama lg dgn dia kan? tanya dia skali... apsal tinggalkan desk ni, siap delete semua info dlm PC dia. file pun tak berupdate. keje in silo, buat sorg2 tak share dgn boss. P&C sgt ke sampai aku yg ganti dia..yg akan buat semua kerja2 yg dia tinggalkan tu... pun tak boleh nak tgk? puuuiii sesangat perangai. gi mampos la aku nak merayu semua benda info dr dia. ingat dia takde, semua keje takleh nak buat? dia je tonggak harapan negara ofis ni? my S la. aku sanggup belajar semua from scratch dr org bawahan dr kena merangkak mtk info dr dia. aku lebih rela buat muka tebal kat semua org utk mintak info wpun dorg kata dah kasik kat dept aku lama dah.

org mcm ni.. sila masuk longkang dan mereput ko di sana. menyusahkan. ko nak glory gi mati sorg2. kerja ni takde makna nya nak personal glory. takleh bawak mati.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2016 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi sekali plak kat sini..tadi kat thread lain
Memang c~`` sape yang hentam kete tadi..
Aku harap hati ko tak tenang biar melarat ko meredat
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2016 05:24 PM | Show all posts
bosan betul ngan org mulut puaka ni..move on je lah..ko tu dh nk kawin pun..ko gaduh ngan EX ko tapi ko petik nama aku same
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2016 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Berkira nk ma*p*s. Mmg patut pun program korang tak laku dan terpaksa dibekukan... Cash sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2016 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
malasnyaaa nak masak.
hihi...tghari mkn roti canai dah la. asyik mkn nasik ja.

ok sambung menjahit
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2016 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko rase ko bagus..sesuke hati je nak suh orang buat kerja macam2
Dah la kerja seniri ko tak buat..name je ade jawatan tapi haram benda pun tak tau..cakap belit macam ular
Kalau pas ni aku denga2 ade yang cakap pasal aku..bersedia la berapi telinga dengar hujah aku ye
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 11:01 AM | Show all posts
Geram btol kat ko ni perempuan (layak ke panggil perempuan?)

Tak paham apa motip ko nk letak status 'pesanan kawan separuh abad' ko tu. Ko nk provoke aku ke apa? jgn nk cari pasal dgn aku. Nanti aku add adik ipar ko, biras ko termasuk bapak mertua ko baru ko tau. Elok2 org tak tau sejarah buruk ko, terus nanti keluarga laki ko pandang senget kat ko. Nak buat apa2 tu pikir kesannya dulu. Ko tak tau kalo org dh marah, mcm2 dia blh buat. Jangan sampai masa nanti, ko nak salahkan org atas kesilapan ko. Lps tu nk play victim plak. Takpe...aku tgkkan aje sejauh mana ko nk letak 'PESANAN KAWAN SEPARUH ABAD' ko tu. Ko tunggu je nanti ye....
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 04:55 PM | Show all posts
bdak tmpt kerja aku mcm gampang..tahu nk mengumpat je..mcm bdoh..even aku mntak tolong photostat punch card pun nak marah..gampang betul..aku dah tolong dorg punya borg..kenapa aku mntk tolong 1 benda je dorg nak sentap..lepas tu marah2, perli2..mcm bagus plak..aku dah tolong pun kena perli..lepas tu kata nak sentap bagai..benda dah tolong kena perli..aku tolong ikhlas..kalau aku tahu perangai macam tu..aku buat sorg2 kira gaji tu..ni aku bertanya pun nak marah & perli..

plg best bila babitkan hal kerja..bukan sekali dua aku kena..tapi dah aku tak paham..aku tanya la..baik je aku tanya..bila aku rasa was2 aku tanya..tapi kena perli..then dah start meninggi suara..dah kerja kau dengan aku nak sama..mesti la aku nak kerja takde error..kang kau bising boss marah2..kau sendiri mcm gampang..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2016 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by midori888 at 4-5-2016 08:58 PM

sabar jer lah
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 06:41 PM | Show all posts
stress nye...xtau nk luah kt sape

family:
adik baru kena tangkap kes dadah. satu kg tau. malu betul. mak ayah plak asek nk backup ank dia. kita ckp sikit melenting marah. dah betul ank tu salah! manjakan sngt ank tu!!

kawan:
ada kawan baik tp buat taik. dah la n klepak asek kite je keluar duit. hutang 3 tahun rm300 x settle2. suruh keje malas ada je alasan. org suruh keje tu sbb nk suruh byr hutang aku!! bila kite x layan dia meroyan kt fb post quotes mcm2 tentang kawan buang kawan!heloo semorangg tau kot ko kawan ngan sape! tentu lah aku yg dorang speku 'kawan buang kawan' tu!! cb!

bisnes:
apa la nasib. sewa vendor tp owner vendor markup harga barang aku smpai org xnk beli!! bila suruh ubah harga marah! aku byr sewa laaa sialan!

crush:
lamanya x nmpk ko..ko x reti2 nk tegur aku bila jumpe? senyum2 je sampai ke malam aku teringat. bengong tol




Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
apa kau fikir kau tu hebat sgt sampai nak suruh aku melutut kat kau..dulu memang aku respect kau tapi sekarang to hell with ugutan kau tu...jgn kacau hidup aku lagi.kaunak terlungkup ke terbalik ke terlentang ke...ku sikit pun tak kisah
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2016 10:27 AM | Show all posts
asal nak ot kne pikir bg alasan mcm2
mcm jilake la jepon sorg ni
prod tgh tggi pon susah nak ot
jilake
vavi
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2016 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Servis Gdex express mcm haram..aku ade pesan 1 barang kt goshop..bajet nk hadiahkn kt my mom sempena hari ibu..bl aku da dpt traking number, aku call la..dia bagi nombor phone hq gdex..pastu bila da call..hq gdex bg no phone jb..bl aku call boleh pulak operator yg jawab..nombor tiada dalam perkhidmatan..aku cari no phone branch area rumah aku, bila aku call, rupa-rupanya no fax.. selang 3 mggu aku dapat msj dari dr goshop yang barang aku gagal untuk dihantar sebab luar kawasan....hello..ko xboleh ke call aku..aku boleh ambik kt branch ko la..punya la aku geram td..aku email gosho, aku bagitau selagi diorg gunakan servis gdex, aku dan seluruh kawan-kawan & kluarga tak akan beli barang kat goshop..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2016 01:00 PM | Show all posts
stress... xde gf.. huaa... sedih, bengang!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2016 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedih..tpaksa pndm sorg2..luah pd yg Esa je yg mmpu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2016 09:53 AM | Show all posts
Dah la kualiti kerja kurang, suka carik alasan, sikit2 nak cuti.... orang tegur, defensive pulak. Attitude ke laut.... mmg ada harapan tak berjaya dalam hidup....
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2016 08:31 PM | Show all posts
Migraine aku ngadap peel manusia yg hati kaudu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2016 08:33 AM | Show all posts

tak bole jadi nie....dah 2x terkena mcm nie...tak bole dibiarkan...kena ubahhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2016 02:06 PM | Show all posts
stress. kenapa lah boss ni selalu rasa dia betul sangat sampai tak buat salah. ishh. ya tuhan, kau jadikan je lah boss aku tu pelupa terus sebagaimana dia suka cakap dia tu pelupa itu ini lepastu staff yang salah
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2016 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Uncle kau sgt babi, dan vangang.... wlopun dah hampir 7 bulan berlalu aku masih xdpt lupakan kau laa sial......aku berat 47kg, engkau gemok berat 98kg pun aku bole terima.... bila kau jumpa permpuan lain yg kononnya kwn baik terus kau berubah ati,,, kita putus jaa terus kau berkapel dgn betina gatal tu. Seyes everyday aku doakan hidup kau melingkup selamanya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2016 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Harini sakit hati yg semalam x habis lagi?semalam jalan2 bazar ada org naik motor terlanggar anak aku ..aku rasa nak sepak je org tu..bodoh sial gampang punya org::
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2016 03:56 PM | Show all posts
Ramadan dan bulan2 yg seterusnya... amalkan jaga hati, mulut, mata dan telinga.   
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 04:13 PM | Show all posts
Geram dgn pegawai bank yg uruskan loan rumah ni.
Lambat mcm siput. Nak kena call berjuta kali. Kalau tak nak buat, cakap je la.
Senang boleh suruh org lain buat.

Buat baik, lagi dipijak kepala.
Dari dah baik berkira nak bagi komisen sikit kalau dah setel semua, terus jadi malas.
Asyik berjanji itu ini.

Bsn Shah alam. Sakit jiwa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045207s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list