Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
20849
View
248
Reply

Sesi Melepaskan Geram III- Takyah Komen....Lepas je!!!

[Copy link]

Author: ketupat79       Show all posts   Read mode

Post time 7-7-2016 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kau tukar nmvor kan.
ko igt aku xtau.

mana2 jantan yg nk kenal ngn betina birah, blh cntact nmbor ni..
gatal sgt dgn suami org kan..
ni mkn dia..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2016 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Memandangkan takde sesiapa kenal meols kat sini, izinkan meols nak meroyan sikit. Adik meols ada buat perkara yg menyebabkan meols taknak bercakap dgn dia. Rasa mcm taknak ngaku dia adik lah. Geram dan sakit hati. Hanya dengan izin Allah je lah yg boleh lembutkan hati meols nak maafkan dia dan berbaik dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 01:25 PM | Show all posts
geramla teringat muka ticer tu td.. apsal masam muka dgn i?
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 01:27 PM | Show all posts
pastu geram apalagi ntah...

lupa abis lpas mkn herba tenangkan diri tu..

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 12:13 PM | Show all posts
geram sangat tau bila dia cakap dia tak kontek selama ni aku sebab takut masa tu aku ade bf. aku pun geram jugak sebab dalam masa yg sama aku ingat dia dah kahwin.

after 3 years, semalam dia mesej aku semula.

geram tau
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 03:54 PM | Show all posts
huh da lama menghilang nak raya ko muncul balik
ko da kenapa??????
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 04:21 PM | Show all posts
dah dua kali aku kena dengan bos baru ni.. dia pandang aku sebelah mata je.. dia carik bos aku, aku cakap takder, then aku tanya apa masalah kot aku boleh bantu dia.. tapi dia buat tak layan jer kat aku..

kali pertama dulu jadi yang sama, dia ingat aku kerani cabuk yang nak menyibuk je agaknya..

padahal aku bukan kerani dan aku tanya in case apa yang dia nak tanya kat bos aku tu aku boleh tlg dia sebab maybe aku tahu.. mcm tadi, dia nak tya pasal satu projek masjid, aku tahu jer, tp sebab dia pandang lekeh kat aku, takperlaa.. lantak kaulaa..

aku sebagai manusia biasa tipulaa aku tak terasa sakit hati.. bos lain takder pun buat mcmtu, tp kau baru dtg buat cmtu.. mcmlaa aku kisah sgt dengan pangkat kau tu kan..

aku lagi respek dengan bos yang humble dengan anak buah.. daripada kau fresh grad tapi berlagak sebab pangkat kau tu!
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2016 04:08 PM | Show all posts
aku geram dgn bff mse sekolah, baru2 ni jumpa dia, dia pakai tudung labuh, kat fb pon ckp benda2 yg baik, tp aku xtau npe aku rse dia ni fake,annoying dsb..mungkin aku xleh lupa pe yg dia buat kat aku kot dlu, iyela org yg bermuka2 ni mne bleh cya kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aku xtau nak geram kt diri sndiri ke kat husband.

aku selalu nasihatkan dia buat keja elok2.
jgn main2.
smp gaduh2.
dia ckp 'xyah pandai2 nak ajar saya, tau la awak tu bagus, saya tahu apa saya buat'..ok fine..aku pn mls nk ckp psl keja dia lg.  tp skrg ni bila dia dh mcm nk kena mrh dgn bos sb asyik takder kat tmpt kerja n kerja x siap, dia mtk aku tlong dia, cmna nk jwb klu bos tnya.aku ckp aku xtau sb aku x pandai. aku jnis selagi boleh akn settlekan kerja sblm bos tnya... pastu skrg dia sentap lak dgn aku sb aku x tlong dia...aku nk tlog mcmn Ya Allah.... salah aku jgk ker.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 03:25 PM | Show all posts
aku geram dgn 2 ketol manusia kt ofis aku,..
suka nyakat aku sampai aku PANIC all the time..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 03:29 AM | Show all posts
ko tau dh pagi ni,yg ko g hempas2 pintu bilik tu apesal???
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 03:30 AM | Show all posts
aku nk buat keje pon xsenang..baru je masuk tp dh besar kepala..kena halau kang baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2016 03:33 AM | Show all posts
eh aku je yg asyik lepas geram ni..bermasalah kah aku??
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2016 03:34 AM | Show all posts
ahhh lantak lah..ada aku kesah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2016 10:07 AM | Show all posts
roomm stresss...................
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2016 11:43 AM | Show all posts
Saya pun join jugalah.

Geram betul baca komen2 korang semua.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 09:18 AM | Show all posts
geram tgk ibu2 yang sambil lewa jaga ank, tuhan tarik blk amanah tu baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2016 09:38 PM | Show all posts


bodoh punya boss... penat2 kita ikut SOP proses keje pastu dia senang2 reply emel kata setuju dgn permintaan client, bila kita tanya apa yg dia setuju dan kos yg kita kene absorb leh buat blur pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyusahkan betul la. Semua benda x reti nk settle sendiri. Sampai mati lah aku nk kena facing semua ni kecuali bercerai shj. aku dh bosan n muak :
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 04:47 PM | Show all posts
Geramnya aku hari ni..haa kan tak pasal2 dah kena sembur ...berulang kali aku cakap jangan tanya buat apa,buat apa..aku tak suka ayat tu..geramnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Duhhh. Pagi2 dah dapat pesanan sesame oil kesayangan ramai. Dah 4 tahun kita tunggu takde jawapan. Lagi nak cakap penuhi syarat. :
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 11:20 AM | Show all posts
nak keluar minum kat kantin jer kot, siap tanya ada org tak tunggu kat pejabat? padahal dia ada kot, tggulaa, lgpun budak praktikal ada, org jugak tu kan.. ke patung? budak praktikal tu apa fungsinya kalau xleh disuruh buat kerja.. kesian jugak deme dok melanguk takder wat apa, bagilaa deme kerja sekali sekala.. ishh.. geram pulak aku dengan boss aku ni kadang tu..

stress jugak sampaikan nak minum pun tak senang.. bukan keluar minum jauh2 sampai berejam2 pun.. haishh
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 01:15 PM | Show all posts
stress aku dengan soalan bodoh ex hubby aku..boleh tanye nak kat dia  lagi ke tak? oh my pleaselah kalau ko nak kawin teruskan je tak payah nak tanye aku nak kat kau lagi ke tak..

kalau pun nak rujuk lagi boleh ke..cakap ikut akal bukan ikut kepala lutut, kau dah lupa talak
berapa kau kasi kat aku sebab cemburu kau tu???

sekarang kau tak payah nak kasi aku cemburu sikit pun tak..setahu aku kau yang cemburu bila tau aku dah ada pengganti kau...

syohhhhh syohhhh pegi jauh-jauh dari hidup aku, tak usah munculkan diri lagi

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 02:50 PM | Show all posts
ishh geram ngn hp ni ..time ni gk laa ko nk wat hal kn...tetibe xleh on pulak....duit dh abes wat open house n repair keta...nk tunggu ujung bln azab oiiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 06:24 PM | Show all posts
geram ni...

xingt, smlm aku masuk thread mana...

ingat nak smbung moyan situ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059770s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list