Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
4478
View
22
Reply

Range Rover vs Porsche Cayenne vs BMW X6, pilihan anda ?

[Copy link]

Author: changa=famri7       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-6-2015 12:57 AM | Show all posts |Read mode


yang mana lebih menarik minat anda ?
Single Polls, Total 27 Users voted
66.67% (18)
11.11% (3)
22.22% (6)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 04:50 AM | Show all posts
Sume ensemmmm...

Rembessssss mia laaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 09:19 AM | Show all posts
miabebe replied at 17-6-2015 04:50 AM
Sume ensemmmm...

Rembessssss mia laaaaaaaa

hi mia...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 10:16 AM | Show all posts
mampu lihat tak mampu milik..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 11:47 AM | Show all posts

Holla abam zulkaaaaaaa....kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 02:42 PM | Show all posts
kembara................................
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 04:01 PM | Show all posts
semestinya kereta idaman range rover !
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2015 08:14 AM | Show all posts
Tak tahu mana nak pilih
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2015 10:37 AM | Show all posts
matt paling suka Range Rover Evoque....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2015 11:27 PM | Show all posts
X6 model lama, bermula tahun 2008, 4 seater sahaja ,tak berbaloi...

Yg model baru, barulah 5 seater
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2015 04:13 PM | Show all posts
Edited by DCrystal at 19-6-2015 04:18 PM

Beberapa kali bawak Porsche Cayenne S. Bila bawak slow rasa cam berat. Bawak laju memang terbaik. Rasa nak tekan dan nak tekan lagi. Sekali bawak Range Rover Sport Autobiography. Slow ngan laju sama jer rasa ringan. Cuba bila nak naik jalan berbukit, rasa Cayenne lagi best sebab rasa lagi lancar.

Interior ngan accessories, Cayenne jauh la kena tinggal ngan Range Rover. Ker sebab aku bandingkan ngan yang Autobiography. . Paling aku suka side step Range Rover yang boleh keluar masuk ikut pintu tutup atau bukak. Macam smart je nampak.

Bunyi engine pun aku suka Range Rover. Lagi kuat mengaumnya dari Cayenne bila ko start engine pagi2.

Banyak yang best Range Rover ni tapi.... harganya... lebih 1.0M ODR.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 09:56 PM | Show all posts
Range rover paling hensem
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 12:36 PM | Show all posts
kalau di bagi free ... aku terima je mane2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2015 09:57 AM | Show all posts
bm x6.......
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2015 02:39 AM | Show all posts
range rover memang terbaik , terkenal dengan 'comfort nya'
jika anda dah biasa naik range rover yang biasa (bersize besar) , bila anda bertukar kepada range rover model kecil (evoque) ...anda akan rasa kadar 'comfort nya' itu sangat berbeza dengan range rover yg bersize besar....

dah ramai yg 'terkena'

so jangan beli range rover evoque hocay , kalau nak beli ...beli yg besar terus....

dekat mudah.my sana pun ramai orang yg nak jual , kalau kereta tu dah cukup sedap,selesa dan comfort ....tak ada sebab nak jual, ituhari tengok,ada yg pakai 3 bulan pun dah nak jual.....saya berpendapat,bila size kereta itu dah dikecilkan , dia gagal nak kekalkan tahap suspention terbaik sebagaimana model yg normal

http://www.mudah.my/2014+Land+Ro ... 2+0+A+-38897423.htm

RANGE ROVER EVOQUE HAMANN BODYKIT WORTH RM50K
~2014
~LOCAL CBU
~BOUGHT BRAND NEW
~FULL SERVICE RECORD WITH LAND ROVER MALAYSIA
~ORIGINAL MILEAGE 16,000KM
Read more at http://www.mudah.my/2014+Land+Ro ... Z8XbHEg2VR1QF70k.99

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 01:12 PM | Show all posts
mestilah range rover
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2015 02:16 PM | Show all posts
for sure evoke..
tp ade satu porche baru kua...smart gak...lupa nama ape...
blakang mcm evoke dpn mcm cayenne
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2015 12:46 PM | Show all posts
missyqaldina replied at 17-8-2015 02:16 PM
for sure evoke..
tp ade satu porche baru kua...smart gak...lupa nama ape...
blakang mcm evoke dpn  ...

macan ker?

Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2015 03:24 PM | Show all posts

yesss yang ni la...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2015 11:33 AM | Show all posts
Cantik juga yg baru keluar ni
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088681s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list