Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1456
View
0
Reply

Kamera Buatan Kadboard Yang Sangat Cool!

[Copy link]

Author: Nusantara77       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-8-2015 07:12 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini kami ada kongsikan artikel Ukiran Yang Cool Dari Batang Pensil  Untuk post kali ini kali ini pula kami ingin kongsikan hasil seni Kiel Johnson yang membuat model kamera yang unik dan menarik dengan menggunakan kadboard.


SLR nampak comot je tapi still nampar cool!




Yang ini okey sikit kot dari yang atas tu




Korang mesti percaya juga yang kamera ini ada LCD!




Nampak smart je pandangan dari hadapan




Yang ini kamera dulu-dulu, masa ambil gambar masa tu juga gambar dicetak




Pandangan belakang




Yang ni versi kecil kot, hahahahaha




Pandangan belakang versi kecil




Versi lensa panjang seperti orang photographer selalu guna




Yang ini kalau tidak silap video camera dulu-dulu




Yang ini smart dan compact




Twin lensa camera


Smart bukan? Walaupun nampak macam simple dan senang nak buat tapi sebenarnya camera ni semua agak rumit dan memerlukan ketelitian yang tinggi.
penpatah


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074337s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list