Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
16390
View
188
Reply

Siapa Setuju PAS bergabung Dengan UMNO

[Copy link]

Author: Yang_Berhormat       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2017 08:29 PM | Show all posts
Tuhan adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 08:29 PM | Show all posts
yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 08:29 PM | Show all posts
all the best thennnnnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 08:30 PM | Show all posts
whatever passssssssssssssssssssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 08:30 PM | Show all posts
now n ever umnoooooooooooooooooooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 08:30 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 08:30 PM | Show all posts
all the best
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 08:30 PM | Show all posts
ok then
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:20 PM | Show all posts
yang perlu bersatu  /  muafakat tu manusia sedang yang memecahbelahkan tu parti parti...

macam mana nak jalan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:28 AM | Show all posts
tetap ada mainan 'wayang' politik....nak bergabung pada aku boleh je...tp PAS nak jadi pak turut atau sebuah parti yang masuk nak baiki UMNO atau masuk just nak menjadi penyelamat parti @ penyelamat umat Islam di Malaysia....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 11:23 PM | Show all posts
tak stuju dan xpyh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2017 12:27 PM | Show all posts
kalu gabung.. aku akan keluar utk vote.. kalu x maka aku akan tido je time GE nnti. xde makna sbb semuanya sama ja
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 05:26 AM | Show all posts


Nik Aziz: Tak salah doa jatuhkan Umno-BN
18 NOVEMBER 2012
http://www.sinarharian.com.my
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak sangat penyakit dalam UMNO ni.Penyakit tu pun dah berjangkit kepada PH.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2017 02:48 PM | Show all posts
tak penat ke PAS oi dipermainkan umnogok itu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052613s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list