Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
32197
View
316
Reply

Hanni Borhan tuduh Diana Rafar rebrand Jamu Susuk Dara #denyut

[Copy link]

Author: maxim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-9-2015 12:33 AM | Show all posts |Read mode
Edited by maxim at 2-9-2015 12:35 AM

Diana Rafar Dituduh Rebrand Produk Jamu Susuk Dara



Baru-baru ini, ada berita panas yang mendakwa aktres Diana Rafar cuba untuk jenamakan semula produk laris #JamuSusukDara dengan menggunakan nama Abkara Secret Capsul.
Pengasas produk Jamu Susuk Dara, menerusi akaun Facebook miliknya menyatakan Diana telah mengambil kesempatan untuk melariskan produknya. Jelas bahawa pengasas produk tersebut tidak dapat menahan amarahnya lagi.
Erm Terdesak nak hidup. Tak ada usaha. Ambil jalan pintas nak lakukan produk. Artis tak tahu malu. Tunggu mr lawyer respon call. Artis Diana Rafar tolong jawab. Nak settle mcm mana ni? Awak dah petik2 sy ni. Patutlah diva AA kuat carut. Artis ni jahat rupanya.
Walaubagaimanapun, Diana menerusi akaun Instagram miliknya menyifatkan tuduhan wanita berkenaan adalahs atu fitnah semata-mata.
Tidak tahu siapa yang benar dan siapa yang salah kerana tiada bukti kukuh bersama tuduhan yang dilakukan tetapi kami harap kes ini dapat diselesaikan dengan cara baik.


Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Hanni borhan ni ke yg kuar news psl kat fb dia kata laki dia jantan x guna or biawak hidup sbb drug addict???
Ke aku salah orang?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak fah noks. Tolong bg details kes

mcm mana datuk hanni ni boleh tuduh diana ciplak jamu dia? Ciplak dari segi apa? Ingredients?

Btw kes datuk dgn laki kaki dadah dah settle ker belum?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:41 AM | Show all posts
So dah kalau terang2 produk tu rebranding Jamu Susuk Dara, haruslah si Hanni tu mengamuk kan?

Tapi Jamu Susuk Dara pun lebih kurang rebranding product jugak kan? Cuma x bgtau terang2an kat media sosial.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2015 12:45 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 2-9-2015 12:36 AM
Hanni borhan ni ke yg kuar news psl kat fb dia kata laki dia jantan x guna or biawak hidup sbb drug  ...

Ya beliaulah orangnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2015 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
enchikfitz replied at 2-9-2015 12:41 AM
So dah kalau terang2 produk tu rebranding Jamu Susuk Dara, haruslah si Hanni tu mengamuk kan?

Ta ...

Sis penah try ke?

Dgrnya faraj berdenyut2 kalau pakai?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay i dah stalk fb sheols. Dah settlekan kes?

Kisahnya dealer jamu DR pi promote kata jamu dia asalnya jamu susuk dara tapi dah ditukar nama ke jamu diana. So datuk ni hangin la. And diana pun dah minta maaf & tegur dealer dia

yg lawak tak pasal2 datuk kena hencap dgn diva AA
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2015 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
juliez replied at 2-9-2015 12:37 AM
Tak fah noks. Tolong bg details kes

mcm mana datuk hanni ni boleh tuduh diana ciplak jamu dia? ...

Kalau tgk dari post si hanni tu nmpak mcm die amek info tu dari iklan si nadiah kesumadewi tu

Iols rasa ni mcm kes cheta tu kot

Org guna nama die utk lakukan produk. Ngamuk cheta
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2015 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
juliez replied at 2-9-2015 12:48 AM
Okay i dah stalk fb sheols. Dah settlekan kes?

Kisahnya dealer jamu DR pi promote kata jamu dia  ...

Yeke.. Tlg post sini sis
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 2-9-2015 12:51 AM
Yeke.. Tlg post sini sis

Susah nak tempek2 ni sis. I online guna hp
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 2-9-2015 12:50 AM
Kalau tgk dari post si hanni tu nmpak mcm die amek info tu dari iklan si nadiah kesumadewi tu

I ...

Jamu tu mmg betul jamu diana. Just dealer dia nadiah kesumadewi tu dah bg info yg salah demi melariskan produk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2015 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
juliez replied at 2-9-2015 12:55 AM
Susah nak tempek2 ni sis. I online guna hp

Tlg tepek




Screenshot_2015-09-02-00-59-50.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2015 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
juliez replied at 2-9-2015 12:56 AM
Jamu tu mmg betul jamu diana. Just dealer dia nadiah kesumadewi tu dah bg info yg salah demi melar ...








.
FB_IMG_1441126813685.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 01:10 AM | Show all posts
perempuan ni ke yg kita bincangkan denyut2 tu?
hp i rosak sis..tetibe langsung dah tak berdenyut..datuk rupanya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2015 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 2-9-2015 01:10 AM
perempuan ni ke yg kita bincangkan denyut2 tu?
hp i rosak sis..tetibe langsung dah tak berdenyut..d ...

Yela yg aritu la

Kata nk beli ipon6
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 01:12 AM | Show all posts
rupenye perempuan ni berdenyut sorang2..ternyata polower diva aa memang bangang. nasib baik iols dh tersedar dari lamunan..   salah petik nama orang..malu sangat
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 01:13 AM | Show all posts
hoho diva aa dah ngamuk~~
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 01:14 AM | Show all posts
iol dah la allergik dengan iklan terlajak jijik mcm ni..nah kasi contoh jom muntah sama2..

iklan hani borhan
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 01:15 AM | Show all posts
juliez replied at 2-9-2015 12:37 AM
Tak fah noks. Tolong bg details kes

mcm mana datuk hanni ni boleh tuduh diana ciplak jamu dia? ...

dah setel agaknye sebab sekarang dia gigih nak mendenyutkan orang lain contohnya mcm ni:



Hanni Borhan
August 30 at 9:50pm





Sapa2 yang pakai skd2 konsisten, faraj dah bersih dan rapat. Nanti dalaman faraj akn berdenyut2 dengan sendirinya nak mengawan.
Erm..
Itulah kalau faraj sehat dan bersih.







Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 01:18 AM | Show all posts
maxim replied at 2-9-2015 01:12 AM
Yela yg aritu la

Kata nk beli ipon6

mahal la...iols online ngan lappy jah la sampai taun depan


erk..
hani denyut ni adore diva aa kan cakap patut la diva aa suke kutuk org ke cmne..sbb retis mmg jahat
tp tetibe diva aa pulangkan paku buah denyut ke dia balik..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 01:22 AM | Show all posts
toxicated replied at 2-9-2015 01:14 AM
iol dah la allergik dengan iklan terlajak jijik mcm ni..nah kasi contoh jom muntah sama2..

iklan  ...

berapa rm ni? stephanie liah jual sebotol  3 biji seribu hengget tau

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 01:25 AM | Show all posts
bulanbulat replied at 2-9-2015 01:22 AM
berapa rm ni? stephanie liah jual sebotol  3 biji seribu hengget tau

erk iols x tau la sbb iols x minat lak bende2 gini.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Dealer tu lah terlajak over..suka2 petik nama jamu org....
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kn dah kena balik dngn diva AA
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:50 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061729s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list