Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27646
View
277
Reply

Hanni Borhan tuduh Diana Rafar rebrand Jamu Susuk Dara #denyut

[Copy link]

Author: maxim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-12-2016 09:22 AM | Show all posts
fefeeling replied at 23-12-2016 10:10 PM
I pnah ikut kwn i pegi kedai jamu pastu dia rekemen beli satu bendalah ni rupa mcm sebatang kayu c ...

yup aku tau batang tu, klu gi toko2 jamu tanya laaaa mesti penjual tunjukkan.....gila ek
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
da_vinci replied at 27-12-2016 09:22 AM
yup aku tau batang tu, klu gi toko2 jamu tanya laaaa mesti penjual tunjukkan.....gila ek

Org yg jual gila, yg membeli lg 10x ganda gila!  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 26-12-2016 12:58 AM
Kalau manjakani kita blend pstu masuk dlm sarung kapsul tu. Ok ke?

iols beranak 2nd hari tu normal..masa pantang mmg juz pantang mkn je la sbb mak iols x brani nak kasi i mkn jamu kpg yg lain2 d sebabkan bdan i yg manja x dpt nak mkn bnda terlalu panas bla bla bla...juz i ada mkn nona roguy tu pun yg kasi berak which is terlebih bkesan then stop skejap n mkn bla rasa lama x berak..dlm 20hari mcm tu mak iols ada bagi mnum air masak which is mak bidan kpg yg buat..bnda tu dlm beg yg juz rebus n mnum ulang2 sampai xda rasa lagi..isi dlm tu ada manjakani la for sure sbb dpt rasa berketul2 biji dlm beg tu..aftr 100days pantang bsama suami..u boleh try beli sendiri manjakani tu n amalkan..rempah yg lain2 x juga i tahu sbb x terpiker nak buka bungkusan tu..i mnum pun skip2 rasa pahit yahamat..tp berbaloi la kot..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058400s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list