Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27301
View
277
Reply

Hanni Borhan tuduh Diana Rafar rebrand Jamu Susuk Dara #denyut

[Copy link]

Author: maxim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-9-2015 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 2-9-2015 09:03 AM
Diva aa tu mmg cepat sentap eh..

yg saya paham..hani ni tak mengata diva pun.

Dia sorang je kot diva kat Malaysia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Safe ke nak insert2 ni? Akak takut.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:13 AM | Show all posts
I mmg follow jgk Hani ni sejak dia ngadu kes husband dia tu..
tak tahu plk dia ni datin seri n terkenal dan kaya raya.

yg kelakarnya..
hani ni bising semlm..
pastu diana rafar pun ngadu lah kat ig.
lofa pun repost sama..
ptg tu nmpk diva plk mengamuk..

semua ni tak classy..
si lofa tu tak yah nak sebok mcm nak salah kan rizalman petik nama agen dia.
dah sah2 la agen2 dia salah guna hashtag.
#TeamRizalman.
#sebokje lofa.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 2-9-2015 09:03 AM
mak bidan uols x de ke petua yg free. jamu2 bodo ni silap2 hb ke spital.aiyo berani betul org skrg ...

Bidan yg jaga kitorang dan cucu ibu kami seramai 12 org x kasi insert2 ni. Dia suruh minum air rebusan rempah dan jaga pemakanan aje. Dia bidan kerjaan berpuluh tahun. Dia  kata dah tgk mcm2 benda yg disebabkan masuk2 ni.. Long term effect akan ada katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by noraidil_06 at 2-9-2015 09:38 AM
pinkzara replied at 2-9-2015 09:13 AM
I mmg follow jgk Hani ni sejak dia ngadu kes husband dia tu..
tak tahu plk dia ni datin seri n terk ...


ape ig lofa? I tau ig tudung dia je..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:30 AM | Show all posts
#denyut
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:38 AM | Show all posts
denyut yut yut yut


Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:38 AM | Show all posts
scary nak mkn mcm2 produk yg buat berdenyut denyut ni.. effect blkg harinya bukan kita tau..sapa dah try jamu ni? mmg berdenyut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg gigih telan telan jamu denyut2 ni tak takut ke kalo ovari kene buang and other komplikasi lain pd organ dalaman?
Ker mcm ala2 redha gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:45 AM | Show all posts
toxicated replied at 2-9-2015 01:14 AM
iol dah la allergik dengan iklan terlajak jijik mcm ni..nah kasi contoh jom muntah sama2..

iklan  ...

eeeyuuuwwwww geli chuollssss!

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:46 AM | Show all posts
oo dah selesai alhamdulillah lah kan
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:47 AM | Show all posts
Suchi replied at 2-9-2015 06:34 AM
dia jual jamu susuk gak ke?
kemain mahalnya rega
kalo guna mende alah tu selaput dara boleh tumb ...

iolls penah tgk iklan dkt fb.. buyers tu dah lama tak period katenye.. skali keluar darah kotor banyak she pegi amik gambar and hantar ke seller and seller upload ke fb.. adoii putus selera makan iolls 6 bulan! geli!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:20 AM | Show all posts
ninaaa replied at 2-9-2015 01:47 AM
iolls penah tgk iklan dkt fb.. buyers tu dah lama tak period katenye.. skali keluar darah kotor ba ...

Gambar keputihana ala2 blue cheese pon gigih nak share sebagai testi.. pastu ckp nak korak2 lagi. Giler ke hapa.. sepatutnya jumpa la doktor. Yg darah beku kluar pon ckap best. Sepatitnya takut.. mana la tahu keguguran ke, janin x jadi ke.. jumpe dokter x mahu. sibuk nak kasi ketat metat.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:23 AM | Show all posts
hashtag denyut nyut nyut nyut
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:23 AM | Show all posts
hahaha sakit pipi gelak psal denyut2 ni.  
Ntah camne laa rsenya ya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:25 AM | Show all posts
chekacheku replied at 2-9-2015 09:07 AM
yg pasti ejen2 jsd ni poyo je lebih..suka spam fb ngn testismonial yg menjijikkn..sikit2 suami lari  ...

Haaa kan... hadap sangat kot hari2... pastu laki lari.. cari pompuan lain.. tu je la modal dieorg berjual.. seolah-olah kahwin tu hanya untuk tutt sajork tanpa ada rasa tanggungjawab lain.

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:27 AM | Show all posts
popuan sebok nak jaga suh ketat...hak laki xde ke sebok2 nak jaga suh terpacak gagah bak KLCC??


hanni ni sombong...aku pm dia nakkasik setel mslh laki dia....wat derkk jer...siap ex ckp lg "hak drug addict nih main tahan lama..sbb tu susah si bini2 nak serahkan laki deme kat polis or whatever' .. sblm tu ada member bgtau xyah la sebok2 nak tlg dia...dia sdri xleh jauh dr laki dia....hebahkan hal laki dia kat FB bgtau satu dunia....

me pun...yer jugak...

hmm.... kesian pon ada...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:31 AM | Show all posts
toxicated replied at 2-9-2015 01:14 AM
iol dah la allergik dengan iklan terlajak jijik mcm ni..nah kasi contoh jom muntah sama2..

iklan  ...

jijiknya iklan ni

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:35 AM | Show all posts
bila sebut dimasukkan kat bawah pastu dikorek bagai
rs geli geleman plk
hadap btol pompuan2 ni psl nk ketat metat
ada jaminan ke klu ketat laki x cari lain
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 2-9-2015 01:14 AM
iol dah la allergik dengan iklan terlajak jijik mcm ni..nah kasi contoh jom muntah sama2..

iklan  ...

Perasan x kat iklan ni mention aidawahab?
Kawan iols si aida ni, hahhaha
Mmg x tahan tgk fb dia..terus hide je, baru aman hidup tanpa iklan & testimoni2 yg meloyakan..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Si AA meroyan sampai aku tak tau mana pangkal mana hujung. Tu memang betul berdenyut jantung infinity asik nak melahar orang.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Erk kadang malu sendiri baca testimonials ni, mcm jamu yg zz jual tu lah, kot mmg bagus sb ada yg susah lekat, pregnant lps makan, tapi perlu ke screen shot ckp hat laki customer tu asik nak je :
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2015 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Take note...




Screenshot_2015-09-02-10-39-32~01.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2015 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kentut faraj hilang
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:45 AM | Show all posts
azalea85 replied at 2-9-2015 10:36 AM
Perasan x kat iklan ni mention aidawahab?
Kawan iols si aida ni, hahhaha
Mmg x tahan tgk fb dia. ...

Umur berapa Aida ni? Dia dah jutawan kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064555s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list