Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27607
View
277
Reply

Hanni Borhan tuduh Diana Rafar rebrand Jamu Susuk Dara #denyut

[Copy link]

Author: maxim       Show all posts   Read mode

Post time 2-9-2015 10:55 AM | Show all posts
cemana nak insert benda ni kat dalam vijayjay.... lepas tu biarkan je ke.... pelik pelik betul
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kentut faraj tu mende? Aiyoooo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2015 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 2-9-2015 11:01 AM
Kentut faraj tu mende? Aiyoooo

Kentut melalui faraj lah

Prutt prutt
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:09 AM | Show all posts
Nyut..nyut..haha..aduyaiiii...korg ni buat lawak datuk maslan plak kat sini..aku insert2 benda lain selain dr 'sepatutnya' mmg trauma..dahla kena insert dgn jari doktor masa ngandung dlu..insert alat mcm kepala itik masa bleeding ngandung lg..mak aiii, klu boleh elak, aku elak.. dah terpaksa ni redah je labu..ni lagi korek2 ngan tgn sendiri ngilu amat..ala klu korg nak rapat n rajin sgt rebus jer manjakani..minum air dia..takpun taruk je kat nasi panas biar kulit dia lembut  and mkn trus ngan nasi buat ulam..ni tuk menganjalkan kulit2 kita yg kendurrr..aku lum try lg sbb tiap kali nak beli manjakani..sold out jer..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:11 AM | Show all posts
Pelik nya bila ada yg komen...
melayu dan xxx berpisah tiada...

hello...
bangsa lain ada juga..
ada yg lagi terok pon ada...
kita yg x didedahkan...keliling kita melayu...tentu lah citer pasal produk melayu...

padahal bangsa lain dahsyat dr kita pon ada...cuma kita tak tau...

dan ada sesetengahnya...pandai...makan luar...tak main dlm negara...

aku pelik bila bab2 gini suka dikaitkan ngan melayu...
cth: kawen ramai...islam melayu...tak mampu pon nak kawen ramai...
melayu...melayu...melayu

padahal, luar sana..byk bangsa ada mistress...

suka sgt nak down bangsa sendiri...

tetiba iols sentap...

sebenarnya...
semuanya berbalik kepada hati & ...niat..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
fatehana replied at 2-9-2015 10:35 AM
bila sebut dimasukkan kat bawah pastu dikorek bagai
rs geli geleman plk
hadap btol pompuan2 ni psl ...

Hahahaha kan....segan nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 2-9-2015 11:08 AM
Kentut melalui faraj lah

Prutt prutt

Hahaha..... dah lama aku hidup baru arini aku tau mende ni wujud.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:20 AM | Show all posts
hemoh2 replied at 2-9-2015 11:11 AM
Pelik nya bila ada yg komen...
melayu dan xxx berpisah tiada...

kan....

me ada kenal dulu sorang tokey ginseng nih.. dlm 2003/2002 dulu ms keje kat supermarket..
masa tu buat pameran jual ginseng kat sana sebulan..
anak buah dia ckp tokey dia ada mistress di setiap negeri...
mana dia wat pameran situ akan ada yg teman..

me plak ms tu galok minum ginseng free....bergelas2...
mau dlm seminggu....gatal pepet...over discharge...tpaksa pegi sepital...
doktor tanya kenapa gatal??
minum ginseng kata me...doktor diam je...tahan gelak ke nk marah xtau lah..

seminggu lps makan ubat....back to normal...x minum ginseng dh lepas tu..takot...

*nak citer hal tokey ginseng cina...sbenarnya..

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:24 AM | Show all posts
tigerads replied at 2-9-2015 10:27 AM
popuan sebok nak jaga suh ketat...hak laki xde ke sebok2 nak jaga suh terpacak gagah bak KLCC??


...

me baru je usha fb si hanni nie...
terkedu sekejap ble dia cerita pasal laki dia...
rasa pelik pun ada....
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 2-9-2015 10:45 AM
Umur berapa Aida ni? Dia dah jutawan kan

Umur 30..
Mmg dr dulu suka meniaga..
Dealer avon la, bisness top-up la..
MLM toksah ckp la..sume bende dia join..
Dulu2 asyik la dok cakap nanti beli kereta mahal, rumah mahal, nan hadooo..
Dia dulu degree in geologi..
Pastu sambung master dlm bidang yg sama jugak..
Mmg kerja dia jadi dealer produk2..
Tp dia sendiri pon belum kawen lg..
Reti lak advise mslh2 org da berkawen ni..
Gigih add kami2 ni dlm grup fb dia..
Semak jeee..iols keluar je grup tu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:31 AM | Show all posts
ermm..sesenang petik sana sini..marah sana sini..
bila da salah senang je minta maaf..case closed..haishhhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:54 AM | Show all posts
azalea85 replied at 2-9-2015 11:25 AM
Umur 30..
Mmg dr dulu suka meniaga..
Dealer avon la, bisness top-up la..

Yea ke. Muda lagi dia ni.

Sebab dia bahasakan diri dia mummy

Duit dia mesti berkepuk kepuk sebab orang asyik bank in je
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:56 AM | Show all posts
gelinya baca ayat iklan denyut tu. mcm biasa tulis citer lucah bunyinya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:00 PM | Show all posts
azalea85 replied at 2-9-2015 11:25 AM
Umur 30..
Mmg dr dulu suka meniaga..
Dealer avon la, bisness top-up la..

Tengok Aida ni lawa je orang nya.

Kena grooming sket.

X sangka muda lagi sebab Gaya macam makcik makcik.

Tak Nampak macam educated pun.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:13 PM | Show all posts
hemoh2 replied at 2-9-2015 11:11 AM
Pelik nya bila ada yg komen...
melayu dan xxx berpisah tiada...


kondem melayu tapi kawin dengan melayu membiakkan melayu jugak
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:15 PM | Show all posts
senak perut aku ketawa.. keta la berdenyut la ape la.. adoiiii...

baideway senang ko mohon maaf dengan penuh tatabahasa yg baik lps kaw2 mulut mencarut?? amboi senangnya nk case closed.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:15 PM | Show all posts
tigerads replied at 2-9-2015 10:27 AM
popuan sebok nak jaga suh ketat...hak laki xde ke sebok2 nak jaga suh terpacak gagah bak KLCC??


...

means laki dia still laki dia lg ek...hr tu meroyan sbb dia makan jamu denyut 2 jam x berenti laki tgh hayal kot


Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:22 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 2-9-2015 12:15 PM
means laki dia still laki dia lg ek...hr tu meroyan sbb dia makan jamu denyut 2 jam x berenti laki ...

gitulah seadanyaa..

rela wi pitis n reta utk laki edar benda tu...

kita nak tlg banteras...x berani lak dia nk dedahkan semer..

nasib laa ko letak gambar laki ko kat fb sana...dh selamat org kenal...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:33 PM | Show all posts
tigerads replied at 2-9-2015 12:22 PM
gitulah seadanyaa..

rela wi pitis n reta utk laki edar benda tu...

Time bengang laki pau duit habis canang 1 malaysia psl laki ngko..time nk sedap lupa dh apa laki ngko buat
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 2-9-2015 11:54 AM
Yea ke. Muda lagi dia ni.

Sebab dia bahasakan diri dia mummy

Haah..mmg bahasakan diri dia mummy..
Ala2 Hanis Haizi gituuu..
Dia lawa? Huhu.. Edit je kot..
Kategori biasa je..
Dia mmg style mcmtu dari dulu..
Selekeh2..makcik2..
Duit berkepuk tu iols x sure la kan.,ye la kot..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:48 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 2-9-2015 09:13 AM
Safe ke nak insert2 ni? Akak takut.

takut lama2 jadi kanser je.. dah la produk2 ni selalunya takde kelulusan kkm.. kalau ada pun kita tak tau ape benda dorang main letak je ingredient since kilang pun entah kat mana
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:49 PM | Show all posts
ninaaa replied at 2-9-2015 09:47 AM
iolls penah tgk iklan dkt fb.. buyers tu dah lama tak period katenye.. skali keluar darah kotor ba ...

buyer tu tak cek ke ntah2 pregnant ke sebab tak datang period lama
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:50 PM | Show all posts
tigerads replied at 2-9-2015 10:27 AM
popuan sebok nak jaga suh ketat...hak laki xde ke sebok2 nak jaga suh terpacak gagah bak KLCC??


...

tak payah kesian la dia pun tak kesian kat diri sendiri.. hari2 habis beribu utk dadah laki dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 12:53 PM | Show all posts
keewan replied at 2-9-2015 11:09 AM
Nyut..nyut..haha..aduyaiiii...korg ni buat lawak datuk maslan plak kat sini..aku insert2 benda lain  ...

manjakani tu apa? apa rasa dia? kalau belum pernah pregnant boleh ke makan
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 01:02 PM | Show all posts
kikuri replied at 2-9-2015 10:55 AM
cemana nak insert benda ni kat dalam vijayjay.... lepas tu biarkan je ke.... pelik pelik betul

peram jah dalam puki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068478s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list