Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27887
View
277
Reply

Hanni Borhan tuduh Diana Rafar rebrand Jamu Susuk Dara #denyut

[Copy link]

Author: maxim       Show all posts   Read mode

Post time 2-9-2015 01:06 PM | Show all posts
pasal kak changa kena ban ni? ai terlepas ketapi kah?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:01 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 2-9-2015 09:19 AM
ape ig lofa? I tau ig tudung dia je..

noorneelofa
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:22 PM | Show all posts
Ksian tgk hanni ni
Mcm dah xde maruah aku tengok

Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 2-9-2015 09:03 AM
mak bidan uols x de ke petua yg free. jamu2 bodo ni silap2 hb ke spital.aiyo berani betul org skrg ...

tips nk menten ketat jgn buat hub seks ler
huhuhu sampai ke tua
takpun time beranak suh dokter jahit terlebih koyakan tu sampai takleh masuk huhu.
bg iols masa bersalin tu pantanglah leklok time tu mmg waktu utk pemulihan mmg sgt sesuai nk mkn segala ubat periuk ke jamu maajun ke apa. jaga mkn n pergerakan, jgn cepat sgt bersetubuh sebaik2nya 100 hari tidak 44 hari.insya Allah bila habis hari badan sihat, kuat, libido pun ok.. muka berseri2 n tapak kaki merah sihat elok, rahim kemas xdelah masalah kentut faraj ke apa.
ade member baru2 ni banak ank yg ke 3 hari2 dia update cara berpantang dia mmg baguslah dia buat semuanya. hari2 post gambo2 cara rebus air akar kayu segala tuk mandi n minum ke apa.
mkn pun disiplin semualah tip top.. sampai hari ke 60 kut dia buat.
pastu dia post gambo terbaru hurmmm ko berseri2 semua duk tegur dagu kemain runcing, muka mujur tak sembab badan pun kmbali slim.. nmpk sihat segar walo tak mekap pun.
sapa2 yg ade maid atau org yg blh jaga masa berpantang gunakanlah kesempatan yg ade sebaik2nya.buat betul2, org skrg ni suke ngutuk org dulu2 konon lemah sbb tu kena ketat berpantang pastu ckp eleh dah tua sakit gak. tau apa beza mak2 kita ngn org muda skrg?
mak2 kita tak byk bunyi merungut ngn ank2 yg berderet tu rileks je uruskn umah tangga n ank2. siap mampu jaga cucu lg.
org muda skrg nk jln jauh skit kt parking lot pun dah tak rok.. ank baru sorang dia punya meroyan mcm  bela ank2 hiper 12 org dlm umah.
alamak terbebel lak kang ade yg pggil iols polis pantang.

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:25 PM | Show all posts
Dia punya iklan lagi hebat drpd terlajak laris.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ninaaa replied at 2-9-2015 09:47 AM
iolls penah tgk iklan dkt fb.. buyers tu dah lama tak period katenye.. skali keluar darah kotor ba ...

jijik kan.
ade forummer lelaki aritu kata jamu hat insert nih mmg berkesan katanya.
nnt jamu tu kuar blk dr badan bersama lendiran faraj yg lain.
kalo berani try ler huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:29 PM | Show all posts
Suchi replied at 2-9-2015 02:28 PM
jijik kan.
ade forummer lelaki aritu kata jamu hat insert nih mmg berkesan katanya.
nnt jamu tu  ...

Jamu tak tentu hala ni bahaya sbb tak diuji secara klinikal...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:30 PM | Show all posts
Suchi replied at 2-9-2015 02:23 PM
tips nk menten ketat jgn buat hub seks ler
huhuhu sampai ke tua
takpun time beranak suh dokter  ...

betul....setuju

tp mslhnya ada je ipar biras dok mengata x kuat la apa laa...mslhnya bdn org ni x sama..

bdn ko bleh laa nak lasak cmna pun sbb ko punya peranakan batu...
kita punya kita tau la stakat mana...xyah la dok bising

x jaga karang laki lari katanya....gitttuuuuu....bukan laki ko yg lari....hahahaha...
kang bila laki cari lain sudahnya kena kutuk lagi....itu la x jaga bla bla bla...

ehh serba salah aiihh...

mak sedara me...dok bebel psl ehem2 tu....anak dia sejak mai period dia jaga...
ni anak sedara dia dh menikah x beranak lagi laa dia pesan suh jaga...
sudahnya xyah la insert2 bagai ni kalu jaga dr awal...

dah kalu ilmu jaga pepet pun x reti nak menuntut ngan orang tua hak tau...p tanya hak xtau lagi xdak apa...sudahnya....yg kita punya mcm2 keluar bau la kentut laa....

ehh....pebenda bebel nih....

pendekkata...minum ler air rebusan manjakani ke kacip fatimah ker...bsama kayu sepan kederan (sepe kederey) utk tenaga berpanjangan..itu mak iols amalkan...g je kedai india biasanya ada benda2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tigerads replied at 2-9-2015 02:30 PM
betul....setuju

tp mslhnya ada je ipar biras dok mengata x kuat la apa laa...mslhnya bdn org ni ...

aler kalo cikki depa lobos ke, kuar itu ini ke apa. laki komplen ke apa mana ade dorang nk bgtau kan..
nnt abislah kena hencap dek gara tak jaga badan leklok.
tau2 nnt penuhlah komen  minta pm time kuar iklan jamu ketat kt fb.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
joey_mcintrye replied at 2-9-2015 02:29 PM
Jamu tak tentu hala ni bahaya sbb tak diuji secara klinikal...

tula takda kkm kan
lg satu yg petua buat air jamu bagai kt fb tu pun kena hati2 sbb kalo sukatan bahan terlebih blh jd lain plak nnt.
yela biasanya dorang tulis main agak2 je kan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
I mkn kacip fatimah n manjakani je....yg insert2 tu xde plak...tkut
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:45 PM | Show all posts
Suchi replied at 2-9-2015 02:42 PM
tula takda kkm kan
lg satu yg petua buat air jamu bagai kt fb tu pun kena hati2 sbb kalo sukatan  ...

I suka baca semua post u. Berinformasi sangat. Kipidap
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by susukambingbest at 2-9-2015 02:51 PM
armin replied at 2-9-2015 12:53 PM
manjakani tu apa? apa rasa dia? kalau belum pernah pregnant boleh ke makan


manjakani tu herba utk ksihatan.. ank dara smpai da tua blh mnum or mkn.. mcm2 kbaikn dia.. utk hlngkn bau bdan, utk awet muda, utk pulihkn pranakn slps brsalin n mcm2 lg la..

air rebusan mnjakani mmg pahit yg amat.. tp utk ksihatan bdan, mnum je.. mnjakani tu blender kring pun blh..lps tu isi dlm bekas kapsul, blh beli kt farmasi.. klu nk buat bulat2 cam hani bt pun blh.. blender je lps rebus, pastu jemur bg kring n smpan dlm peti.. mkn ye bkn sumbat kt tuttt hehehh

lupa plk, klu rncng nk prgnt, blh benti mkn dlm 2 bln sblm.. katanya mnjakani elok utk gap kn ank
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy minum air rebusan sireh
Manjakani xdak,sireh aje y ada
Ada efek x akak2 y da kawen sekalian?huhu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 03:18 PM | Show all posts
susukambingbest replied at 2-9-2015 02:49 PM
manjakani tu herba utk ksihatan.. ank dara smpai da tua blh mnum or mkn.. mcm2 kbaikn dia.. utk  ...

mana nak dapat yg belum direbus tu? mcm menarik je
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by susukambingbest at 2-9-2015 03:42 PM
armin replied at 2-9-2015 03:18 PM
mana nak dapat yg belum direbus tu? mcm menarik je


akk beli kt kdai india kt umah akk ni.. sllu kdai india ada jual.. kata je nk biji manjakani

tp jgn mkn slalu.. mkn @ mnum 3 kli sminggu pun da ckup.. klu rajin bt la jamu sndri.. gilir2, bln ni mkn mnjakani, bulan dpn mkn jamu kunyit plk.. tp klu nk rncng hamil better stop 2 bln sblm..

jamu kunyit tu campur la halia n gula merah ckt.. rebus pastu blender.. simpan dlm peti.. blh mnum utk 3 hari.. kunyit ni kdg2 je la amlkn.. bnyk khasiat tp blh cpat monopos.. air rebusan sireh pun elok.. bnyk herba yg kta blh bt jamu ni, halba, serai, bwg putih smua blh diamalkan.. petua ni bidan kg hbby akk yg ajar
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah... org tgh byk masalah mmg lah kadang2 cepat sentap..dia kan tgh ada prob dgn hb...kena pulak camni..tu yg tersentap kot..
Xde manusia yg perfect..xde manusia yg xbuat silap..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
@syd

abby kena terai ni.... #semogadenyutan berkekalan
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 03:34 PM | Show all posts
azalea85 replied at 2-9-2015 11:25 AM
Umur 30..
Mmg dr dulu suka meniaga..
Dealer avon la, bisness top-up la..

abes dah jual2 camni.. tapi masih single.. x nak ke rasa yg real.. eh dari pengalaman sebenar? hehe

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 2-9-2015 03:34 PM
abes dah jual2 camni.. tapi masih single.. x nak ke rasa yg real.. eh dari pengalaman sebenar? heh ...

Itu u kne tnya pd si aida penjual jamu tu la..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 04:03 PM | Show all posts
Ayat promo jamu ni x tahan den...geli gelemen..mcm xda keja lain dh manusia ni..Mengawan jer...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 2-9-2015 12:48 PM
takut lama2 jadi kanser je.. dah la produk2 ni selalunya takde kelulusan kkm.. kalau ada pun kita  ...

Gitu le yg o&g akak ckp.. Huhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 04:11 PM | Show all posts
Mkn benda herba yg tak diproses tu pun kena hati2. Jgn sampai melebih. Inikan pula dh campur, proses segala mcm mak nenek bahan kimia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 04:22 PM | Show all posts
aku paling tak tahan.. tetiber jer kt fb ade gambo kain bergulung terselepuk atas lantai rumah.. ape maksud ntahh

peh tu ayat2 beating around the bush.. pegi utara, barat daya, tenggara bagai.. rupenyer nk citer sedih tk terbendung yg lakinya dah tk mahu melihat kpdnya, buruk sgtkah dia...ooooohhhh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064992s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list