Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
26852
View
277
Reply

Hanni Borhan tuduh Diana Rafar rebrand Jamu Susuk Dara #denyut

[Copy link]

Author: maxim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-9-2015 04:24 PM | Show all posts
Suchi replied at 2-9-2015 02:23 PM
tips nk menten ketat jgn buat hub seks ler
huhuhu sampai ke tua
takpun time beranak suh dokter  ...

apa nama ig kawan uols tu pm ler boleh nak tengok jgk.. lagi2 org macam iols ni langsung tak reti bab2 pantang.. boleh la salin2 nota sikit
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 04:36 PM | Show all posts
hani ni dlu penah gaduh dgn dr zubaidi kt fb kn? sbb dr tu post pasal bahaya insert2 jamu, nti jd kanser pangkal rahim. gaduh sakan gak, xmenahan mek bace. boleh tahan lancang gk mulut mokcik nih.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 04:41 PM | Show all posts
susukambingbest replied at 2-9-2015 03:24 PM
akk beli kt kdai india kt umah akk ni.. sllu kdai india ada jual.. kata je nk biji manjakani

...

thank you kak.. boleh try nanti. tak pernah makan jamu2 ni. tapi halba dgn bawang putih tu selalu makan.. minum air rebus halba dgn telan bawang putih bakar sebab gastrik. sekarang dah siat walafiat dah takde angin2 n gastrik sume
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 04:50 PM | Show all posts
hemoh2 replied at 2-9-2015 03:11 AM
Pelik nya bila ada yg komen...
melayu dan xxx berpisah tiada...

IOuls la ygg komen cenggitu...  Mmg la normal bagi manusia ingin bernyutnyut tanpa mengira bangsa Tapi maksud iouls ialah iouls bosan melihat iklan product nyut2 kluaran melayu di media yg terang2 dibaca segenap lapisan masyarakat..hhuhu. Dah la kdg2 letak muka lakibini pastu testimoni ibarat bil air x bayar setahun. "tanduk"-ny sentiasa.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 04:52 PM | Show all posts
nelly_me replied at 2-9-2015 04:36 PM
hani ni dlu penah gaduh dgn dr zubaidi kt fb kn? sbb dr tu post pasal bahaya insert2 jamu, nti jd ka ...

memang boleh ada risiko kanser.. entah hapa2 disumbat dalam tu.. hanni ni takyah menegakkan benang yg basah lah.. sebab org2 mcm ni la kaya tapi nak untung sampai boleh sebabkan pengguna2 dapat penyakit.. tu yg rezeki tak berkat tu..  duit habis ribu2 kat laki isap dadah je.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 05:10 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 2-9-2015 08:53 AM
Iklan ... Lg satu kalau feedback dr customer .. Dan dan tu hak nak dipost kat fb dan ig. I was lik ...

Ada kak leen. yg dia citer tu ttg kemaluan dia lah

geli le nk baca komen and testimoni org pasal products pemuas napsu ni. mcm mana la tegamak org yg dok share testimoni tu bgtau pada seller product.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 06:23 PM | Show all posts
chekacheku replied at 2-9-2015 09:07 AM
yg pasti ejen2 jsd ni poyo je lebih..suka spam fb ngn testismonial yg menjijikkn..sikit2 suami lari  ...

setuju sangat2...sekarang ni kat fb iols dok banyak spam Jamu kencur bidan istana plak..testimoni pun lebih kurang begitu jugak...sikit2 dok rendah diri pasal tuutttt tak mantap la, longgar la....dok meletakkan diri semalang2 dan sebawah2 nya pulak hanya disebabkan tuutt longgar n becak...dok buat citer sedih suami takmau la, apa la...iols bajet, tetstimoni2 tu hanya rekaan sellers semata2....
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:22 PM | Show all posts
azalea85 replied at 2-9-2015 11:25 AM
Umur 30..
Mmg dr dulu suka meniaga..
Dealer avon la, bisness top-up la..

bukan dia bahasakan diri dia mummy ke?

kelakarnye lah haiii kalau betul dia tak kawen, tapi bagi nasihat rapat ketat ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
denyut sebab apa? banyak kuman ke tak cebok bersih
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ginbug replied at 2-9-2015 09:22 PM
bukan dia bahasakan diri dia mummy ke?

kelakarnye lah haiii kalau betul dia tak kawen, tapi bag ...

Tu la ktrg pelik..
Maybe sbb dia anggap dealer2 baru bawah dia tu umpama anak2 yg perlu diajar merangkak, bertatih dsb kot..
Hahaha, nampak x mainan bahasa aku?

Dia mmg belum kawen lagi..
Confirm sangat2..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:43 PM | Show all posts
eija2013 replied at 2-9-2015 01:06 PM
pasal kak changa kena ban ni? ai terlepas ketapi kah?

iols pn nk tnye bnda yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 05:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ninaaa replied at 2-9-2015 09:47 AM
iolls penah tgk iklan dkt fb.. buyers tu dah lama tak period katenye.. skali keluar darah kotor ba ...

Huarghhhh apa jadah darah period pun nk tunjuk kt seller/agent.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 05:24 AM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 2-9-2015 12:15 PM
means laki dia still laki dia lg ek...hr tu meroyan sbb dia makan jamu denyut 2 jam x berenti laki ...

Dia tulis kt fb mcm ni ke uol? Mcm mana uol tahuuuu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 08:22 AM | Show all posts
mon rasa dia dok post pasal hati berduka lara kena ganggu ngan suami drug addict tu bukan nak mintak tolong sgt pun tapi nak perhatian je kot.. dari cara dia post lari sana lari sini laki dia xtahu ke..xbaca fb kot eh.. kat fb sana hari tu baca ramai je nak tolong dia..
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 08:34 AM | Show all posts
monxys replied at 3-9-2015 08:22 AM
mon rasa dia dok post pasal hati berduka lara kena ganggu ngan suami drug addict tu bukan nak mintak ...

iols sokong.. dia sebenarnye nak kan perhatian jah.. sikit2 nak ungkit drug addict dkt fb. mengadu kat fb.. umpama buka aib sndiri.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 09:34 AM | Show all posts
toxicated replied at 2-9-2015 01:15 AM
dah setel agaknye sebab sekarang dia gigih nak mendenyutkan orang lain contohnya mcm ni:

ya Ampun.. kuat semangat dia iklan macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 09:45 AM | Show all posts
LiveYourLife replied at 3-9-2015 05:17 AM
Huarghhhh apa jadah darah period pun nk tunjuk kt seller/agent.....

kann.. tak faham macam mana she sempat nak amik gambar darah period sendiri.. blerghhh sangat
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 09:46 AM | Show all posts
exclusive_vvip replied at 2-9-2015 06:23 PM
setuju sangat2...sekarang ni kat fb iols dok banyak spam Jamu kencur bidan istana plak..testimoni  ...

dulu adik ipar iolss laki bini jual JSD ni..mmg keje dia hari2 duk post testi berkesan laki bini..iolss tnjuk kt laki iolss sbb adik dia kan..laki iolss xde fb..dia bc dia marah sbb cite pasal hal laki bini..lg2 adik ipar pmpn yg post pasal testi tu..pstu laki iolss trus call adik dia (lelaki) n marah la nape post mcm tu..dia cite testi tu dia amik dr agent2 lain copy n paste je...laki iolss marah la sbb x malu cite pasal benda sulit mcmtu kt fb kalau ye pun nk meniaga..pastu adik ipar iolss trus delete sume post JSD n pastu jual brg tu pn slow...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 10:00 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 3-9-2015 09:46 AM
dulu adik ipar iolss laki bini jual JSD ni..mmg keje dia hari2 duk post testi berkesan laki bini.. ...

Memang ramai okeh yg jual JSD. Byk produk yg out of stock. Agen yg bagitau dlm fb.

Laku sangat, asyik out of stock jeeee.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2015 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 3-9-2015 10:00 AM
Memang ramai okeh yg jual JSD. Byk produk yg out of stock. Agen yg bagitau dlm fb.

Laku sangat, ...

Sian uols xdpt nk beli
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 10:03 AM | Show all posts
aina_shaira replied at 3-9-2015 10:00 AM
Memang ramai okeh yg jual JSD. Byk produk yg out of stock. Agen yg bagitau dlm fb.

Laku sangat, ...

awal2 kemunculan mmg laku gila produk dia..iolss ada guna krim panas tu menjadi gak..yg extra hot tu..ok la..tp jamu iolss x penah try
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 10:03 AM | Show all posts
azalea85 replied at 2-9-2015 10:51 PM
Tu la ktrg pelik..
Maybe sbb dia anggap dealer2 baru bawah dia tu umpama anak2 yg perlu diajar me ...

Dia dah jadi jutawan ke? Sebab asyik post gambar orang bank in duit
Dekat Dia tak henti2. Boleh katakan sehari income Dia 30ribu.
Duduk rumah saja rasanya sebab 24 hrs online Dan update Facebook.
Jual JSD pun sejak thn 2013. Sure duit dah berkepuk kepuk.
Risik2 sis, Dia dah jutawan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 10:05 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 3-9-2015 10:03 AM
awal2 kemunculan mmg laku gila produk dia..iolss ada guna krim panas tu menjadi gak..yg extra hot  ...

Ramai kawan FB aii jual JSD. Duk post pasal JSD 24hrs je.

Agaknya memang sangat bagus JSD ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 10:12 AM | Show all posts
aina_shaira replied at 3-9-2015 10:05 AM
Ramai kawan FB aii jual JSD. Duk post pasal JSD 24hrs je.

Agaknya memang sangat bagus JSD ni.

rasanya mmg ok...ha br igt masa mertua dulu ada gak makan jamu ni sbb adik ipar jual kan..dia bg mertua makan..mak mertua ckp ok sbb rasa bdan ringan2..sbb meruta iolss meiaga kedai makan bdn cpt penat..makan jamu ni dia ckp badan xde lesu...x igt skg makan lg ke x since adik ipar dh x jual...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
adoiiiii laaaa ini mcm pon hadee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064666s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list