Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
7933
View
12
Reply

Kategori Paling Anda Suka di CARI MalayForum

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-9-2015 06:21 PM | Show all posts |Read mode


kategori forum.jpg


Terdapat pelbagai BOARD di setiap kategori diatas. Sila undi KATEGORI mana yang paling anda suka/minat dan

berikan sebab (tidak kurang daripada 15 patah perkataan akan diberi kredit)


Multiple Polls: ( Max 5 choices ) , Show Result after voted, Total 65 Users voted
 
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2015 01:34 AM | Show all posts
saya pilih gosip sebab kadang kadang tajuk gosip tu boleh menceriakan pagi saya
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2015 02:15 PM | Show all posts
Suka peristiwa sebab ada kisah seram yang benar-benar berlaku di atas pengalaman sendiri seseorang itu serta ada juga yang berkongsi cerita melalui keluarga sendiri serta kawan-kawan. Saya suka baca ketika saya tiada kerja hendak dibuat walaupun saya merupakan seorang yang penakut. Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2015 02:16 PM | Show all posts
peristiwa la.. sbb suke bace kat MPS
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2015 11:18 AM | Show all posts
pilih gosip sebab gosip kat sini lebih details, advance dan banyak bukti nyata... team csi pun superb beb...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2015 02:15 PM | Show all posts
Hiburan - just for fun  

Isu semasa - syok tgk porumer2 berdebat   

Sukan - my lifestyle  

Peristiwa aka misteri/paranormal - bile baca ... masa berlalu dgn pantas bile di opis
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2015 01:48 PM | Show all posts
melekat kat mps je kekdahnya. kekadang pergi bod sejarah
pastu baru la jalan merata. patah balik mps.
mps tetap di hati
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya suka isu semasa dicari kerana apa yang dilontarkan oleh setiap forumer adalah isi hati mading-masing,manakala di bod gossip kenamaan pula gosipnya begitu telus dan di bod lagenda mitos dan sejarah pula banyak sejarah yang saya tidak tahu malah pandangan setiap orang pun sanggat berkesan dengan situasi yang dibincangkan
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2016 01:51 PM | Show all posts
hiburan. politik n semasa
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 12:44 PM | Show all posts
opkos gosip...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 12:45 PM | Show all posts
opkos gosip...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 08:42 PM | Show all posts
Memandangkan aku dok luar dari Mesia, sudah semestinya aku suka ruangan Isu Semasa. Selain tu aku suka menjoyah kat ruangan gosip
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 01:07 PM | Show all posts
saya suka masuk forum cari Isu Semasa. banyak information/new yang hot dan member feedback yang menarik untuk dibaca. tapi overall forum cari memang best!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055840s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list