Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2258
View
26
Reply

Nak cara lock handpon mesej dan nota !!

[Copy link]

Author: rio123       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-10-2015 11:34 AM | Show all posts |Read mode
saya ade dua handpon utk kerje dan self use..gf slalu nak chek handpon saya tak apa.
yg kerje punye dia pon nak chek. yg mnyusahkanlah dia terbatal atau mess up kerje nota dan mesej saya..
dah gaduh dgn pasal ni bnyk kali..malas nak cakap sudah..
jadikan ingin cari apps atau sofeware yg bleh lock kan nota penting..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2015 12:13 PM | Show all posts
clash je....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2015 01:38 PM | Show all posts
Cuba cari zipit chat kat playstore.
Aku guna apps ni beberapa hari sudah. rasa ok. brg yg aku mau
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2015 01:45 PM | Show all posts
GF macam ni....bagi buang je lah
apa sal nak menyusahkan sendiri
BTW mungkin u bleh tukar handpon ke oppo.
member i sedang guna oppo yg ada lock dialog function
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2015 01:48 PM | Show all posts
felixwind replied at 14-10-2015 01:38 PM
Cuba cari zipit chat kat playstore.
Aku guna apps ni beberapa hari sudah. rasa ok. brg yg aku mau

saya dpt cari apps ni kat samsung tapi iphone tak ada lah.
android user saja ke??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2015 01:49 PM | Show all posts
fai00 replied at 14-10-2015 01:45 PM
GF macam ni....bagi buang je lah
apa sal nak menyusahkan sendiri
BTW mungkin u bleh tukar  ...

jika nak tukar then dua handpon pon kena tukar eh..saya miskin lah bang
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2015 01:54 PM | Show all posts
rio123 replied at 14-10-2015 01:48 PM
saya dpt cari apps ni kat samsung tapi iphone tak ada lah.
android user saja ke??

Yeap. Apps ni utk penguna android je.
Aku pon guna Apple jadikan tak bleh guna apps ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2015 01:58 PM | Show all posts
rio123 replied at 14-10-2015 01:48 PM
saya dpt cari apps ni kat samsung tapi iphone tak ada lah.
android user saja ke??

Yes bro. Skrg penguna android saja bleh guna.Cuba guna dulu lah guna samsung. skrg ada 60hari trial version ma.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 12:01 PM | Show all posts
felixwind replied at 14-10-2015 01:58 PM
Yes bro. Skrg penguna android saja bleh guna.Cuba guna dulu lah guna samsung. skrg ada 60hari tria ...

abis tu camne slepas 60 ari? kena bayar ke?klo percuma aku download
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 12:03 PM | Show all posts
apakah kegunaan nye sebenarnye?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 12:05 PM | Show all posts
zipit chat? kawan ku pn rekomen aku download app ni
tp aku blm download lagi hehe
mmg betul begitu baik ke? siapa dah download?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 12:13 PM | Show all posts
kini aq pun menghadapi masalah tersebut
sayangku asyik nk memeriksa telefon aq
naik marah sungguh!
apakah cari jalan ko?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-10-2015 03:53 PM | Show all posts
felixwind replied at 14-10-2015 01:58 PM
Yes bro. Skrg penguna android saja bleh guna.Cuba guna dulu lah guna samsung. skrg ada 60hari tria ...

mmg safe utk gune ke??tapi aku tengok playstore tak paham macam mana nak launch lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-10-2015 03:54 PM | Show all posts
migujem replied at 16-10-2015 12:13 PM
kini aq pun menghadapi masalah tersebut
sayangku asyik nk memeriksa telefon aq
naik marah sungguh! ...

kesian..haha
tak yah naik angin..cuma guna trial version zipit chat yg bro tu intro..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 03:56 PM | Show all posts
qqbeh replied at 16-10-2015 12:01 PM
abis tu camne slepas 60 ari? kena bayar ke?klo percuma aku download

kene bayarlah. 10ringgit saja ma.jika guna rasa ok then beli saje. tak mahal
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 03:59 PM | Show all posts
sabunkk replied at 16-10-2015 12:03 PM
apakah kegunaan nye sebenarnye?

App ni bleh sulitkan mesej , emel etc..jaga privacy user..tengok website ni lah infonya
http://zipitchat.com.my/
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 04:01 PM | Show all posts
milooaiss replied at 16-10-2015 12:05 PM
zipit chat? kawan ku pn rekomen aku download app ni
tp aku blm download lagi hehe
mmg betul begitu ...

Aku dah cuba ni seminggu lebih rasa baik dan safe.
Senang nak gune jugak. Download lah skrg yg 60hari trial version tu.
Tak rugi
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 04:02 PM | Show all posts
rio123 replied at 16-10-2015 03:53 PM
mmg safe utk gune ke??tapi aku tengok playstore tak paham macam mana nak launch lah

http://zipitchat.com.my/

website ni ada tunjuk cara jalankan app ni.
guna aes256 encryption tech. security mmg kuat
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 04:06 PM | Show all posts
felixwind replied at 16-10-2015 04:02 PM
http://zipitchat.com.my/

website ni ada tunjuk cara jalankan app ni.

AES256 ni...........
tu lah.. bulan sep ada satu challenge tentang guna aes256 ni  break code utk dapat mesej sulit..yg menang bleh dpt rm100k tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 04:09 PM | Show all posts
Croix replied at 16-10-2015 04:06 PM
AES256 ni...........
tu lah.. bulan sep ada satu challenge tentang guna aes256 ni  break code utk ...

Oh ye!!
Challenge ni ada pemenang dah???
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093777s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list