Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2256
View
26
Reply

Nak cara lock handpon mesej dan nota !!

[Copy link]

Author: rio123       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 16-10-2015 04:11 PM | Show all posts
felixwind replied at 16-10-2015 04:02 PM
http://zipitchat.com.my/

website ni ada tunjuk cara jalankan app ni.

OKOK TQ bro !!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-10-2015 04:13 PM | Show all posts
betttterlife88 replied at 16-10-2015 04:09 PM
Oh ye!!
Challenge ni ada pemenang dah???

Announcement tak de pemenang eh..ni susah nak menang lah..
superkomputer pun tak mungkin bleh pecah kod tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 04:14 PM | Show all posts
rio123 replied at 14-10-2015 01:49 PM
jika nak tukar then dua handpon pon kena tukar eh..saya miskin lah bang

Tukar je ke android ..cari hp yg murah-murah..skrg nie bnyk je hp android yg murah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 04:15 PM | Show all posts
Croix replied at 16-10-2015 04:06 PM
AES256 ni...........
tu lah.. bulan sep ada satu challenge tentang guna aes256 ni  break code utk ...

http://www.isaactan.net/2015/09/hack-chall...00000-cash.html

challenge ni kan?? haha
tu lah aku cakap security app ni kuat cukup.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 05:17 PM | Show all posts
felixwind replied at 16-10-2015 03:59 PM
App ni bleh sulitkan mesej , emel etc..jaga privacy user..tengok website ni lah infonya
http://zi ...

Mcm best je zipit chat nie..nk try download la
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2015 11:51 AM | Show all posts
rio123 replied at 16-10-2015 03:54 PM
kesian..haha
tak yah naik angin..cuma guna trial version zipit chat yg bro tu intro..

Ko ni rio budak seremban ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2015 12:26 PM | Show all posts
Edited by tebuanharimau at 22-10-2015 12:28 PM

TH guna Smart App Lock... sebelum ni yg nama app lock tu buat HP jadi selowww
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078220s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list