Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1407
View
14
Reply

Secret Correa

[Copy link]

Author: oklatu85    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-10-2015 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
ada forumer yg penah cuba product secret correa tak.. Kalu ada blh share kesannye?
image.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2016 10:28 AM | Show all posts
baru aje dapat tau pasal losyen ni dr my fren.

minggu ni nak try guna.
15094403_10209600765474244_4852342769146945525_n.jpg
sc.jpg
testi15.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2016 01:08 PM | Show all posts
Baru pkai 5 lima hari..tak nampak apa laie..Fuh
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2016 10:11 AM | Show all posts


  usu pun guna dah nak habis satu tiub.......




mcm sama jer takder perubahan perut usu ni..

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2016 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
UsuFie replied at 30-12-2016 10:11 AM
usu pun guna dah nak habis satu tiub.......



Kena game kah kita?? Katanya pasti...adoilahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 09:48 AM | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 30-12-2016 07:43 PM
Kena game kah kita?? Katanya pasti...adoilahhhh


kan...dah la mahal..

usu pelik dgn testimoni kat IG tu..semua berkesan gila..usu ni takla gemuk, (masih pakai size S)
cuma nak buangkan lemak2 manja kat perut niha jer..
kalau ikut gamba testimoni tu gandaan 2x dr size usu ni pun boleh hilang lemak..musykil betul...
eshh..pendek kata toksah la cream2 ni semua...
tak bergerak lemak ni walau 1cm..



Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2017 09:27 AM | Show all posts
UsuFie replied at 3-1-2017 09:48 AM
kan...dah la mahal..

usu pelik dgn testimoni kat IG tu..semua berkesan gila..usu ni takla gem ...

Akak siap beli dua sbb promosi dik...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2017 10:43 AM | Show all posts
so kira xberkesan la nih eh? dok usha sejak 2 minggu lepas nih - ingat nak transfer minggu nih sbb tetiap hari dok anta msg dgn testimoni gegempak seme.. hilang 10 kg la 7 kg la.. akak nak buang dlm 4-5kg je kot lagi le senang... ingatnyerrr....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 01:15 PM | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 29-12-2016 01:08 PM
Baru pkai 5 lima hari..tak nampak apa laie..Fuh

minum air kosong banyak2. berat berapa skang?


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 08:32 AM | Show all posts
catalina replied at 12-1-2017 01:15 PM
minum air kosong banyak2. berat berapa skang?

64 kg.. tapi hari hari tonyoh jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 12:11 PM | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 18-1-2017 08:32 AM
64 kg.. tapi hari hari tonyoh jugak..


tonyoh sampai habis 2 botol tu tgk cemana..

usu dah stop dah..tak berniat nak repeat beli...walau pembuncitan masih ternampak..
usu dah start workout home exercise..rasanya cara ni lebih berhasil...
jomm..berdumbel-dumbel...ahakks..!!


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 02:34 PM | Show all posts
UsuFie replied at 18-1-2017 12:11 PM
tonyoh sampai habis 2 botol tu tgk cemana..

usu dah stop dah..tak berniat nak repeat beli...w ...

Satu botol nak abis..ada satu lagi...tonyoh dengan harapan nak habiskan je..macam tak mengharap. Betullah acik nak turun 5 kilo je..dapat 60 jadilah...perot lendut....
Mungkin ada yg bjaya. Mungkin sbb tak diet jugak...Tawakal
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 02:36 PM | Show all posts
UsuFie replied at 18-1-2017 12:11 PM
tonyoh sampai habis 2 botol tu tgk cemana..

usu dah stop dah..tak berniat nak repeat beli...w ...

Buat camno tuh? Patut buat sit up la kan. Mengharapkan keajaiban dengan menonyoh krim ..padan muka.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2017 10:24 AM | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 18-1-2017 02:36 PM
Buat camno tuh? Patut buat sit up la kan. Mengharapkan keajaiban dengan menonyoh krim ..padan muka ...


utk exercise perut...yg ab workout tu..blh tgk kat u tube..takyah guna apa2 equipments pun..bentang jelah tikor..ada org buat atas katil jer..tp kalau usu buat atas katil..jawabnya terus tarik selimut sambung tido..  

dumbell tu guna masa buat squat..tp..ya ampunn...
baru beberapa reps dah mcm semput nyawa..almaklumla tak pernah beriya berexercise sebelum ni..

takyah la buang duit beli cream2 bagai tu....bajet beli cream tu save utk beli brg keperluan lain...
ohh..usu x buat exercise tetiap hari yer..usu selang sehari..ntah betul ke tidak method usu ni..








Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2017 08:55 AM | Show all posts
UsuFie replied at 20-1-2017 10:24 AM
utk exercise perut...yg ab workout tu..blh tgk kat u tube..takyah guna apa2 equipments pun..bent ...

Ya allah..teringin sangat nak buat. ....Baru amik korset. Harap istiqamah memakainya. Rambang mata tengok instagram artis bereksesais...bilalah nak buatnya. macam takde masa langsung.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050953s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list