Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11119
View
99
Reply

The Nanny's Cast Then and Now

[Copy link]

Author: dang_anom       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-11-2015 12:16 PM | Show all posts |Read mode
Siapa yang pernah tengok sitkom The Nanny?
Dulu masa kecik kecik aku suka betul tgk cerita ni.
Dia mengisahkan Fran, yang bekerja sebagai nanny
kepada tiga orang budak budak high society New Yorl/British.

Cerita dia pasal cemana Fran bela budak budak ni dan
kehidupan seharian dorang.
Last sekali Fran ni kahwin dgn bapak budak budak tu.


Semalam merupakan ulangtahun ke 22 The Nanny ditayangkan di TV.







Ni adalah barisan pelakon ni dulu dan sekarang.
After 22 years




Fran Drescher (Fran Fine)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2015 12:18 PM | Show all posts


Charles Shaughnessy (Maxwell Sheffield)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2015 12:18 PM | Show all posts


Daniel Davis (Niles)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2015 12:19 PM | Show all posts


Lauren Lane (C. C. Babcock)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2015 12:20 PM | Show all posts


Nicholle Tom (Maggie Sheffield)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2015 12:21 PM | Show all posts


Benjamin Salisbury (Brighton Sheffield)
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 12:25 PM | Show all posts
suka tengok citer ni dulu.... memang tak pernah miss tambah lagi suara sengau di Nanny ni.... gambar mak fran ni takde ke? Kecoh giler mak dia.... Mr Sheffield skrg dah x hensem macam dulu... kalau berlakon balik hensem lah kot sebab pakai make up kann....

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 12:53 PM | Show all posts
astro patut tunjuk balik cerita ini dari ulang cerita tah apa apa
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 01:33 PM | Show all posts
paling suka watak "niles"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2015 01:40 PM | Show all posts


Madeline Zima (Gracie Sheffield)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2015 01:41 PM | Show all posts


Rene Taylor (Sylvia Fine)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2015 01:47 PM | Show all posts
zafira replied at 4-11-2015 12:25 PM
suka tengok citer ni dulu.... memang tak pernah miss tambah lagi suara sengau di Nanny ni.... gambar ...

Tulatu.
Mr. Sheffield dah tak hensem.
Kalau tak dulu, memang plg hensem dah rasanya..haha!

Gambo mak fran ade kt bwh.
Terlambat upload.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2015 01:48 PM | Show all posts
DaisyD replied at 4-11-2015 12:53 PM
astro patut tunjuk balik cerita ini dari ulang cerita tah apa apa

Kalau tak silap aku ada tau dorang buat ulangan cerita ni.
Tapi tak igt kat channel mana.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2015 01:48 PM | Show all posts

Niles yang suke menganjeng CC.
Niles ni comel sgt..haha!
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 01:56 PM | Show all posts
dang_anom replied at 4-11-2015 01:48 PM
Kalau tak silap aku ada tau dorang buat ulangan cerita ni.
Tapi tak igt kat channel mana.

dulu ada lah diaorang tunjuk, sekarang dah takde dah. dalam 2 3 tahun lepas kott
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 02:08 PM | Show all posts
dang_anom replied at 4-11-2015 01:48 PM
Niles yang suke menganjeng CC.
Niles ni comel sgt..haha!

Last2 Niles ngan CC jatuh cinta kan?? ingat2 lupa
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 02:20 PM | Show all posts
Sy prnah tgk tv show nie dkt Hallmark channel....dlm 10 atau 8 thn lps mcm 2 kot astro tyg blik....my sister suka tv show nie....Fran xnmpk mcm umur 50 thn pun...maintain lawa ja.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 02:39 PM | Show all posts
selalu tgk cite ni
suke si butler tu
hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 03:09 PM | Show all posts
suke suke nanni fine..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 03:49 PM | Show all posts
rindunya nak tgk cter ni....

watak niles dgn CC mmg best...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090542s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list