Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11102
View
99
Reply

The Nanny's Cast Then and Now

[Copy link]

Author: dang_anom    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-11-2015 04:21 PM | Show all posts
Owhh mr sheffield sebut dengan gaya miss fran... Ala2 sengau gitu

Best drama wkt kecik2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 04:27 PM | Show all posts
suke tgk cite..oh my miss babcok da nmpk tua sgt
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 05:01 PM | Show all posts
sukanya rancangan ni dulu
apa jadi kat mak nanny nih?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 05:04 PM | Show all posts
wahh..missfran..awet muda lagi
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 05:04 PM | Show all posts
uori replied at 4-11-2015 05:01 PM
sukanya rancangan ni dulu
apa jadi kat mak nanny nih?

dorg kawin kan..dlm rancangan tu lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 05:09 PM | Show all posts
saladin780 replied at 4-11-2015 05:04 PM
dorg kawin kan..dlm rancangan tu lah

ha ah
last sekali kawin
aku pun ingat2 lupa
tapi family nanny ni rambut semua besor2 belaka  
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 05:12 PM | Show all posts
uori replied at 4-11-2015 05:09 PM
ha ah
last sekali kawin
aku pun ingat2 lupa

ha betul..aku igt2 lupa final  episod tu..klu x silap dorg sambut atas cruise ke apa..tp mmg happy ending la bg nanny fran and the famili
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 05:22 PM | Show all posts
yang jadi character nenek nanny fran ni ada lagi ke dah meninggal..??

stylo sungguh nenek dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 09:07 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 10:21 PM | Show all posts
bettyboops replied at 4-11-2015 05:22 PM
yang jadi character nenek nanny fran ni ada lagi ke dah meninggal..??

stylo sungguh nenek dia..

dlm byk2 watak cite The Nanny, watak Yetta Rosenberg yg paling ai takleh tahan gelak kalu tgk cite nih... dgn penampilanya dgn lawak bersahaja...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 10:53 PM | Show all posts
liyamariska replied at 4-11-2015 10:21 PM
dlm byk2 watak cite The Nanny, watak Yetta Rosenberg yg paling ai takleh tahan gelak kalu tgk cite ...

kan.. grandma yetta paling kelakar...

pelakonnya, ann guilbert tu still sihat lagi, dah 87 dah umur nya...






Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Paling win, suara sengau the nanny tu dan gelak dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 12:37 AM | Show all posts
ai layan dua kali series nih... masa zaman sekolah dan yg kat astro 2-3 thn lepas. Kisah antara American girl dari keluarga tipikal Jewish dgn keluarga British yg high class

suka tengok Fran Fine dan pesyen nya yg trendy... dahlah body sheols waktu ittew meletops sgt.
Best friendnya yg bimbo, maknya yg kuat makan dan punya harapan tinggi menggunung, neneknya yg suka berlagak muda... boipren neneknya mendiang penyanyi buta Ray Charles satu lg apaknya yg jarang2 kelihatan... terngiang2 lg stail Sylvia Fine jerit panggil laki dia 'MOOOORTTTYY!"

btw Fran Drescher nih pernah traumatized utk jangka masa yg panjang... dulu sheols pernah dirompak dan dirogol di hadapan sominya sendirik. Kemudian lepas bercerai ex husbandnya tuh, yg sama2 jugak produce 'the Nanny' mengaku gay.

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 5-11-2015 12:37 AM
ai layan dua kali series nih... masa zaman sekolah dan yg kat astro 2-3 thn lepas. Kisah antara Amer ...

Uish dasyat jgk kesah idop si fran ni ek?
Ape die wat skrg?  msh blakon lg ke?
Sore fran ni mmg sengau ke sje buat2 utk watak nanny ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 01:25 AM | Show all posts
babyorange replied at 5-11-2015 12:53 AM
Uish dasyat jgk kesah idop si fran ni ek?
Ape die wat skrg?  msh blakon lg ke?
Sore fran ni mmg  ...

Memang dahsyat pun... dan Fran adalah survivor penyakit kanser gak. Tang suara tuh, sheols memang nasal dan dlm the Nanny, ditambah2 lg bg dramatik
Nih suara normal sheols, masih sengau... Lakonan pertama sheols dgn John Travolta


Start dr min 1:25





Dua tiga tahun dulu, Fran ada berlakon dan produce sitcom baru bersama ex hubby nya. Sekarang ni aktip dengan kerja2 amal kot. Pernah baca psl sheols kawen kali kedua... Somi barunya, saintis bangsa India.

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 07:37 AM | Show all posts
sitcom favourite aku ni...memang lawak


aku paling suka watak mak sylvia fines...mak yang bodoh bodoh alang dan moyang dia hyang kedut seribu tu..

lawak lar orang tua dua orang ni...kelakar...

semua watak best...asyik nak ketawa je...

kat rumah aku ada full season sitcom the nanny...aku download dah lama.

ingat nak maraton lar
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 01:27 PM | Show all posts
tua ganyut dah CC
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 05:10 PM | Show all posts
dani-rox replied at 5-11-2015 01:25 AM
Memang dahsyat pun... dan Fran adalah survivor penyakit kanser gak. Tang suara tuh, sheols memang  ...

haa.. yang dia survive pasal kanser tu aku penah tengok dia dalam oprah show kot, pasal macam mana mula2 dia detect dia ada kanser, dia jumpa doctor yang ke empat baru doc dapat detect dia ada kanser,

aku ingat lagi yang dia cakap, hanya kita sendiri je yang boleh rasa ada benda  yang tak betul pada body kita, macam tu lar kalu tak silap..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 06:43 PM | Show all posts
erkk terasa diri tua sangat
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindunye citer the nanny ni. Ingat lg 5 thn lepas, aku baru kawen. Nak sgt tgk citer ni tp mase tu kat umah mertua. Aku bkk citer ni, alih2 sume dlm rumah tu menganga tak faham. Aku pulak yg segan sndiri. Terus bukak channel lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080293s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list