Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11054
View
99
Reply

The Nanny's Cast Then and Now

[Copy link]

Author: dang_anom       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2015 01:29 PM | Show all posts
dia orang ni melalui proses penuaan secara natural.  sebab tu semua masih nampak cantik dan hensem.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2015 12:01 PM | Show all posts
maigad seires ni akak suka sgt!!belajar omputih dulu dgn cite ni laa...best giler kot...kalau keluar kat tv akak nak suruh anak2 tgk...at least blh bljr dan igt zmn akak kecik2 dulu...

mak dia asik dtg umah mr sheeeeefffiled mesti cari makanan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 01:42 PM | Show all posts
one of my fav drama. suara fran mmg sgt sgt annoying hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2015 12:27 AM | Show all posts
dulu aku ingat Fran tu Shania Twain muka dan suara mcm sama...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 03:05 PM | Show all posts
hahaa....

"miss fineeeeee!!!!" mr. Shefield slalu jerit sambil tgn picit kepala kekonon sakit pale sgt2...

byk sgt part best dlm cite ni... antara yg ingt:
1) fran nk pi cari keje kt umah maxwell
2) brighton gado dgn kakak dia... then fran ckp, ko kena wat baik dgn kakak ko... esok ko dah besar ayah ko dah tua, sape nk jage dia... kakak ko juga nnti.. masa tu tgh cari baju tuk kakak dia kat kedai ex bf dia
3) masa dia ckp dgn val, yg keje jadi nanny ni exhausted sgt... susah... tgk ajelah yg si kakak xde personality, yg si laki nakal.. yg si adik perangai pelik,  banyk sgt personaliti...
4) pasal penis brighton... small... hahaha.. actually he never talk about that kan.. tapi fran ingt dia balik masam2 muka cite pasal kenapa dia kecik berbanding student lain after pj class..
5) masa bdak2 tu demam, niles stress... sbb bagi loceng kat diaorg... then lepas tu niles n fran demam, baru diaorg tau seksa jaga org demam
6) yg diaorg xjadi nk pi oliday... last2 oliday kat umah mak fran... klaka sgt...
7) kenduri kawen fran buat balik, edit balik video demi nk masukkan aunty frieda dia... bonggok sgt...



adoi mlm ni sebleum tido nk tgk la... terlalu byk cite ni yg best2.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk citer ni..dulu selalu nk cantik macm fran..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 09:36 AM | Show all posts
one of the best family series dulu... Nanny still lawa la...not too much botox or filler
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 02:07 AM | Show all posts
wahh fevret citer dulu ni. Mmg tak boleh miss.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 09:11 AM | Show all posts
aku suka giler citer ni..dr awl fran dtg rumah mr sheffield smpailah dia kawen....x pernah miss.
suka gila niles yg asyik nganjing miss babcock..pastu mak fran yg kecoh gila..hahahaha..really made my day
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon astro tayang balik cite ni..one of my childhood memories..ulang 18kali pn snggup tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada jual dvd, harus me beli..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 07:49 PM | Show all posts
nanny ni zaman aku kecik2
rasanya lebih kurang time fresh prince of bel air dgn full house
best dengar sengau2 Fran
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2015 10:05 PM | Show all posts
yg kelakar nenek nanny tu..sll lain ditanya lain dijawap ..ikut kepala angin nya jer..
niles mmg muka takde perasaan tp bila dgn nanny jd giler sekali
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Best2 n klakor
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2016 02:15 AM | Show all posts
apsal ai x pernah tonton ini tv siries,
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2016 03:45 PM | Show all posts
ninja boy replied at 5-2-2016 02:15 AM
apsal ai x pernah tonton ini tv siries,

ko lahir tahun bila? dan di besarkan pada tahun bila?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2016 10:46 PM | Show all posts
mat_arof replied at 5-2-2016 03:45 PM
ko lahir tahun bila? dan di besarkan pada tahun bila?

baru teringat dulu ada 2 tv tapi x dapat tonton apa2 rancangan tv dari sekolah rendah sampai abis spm, masuk uni baru dapat tgk tv. tv dikonker mak bapak. la ni ai dw rancangan tv dan movie yg x dapat ditonton zaman dahulu. jika parent datang rumah ai sorok tv. biar rasakan hidup tanpa tv.

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2016 12:04 AM | Show all posts
Edited by plasterhati at 6-2-2016 12:06 AM

Fran - xde laa mcm muka 50 tp mcm ada cucuk btox ke filler kt mn2 (last tgk dia masa jd guest rancangan glemer 2000an yg hostnya rambut merah bergaduh dgn donald trump tu)
mr sheffield - masih rembes walaupun dah kertu
cc - aging gracefully
niles - nampak dah tua tapi still recognizable
maggie - mcm sama lagi muka except for the maturity
brighton - kenapa mcm abang botak?
grace- dulu cute skrg ...
sylvia- sedang membayangkan muka tanpa mekap
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2016 12:09 AM | Show all posts
ok igt dah rancangan fran jd guest tu martha stewart
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2016 09:49 PM | Show all posts
plasterhati replied at 6-2-2016 12:09 AM
ok igt dah rancangan fran jd guest tu martha stewart

yg gaduh ngn acik trump tu martha ke fran?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075030s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list