Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
27236
View
424
Reply

[MODERATOR] Chapter 2 Rumah Borak Tinggi Tinggi

[Copy link]

Author: Eva_yy_Ellin       Show all posts   Read mode

Post time 3-2-2017 11:58 AM | Show all posts
haah momod ni spam iklan tu pasal la tk blok jer anoying byk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:27 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 22-1-2017 10:23 PM
ciksuuuuu....
  how are you? sihat ke..

waaaa hebatnyaa..blh jadi momod...hari2 up komen ker...jelesnyaaaa aiiiii ..
salu jd silent reader jer...nk komen mls best baca jerrr
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh borak ape2 je ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Haii nk borakk
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan nye.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 05:46 PM | Show all posts
Boleh borak apa2 ke kt sini?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 02:20 PM | Show all posts
hari ni borak apa uoll's
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 05:16 PM | Show all posts
borak apa hari ni..boring ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Senyap jeeee takde cerita
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nak borak psal ape? sorg pun tk knal
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 04:25 PM | Show all posts
puasa xlama lagi.. apa persediaan sempena ramdhan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah 9 ramadhan pun. Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:55 PM | Show all posts
mcm mana nak kumpul credit bebanyak?byk uma yg pagau nya tinggi benau ni!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 02:37 PM | Show all posts
nadihazza replied at 19-6-2017 01:55 PM
mcm mana nak kumpul credit bebanyak?byk uma yg pagau nya tinggi benau ni!

ahah..banyak nau uma yg pagau nya setinggi langit..nak juga join venture begosip sama..takot ketinggalan citer hot..mohon bg cara2 nak kutip point cepat..maceh otai2 semua..dgn ucapan selamat hari raya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2017 07:45 AM | Show all posts
nadihazza replied at 4-7-2017 02:37 PM
ahah..banyak nau uma yg pagau nya setinggi langit..nak juga join venture begosip sama..takot ketin ...

under info belia, kat situ ada buku n kesasteraan..momod sana baik hati..suka bagi kredit... i luv seribulan.. kredit based on komen.. semakin ilmiah n releven komen n tempek gmbr sket..boleh la dpt dlm 60 kedit..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2017 09:21 AM | Show all posts
redapple10 replied at 14-8-2017 07:45 AM
under info belia, kat situ ada buku n kesasteraan..momod sana baik hati..suka bagi kredit... i luv ...

ok..thanks red apple
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 02:51 PM | Show all posts
redapple10 replied at 14-8-2017 07:45 AM
under info belia, kat situ ada buku n kesasteraan..momod sana baik hati..suka bagi kredit... i luv ...

wah ye ke.. boleh tryy.. thans alot
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2018 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
SALAM SUBUH MUSLIMIN.MUSLIMAT AND GOOD.MORNING ALL......I AM.BACK.!
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2018 06:59 PM | Show all posts
assalamualaikum semua
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2018 09:34 PM | Show all posts
lamanya tak masuk sini.....

apa khabar orang kampung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2018 07:03 AM | Show all posts

Waalaikumsalam Tottot...
Long time no see
Sorry, long time juga nak mereply ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2018 07:05 AM | Show all posts
anna-zara replied at 28-5-2018 09:34 PM
lamanya tak masuk sini.....

apa khabar orang kampung

anna...
Lamanya tak nampak.
Orang kampung ramai dah menghilang, anna. Senyap sunyi jadinya
Saya dan Elle pun lama tak berborak
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2018 01:30 PM | Show all posts
Eva_yy_Ellin replied at 30-5-2018 07:05 AM
anna...
Lamanya tak nampak.
Orang kampung ramai dah menghilang, anna. Senyap sunyi jadinya
...

Masing2 busy kot...Anna pun sejak tukar kerja masuk forum x login pun...
cuma baca berita2 kalau ada.

Elle mana?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2018 08:18 AM | Show all posts
anna-zara replied at 2-6-2018 01:30 PM
Masing2 busy kot...Anna pun sejak tukar kerja masuk forum x login pun...
cuma baca berita2 kalau  ...

Oooo...anna tukar kerja ke? No wonder la.
Sibuk di tempat kerja baru atau CARI kena block?
Saya pun tukar kerja walaupun dah tiga tahun. Tempat kerja ni tak block CARI tapi video kena block dan gambar kadang tak keluar. Itu yang kadang susah nak manage board walaupun sentiasa log in untuk baca berita tak bergambar

Elle jadi mod untuk board kecantikan dan fesyen sekejap hari tu. Ada la dalam setahun dua. Masa tu pun saya sibuk tak dan berborak dengan dia.
La ni Elle dah pencen jadi mod terus tak nampak lagi dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041121s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list