Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
30530
View
226
Reply

Cakenis shawl copycat @mirag3_contemporary?

[Copy link]

Author: flowerhit       Show all posts   Read mode

Post time 16-11-2015 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
hook cemana nih? kalo shawl citraaida(aida gadis melayu)
ade mcm tali blh ikat2
nmpk cam senang gak pkai.dia panggil shawl ikat2, tgk tutorial cam best je tp iols tak try beli lg sbb shawl yg ade kt umah pun berlambak2 ade yg tak terpakai. la ni hari2 duk ulang pkai instant shawl yg beli kt kenanga je huhu sbb senang pkai, takyah iron dan blh buat muncung yg penting selesa je pkai.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-11-2015 10:42 AM | Show all posts


Tak habis2 lagi ker gaduh pasal design tudung
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Meluat dgn sstengah peniaga online..

Secara serius lah kan..ko pun kdg2 cilok idea dr internet lpstu claim ko yg design semua.cth skirt lah..ko cilok idea kat tenet keluarkan produk,lpstu org lain keluarkan lebih kurang,tp pelbagaikan lebih laris..ko plk nak marah cite idea ko lah itu ini.tudung pun gitu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:45 AM | Show all posts
Suchi replied at 16-11-2015 10:41 AM
hook cemana nih? kalo shawl citraaida(aida gadis melayu)
ade mcm tali blh ikat2
nmpk cam senang ga ...



Tudung / shawl bertali tu so yesterday, zaman2 mak iols lagi dah wujud tudung mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:47 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 16-11-2015 10:40 AM
Jijik meols tgk model2 hijabista dan tokey2 tudung skang ni

Jijik sbb perangai mas ...



I dok bersembang dgn kawan yg meniaga pakaian muslimah, sesungguhnya hauk belaka perangai seller2 brgn muslimah ni, yg mana backstabbing, yg mana bergeng, yg mana caras mencaras, yg mana buruk memburuk, macam2 cerita keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:47 AM | Show all posts
Suchi replied at 16-11-2015 10:41 AM
hook cemana nih? kalo shawl citraaida(aida gadis melayu)
ade mcm tali blh ikat2
nmpk cam senang ga ...

dah upload pic di atas..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:49 AM | Show all posts
aleesyasofia replied at 16-11-2015 10:21 AM
shawl tue xperlu pin kan.. just mcm cangkut jer..



Baru perasan yg jd model adik HZ, awat lain betul dah muka adik dia.

Mana hooknya? Tak nampak pun
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:52 AM | Show all posts
juliez replied at 16-11-2015 10:49 AM
Baru perasan yg jd model adik HZ, awat lain betul dah muka adik dia.

Mana hooknya? Tak namp ...

gambar nie dari video..
sebab memang cari tak de plak pic yg betul2..
yg adk hanis pegang tue la hooknya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:53 AM | Show all posts
aleesyasofia replied at 16-11-2015 10:52 AM
gambar nie dari video..
sebab memang cari tak de plak pic yg betul2..
yg adk hanis pegang tue la ...



Yg brand tudung lagi satu tu ada komen apa2 tak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:55 AM | Show all posts
dah tgk dua-dua Ig,
nampak yg cakenis ni lagi menarik dan kemas...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
juliez replied at 16-11-2015 10:45 AM
Tudung / shawl bertali tu so yesterday, zaman2 mak iols lagi dah wujud tudung mcm tu.

yeke uols? dah tgk yg shawl aida tu?
iols tak ngikut trend sgt pkai je yg mana yg sedap n sesuai ngn muke iols.
iols cek gambo2 lama iols rupanya dr tahun 2003 lg iols dah pkai tudung pat segi  lilit stail shawl guna kain lembut lolek lg. tp time tu kain gitu org pnggil scarf ke apatah.
cuma dulu bidang tak besar so ngam2 jela bila lilit. kalo hat jenis shawl pun lebar kecik dlm 0.5 meter jah.dulu2 kalo pkai pun just selempang bodoh je ala2 stail keknis pkai tu.
rupanya dulu lg dah pkai gitu tup2 skrg je jd pemes.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
aleesyasofia replied at 16-11-2015 10:21 AM
shawl tue xperlu pin kan.. just mcm cangkut jer..

siap ade 3 lubang utk sesuaikn bntuk muka eh?
tp kemas ke ye?
iols sampai skrg xreti nk guna jarum peniti je kalo nk lilit shawl iols lg rela guna pin yg utk lampin baby tu. pin apa tah nama tu huhu
sbb tak yakin guna peniti rasa mcm mudah tercabut je.
tetap gak guna brooch atau pin lampin tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 11:03 AM | Show all posts
Suchi replied at 16-11-2015 10:59 AM
siap ade 3 lubang utk sesuaikn bntuk muka eh?
tp kemas ke ye?
iols sampai skrg xreti nk guna jar ...

sama la tak reti nak lilit suh pakai pin..
macam tak selamat jer..
kalau palai pin pun takat letak kiri kanan jer..
kdg2 atas kepala supaya tak jauh lilit shawl tue..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 11:04 AM | Show all posts
Suchi replied at 16-11-2015 10:55 AM
yeke uols? dah tgk yg shawl aida tu?
iols tak ngikut trend sgt pkai je yg mana yg sedap n sesuai  ...



Tak tengok. Tapi kalau sebut tudung bertali i can imagine yg jenis tali dkt belakang then ikat ke kepala bawah bhgn atas tengkuk kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 11:08 AM | Show all posts
juliez replied at 16-11-2015 10:53 AM
Yg brand tudung lagi satu tu ada komen apa2 tak?

ada post qoute..

nie captionnya
Salam maghrib ladies!! Thank you mirage loversss..as we received lots of comment regarding our "hook" aka cangkuk. It's ok ..think positive!!we only copy smart ppl during exam right? (Haippp..dosa k copy) But ahamdulillah..we are blessed! 💓💓💓 Rezeki itu milik Allah swt.
images.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 11:08 AM | Show all posts
aleesyasofia replied at 16-11-2015 10:21 AM
shawl tue xperlu pin kan.. just mcm cangkut jer..

ni adik hanis eh? model ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 11:09 AM | Show all posts
aleesyasofia replied at 16-11-2015 11:08 AM
ada post qoute..

nie captionnya




Bagus owner dia, takde nak melatah
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 11:11 AM | Show all posts

yup adik hanis
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Fareeda, naelofar, sugarscarf, aidijuma, cakenis, dan byk lg. Gaduh la korang
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 11:14 AM | Show all posts
tulah pasal hook ni rasaya dh pernah buat .. xsilap mg pernah masuk tb
owner x melatah , org lain lak sibuk2
heheheh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list