JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33738
View
219
Reply

Alkisah Tukang Motibasi Tersohor katanya.... Update Rumusan timeline di #1

[Copy link]

Author: axl_bach       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 16-11-2015 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ska_n_dal replied at 16-11-2015 01:44 PM
owh..memang patutlah jadi lejen..kah kah kah

Try la pegi troll kat FB AZIZAN OSMAN ko tau la camne Maksumnya mamat nih di mata Fanataik dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 02:13 PM | Show all posts
axl_bach replied at 16-11-2015 01:39 PM
Lejen wooooo,  ko tanya sket pasal PhD or syarikat dia yg berjaya nglupo fanataik2 dia moyan....

selambe je ko ckp die ni lejen
kang 'lejen' yg sebnr sentap kang


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2015 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
renko replied at 16-11-2015 02:13 PM
selambe je ko ckp die ni lejen
kang 'lejen' yg sebnr sentap kang

Si kontol tu??  yg tu bawah tapak kaki jer...... dah x berkutik dah pasal JUARA SEBENAR aku hentak...... lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2015 03:08 PM | Show all posts
@TravellingBear @a_gen2 mohon memberikan seulas dua kata
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2015 03:18 PM | Show all posts
Betapa ironinya produk pakar pemasaran yg dok pumpang2 bagi tips nak lakukan produk kena buat label menarik perhatian bagai produk sendiri sendu di tepi Parit Kg Baru Kuala Lumpur jer



Rasanya tiada siapa tahu kewujudan produk bodoh nih
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 03:32 PM | Show all posts
cek in hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts


Rajin sungguh naa buat biography terperinci besfren hg
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pasai2 aku kena "study"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2015 03:49 PM | Show all posts
TravellingBear replied at 16-11-2015 03:47 PM
Rajin sungguh naa buat biography terperinci besfren hg

hahahahahhahah, saja nak hapuskan ketaksuban fanataik si gemok nih.......

kalo ada fanataik2 dia dlm CARI yg x setuju dgn timeline yg aku rumuskan bleh buktikan yg timeline aku tu silap dan rekaan aku semata2 utk memburukkan reputasi dia

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 16-11-2015 12:50 PM
Timeline jatuh bangun si GEMOK MIKIMAUS dalam perniagaan (rumusan dari sumber beliau sendiri tp diri ...

3-4 kali aku baca, tkdk pon cerita pasai JajanJijan puihh laaa tak complete
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 03:55 PM | Show all posts
baru2 ni perasan his banner dah tak letak muka ngan jari kiri kanan kat kening tu,latest ngan pic yg dari tepi...utk efek kurus agaknya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2015 03:56 PM | Show all posts


Katanya PhD adalah helaian kertas yang memberikan satu tanda aras dalam pendidikan formal

Sembang kemas gak cakap pasal university terbesar di dunia adalah UNIVERSITY OF LIFE

Di perenggan akhir kuhnunnya nak guna gelaran AZIZAN OSMAN saja tanpa gelaran DOKTOR sampai skang asyik dok jaja DOKTOR dia tu

PhD x perlu sbb hanya helaian kertas (satu penghinaan kepada pelajar2 yg study siang malam bersengkang mata siapkan thesis bagai utk PhD)  tp now sibuk melengkapkan pengajian PhD keduanya, Doctor of Philosophy in Business Administration (PhD) di City University College of Science and Technology.

Sembang cam celkalehnat laa ini worang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2015 03:58 PM | Show all posts
TravellingBear replied at 16-11-2015 03:52 PM
3-4 kali aku baca, tkdk pon cerita pasai JajanJijan puihh laaa tak complete

yup, xder pun aku jumpa dah pasal produk dia nih.......dulu ntah camner aku bleh terbaca pasal Jajan Jijan nih tp sendu sesendu ya amat ngalahkan sendunya pelakon gred E Mollywood

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2015 03:59 PM | Show all posts
minahsenget replied at 16-11-2015 03:55 PM
baru2 ni perasan his banner dah tak letak muka ngan jari kiri kanan kat kening tu,latest ngan pic yg ...

haah, mmg nampak dia posing amik dari sebelah kiri jer dah xder imej jari telunjuk ke kepala ala2 resaksa GORGON ke GORDON......lol

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 04:02 PM | Show all posts
axl_bach replied at 16-11-2015 03:59 PM
haah, mmg nampak dia posing amik dari sebelah kiri jer dah xder imej jari telunjuk ke kepala ala2  ...

tgk kat mana? area roundabout ke hehehe..tak sempat la nak snap
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 04:07 PM | Show all posts
i penah nak join company cobra nih...konon international tahap gaban...pegi la join this grup ,half day pun tak sempat,masa tu kat pulau tikus png..kena buat satu grup 2 org...task yg i kena jual pakej satu restaurant ni...my god...dah pegi mktg bagai baru tau i dok promote rest sup kaki vavi...with that water la i belah...so i mmg tak heran la ngan cobra tu...choiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
minahsenget replied at 16-11-2015 04:02 PM
tgk kat mana? area roundabout ke hehehe..tak sempat la nak snap

Jap.... Yeke? Ada 1 poster besar jalan nak masuk rumah aidil zakuan , tehtap nampak GEMUK

Weyhhh kalau snap, cemana nak tepek pakai phone? Aku dah lama tak bukak PC . Entah2 dah jahanam ! Hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 04:12 PM | Show all posts
TravellingBear replied at 16-11-2015 04:09 PM
Jap.... Yeke? Ada 1 poster besar jalan nak masuk rumah aidil zakuan , tehtap nampak GEMUK

Weyhh ...

tak reti guna hp.

tak la kurus pun,may be sebab i tgk cepat2 ...malu wehhhh klu org ingat i minat nak join his class..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2015 04:13 PM | Show all posts
minahsenget replied at 16-11-2015 04:07 PM
i penah nak join company cobra nih...konon international tahap gaban...pegi la join this grup ,half  ...

bleh ko elaborate sket camner APPCO dan COBRA Group nih bergerak??

adakah dia cakap expand staff dari sorang dia ke 300 org tu yg direkrut pegi jalan kaki promote barang di jalanan dan pintu ke pintu?? trainee or yg walk-in interview ker masuk sekali 300 org tu??

pelik aku pasal COBRA nih, sbb ikutkan dulu dia ada gak mention dlm memana zine or web dlm biodata dia pasal CObra dan Anugerah PLATINUM kejadah yg dia menang tu, now cam malu2 nak citer sebut pun just syarikat pemasaran di melaka beribu pejabat di London, tu jer

ada yg kata Cobra nih byk kes tipu kena saman

dan ada yg kata base Cobra nih di Hong Kong bukan London...cer citer cer citer

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2015 04:14 PM | Show all posts
minahsenget replied at 16-11-2015 04:02 PM
tgk kat mana? area roundabout ke hehehe..tak sempat la nak snap

aku tgk dekat area GA Hotel x salah aku ada banner pasal program potensi kejadah 2015 ntah...dlm radio Kedah FM pun ada promot Jalaluddin Hassan jadi jurucakap

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042460s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list