Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
29864
View
322
Reply

Eli celaru ni sis!

[Copy link]

Author: ellejo    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-11-2015 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

sis, aku ada kekeliruan ni. aku skarang in a relationship dgn sorang laki. lama da kenal. Dr skola menengah lagi.rapat tu tidaklah tapi selalu contact huha huha bersama. tapi kan sis, aku tau dia rogayah sulong dr umur 19 namun tidak pernah pula aku bertemu ex2 boyfriend pada boyfriendku itu. awkward kan sis tatkala menyebut?

dia ajak aku jd gf dia bila aku secara vokalnya menyuarakan yg aku ada simpan cita2 nak berlakikan gay sbb atas byk sebab. aku dah knal dia lama so aku OK la.Diketahui dia pun ada agenda dia

lpas declare, dia lain dgn aku sis. cara dia pegang aku mmg lain (setajah jadian dilarang hencap),  cara cakap pun lain dulu dia maki aje aku ni. skarang tak.
dgn layanan dia mmg first class ah. kalah abam Nigeria Venice hill cheras
jujur sis, aku yg xde hati perut ni akhirnya cair sis.

dia adala ajak kawen, aku tersenyum sinis kata "sapa nak kawen dgn jantan xguna mcm ko?" tapi deep down hati ni berpesta ria kenduri sakan seolah mmg aku ini amat mensayangi dia sis. namun menurut ummah forem CI gay kekal gay, mana mungkin bertukar selera apatah lg jatuh cinta pada pempuan.

apa harus kulakukan? putus sebelum parah atau hadap je, cashlah kan ini yg ku minta? tak sangka pula hatiku akan tewas di tangan dia. kalau putus, ni kali pertama aku rasa begini. I feel so alive sis. kalau hadap, aku xnak jadi statistik cerai lantas jd headline paper ummah sbb masih dara kerana laki gay.

aku takut nak tanya dia apa perasaan dia pada aku.

ampun sis hati ini mmg celaru sgt. sis faham x masalah ni sis? bbnu dilarang cedok masalah ini utk buat novel.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Beliau bukan gay la sis kalau bernafsu dgn sis.... Beliau bisex.  Akak cadangkan sis terima jah beliau...rumah tangga akan terjaga gitu. Serba serbi keja wanita beliau tahu.  Sis boleh la hanya tumpu utk melayan suami jah.  
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
handsome tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 12:15 AM
Beliau bukan gay la sis kalau bernafsu dgn sis.... Beliau bisex.  Akak cadangkan sis terima jah beli ...

pada mulanya kakak nak rule out heshe tu bisex sis namun berdasarkan relationship history beliau, tiada wanita sis.kakak yg pertama.

logic ke sis gay turn to bisex within years? kakak bingung, berkecamuk hati kakak.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
zawara replied at 25-11-2015 12:17 AM
handsome tak?

handsome tu bolehla jugak kalo nak dijadikan trofi

namun dia sedikit kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah dia layan suwit2 begitu teruskan aja sis. Esok2 dah menikah, kalau tak ngam uol berpisah je.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 12:36 AM
pada mulanya kakak nak rule out heshe tu bisex sis namun berdasarkan relationship history beliau,  ...


Rasa macam nak seru jah gay2 forum jawab soalan sebab meka lebih memahami maniam tapi...biarlah meka masuk sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Matalamat perkawinan pun dah lari....
Punah hidup kau nanti....apa-apa pun letakkan agama trmpat teratas .

Fefeeling setazah :zz:zz:zz
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 12:57 AM | Show all posts
hehehe...adekah sis heroin novel 'suamiku encik sotong'?

or dia jenis yang kategori rogayah yang bukan sotong?

leh la terbitkan novel 'suamiku encik rogayah gagah berani' lak...hehehhee

kalo dah jodoh kome...kahwin je la....lagi2 kalo dia gay yang hensem wakakakakkakakakkakak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 25-11-2015 12:57 AM
hehehe...adekah sis heroin novel 'suamiku encik sotong'?

or dia jenis yang kategori rogayah yang  ...

dia bukan sotong sis. lelaki biasa je namun sexual orientation beliau alignment lari sedikit.

tidaklah layak aku disamakan dgn memana heroin sis.

aku tidak pernah begini sis, tidak pernah seumur hidup sebelum tidor scroll2 gambar seorg laki melayu sambil senyum sndirian.tak sanggup rasanya bayangkan kalau dia juga rasa apa aku rasa. pasti bahagia amat kan sis?  
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 12:36 AM
pada mulanya kakak nak rule out heshe tu bisex sis namun berdasarkan relationship history beliau,  ...

mgkn beliau ingin coverina saja kot. ikot pengalaman akak la...serupa dlm film HACKS tu . ...Cinta Platonik  ka apa istilah nya... akak nasehatkan ...sis hnya layan biasa saja..kelak nanti sis yg mkn hati lihat laki sis berjantan sana sini ... serupa DTL dan kawan2 akak yg lain...tapi dorang pasrah jah..sebab laki kaya ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 25-11-2015 12:48 AM
Rasa macam nak seru jah gay2 forum jawab soalan sebab meka lebih memahami maniam tapi...biarlah  ...

uols tagged saja sis  @Changa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 25-11-2015 12:49 AM
Matalamat perkawinan pun dah lari....
Punah hidup kau nanti....apa-apa pun letakkan agama trmpat te ...

matlamat kawin tu apa ...? zuriat kan ..? akak percaya heshe mampu membuntingkan tt , persis DTL, anak berduyun noks..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
boyfie sis tu dah penah tido ngn boyfie dia ke ya tuhan soalan kan

kalau belum mana tahu sis memang boleh ubah dia
novel sangat
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 01:30 AM
dia bukan sotong sis. lelaki biasa je namun sexual orientation beliau alignment lari sedikit.

t ...

sis patut tanya beliau top atau bottom.....kelak nanti dgn sis beliau jadi suami...dengan jantan lain beliau jadi isteri....lagi la sis makan hati....Lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 25-11-2015 12:48 AM
Rasa macam nak seru jah gay2 forum jawab soalan sebab meka lebih memahami maniam tapi...biarlah  ...

harap mereka mampu kasi nasihat nan padu. rasa nak cashkan aje diri sndiri ni sis, dulu beria mintak, dah tersuka baru nak menggelupur.



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 01:32 AM
uols tagged saja sis  @Changa

sis tag kakak changa, halahai sis nantilah dulu aku dimasa kini hati bercelaru tidak lagi kalis maki.

silap2 menangis bucu katil kalo dicashkan kakak changa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 01:35 AM
sis patut tanya beliau top atau bottom.....kelak nanti dgn sis beliau jadi suami...dengan jantan l ...

amboi blum penah pula tanya soklan maut sebegitu sis
cuma penah tanya main2 menganjing heshe nak ngesek dgn iols atau tidak.
jawapan dia tidak.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 01:33 AM
matlamat kawin tu apa ...? zuriat kan ..? akak percaya heshe mampu membuntingkan tt , persis DTL,  ...

maaf sis mencelah. DTL tu apa sis? ampun sis bertanya kalo2 terma tu wujud normal di dalam bahasa seharian.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 25-11-2015 01:34 AM
boyfie sis tu dah penah tido ngn boyfie dia ke  ya tuhan soalan kan

kalau belum mana tahu si ...

terus terangla sis, xpercaya benda2 sebegitu. kepercayaan aku lah kan. mana boleh naluri switch2 ubah2 gitu saja.

nak teruskan, nanti bak kata forumer lain makan hati pula kalo beliau main jantan lain, lg parah kalo aku xdisentuh lgsg. namun kalo putus, aku tak penah rasa begini sis. adakah ini cinta sis?

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 02:03 AM
terus terangla sis, xpercaya benda2 sebegitu. kepercayaan aku lah kan. mana boleh naluri switch2 u ...

i pon tak percaya jugak..saja usik2 u

anyhoo, i rasa, i rasa la kan..mungkin mamat tu betul2 jaga, amek hati u sampai la u confirm kahwin dgn dia kot..u tau la pempuan kan hati lembut sikit..bak kata sia rev kat atas tu, layan biasa2 sudah..takut nanti u yang merana
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 01:33 AM
matlamat kawin tu apa ...? zuriat kan ..? akak percaya heshe mampu membuntingkan tt , persis DTL,  ...

Ha????.....matalamat kwin utk zuriat je?
Kau bior betul.....

Klu matalamat kwin  nk zuriat je nanti jadi mcm zul & trisna....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 08:47 AM | Show all posts
its ok sis...perkahwinan ni ibarat pelaburan jg.

minta2 si laki itu berubah lah selepas bersama sis.....

kawin jer lah sis..... i sokong u!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 08:54 AM | Show all posts
den masuk fefeeling nak jadik kaunselor tapi baca komen2 kat atas dah gelak2 lupa pulak nasihat yang ingin diberi....hihihi

japgi ada idea iols masuk lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 09:06 AM | Show all posts
adekah ko rela pakwe/ laki ko curang dengan kaum sejenis dari curang dengan perempuan?...
konpius..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068976s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list