Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
29779
View
322
Reply

Eli celaru ni sis!

[Copy link]

Author: ellejo       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-11-2016 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
rindusangbulan replied at 1-11-2016 02:34 PM
tahniah elle...jaga diri & kandungan baik2

bahagia till jannah!!

Mekasih sis, aman2 je aku kini  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2016 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
zeed replied at 1-11-2016 02:37 PM
Tahniah la elle oi...kalau baby dah keluar jgn bagi dia pegang..sila balas dendam sekejap..

malas nak balas dendam, laki jenis hati batu mulut puaka gitu elok biar je pura2 dia takde pun takpe, tak bawak effect dalam hidup kita

Lama2 dia geram sendiri   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2016 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 1-11-2016 03:22 PM
Tahniah Elle! Bertambah keluarga pak Johari

meriahla hari keluarga johari nanti kikiki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2016 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
noqiz replied at 1-11-2016 08:38 PM
suka pulak aku baca kisah elle nie.. macam orang yang periang sungguh. jenis tak kisah..jenis tak fi ...

sedihle juge memula, tapi rule no.1 of pregnancy. Emosi kene sihat so lantak pi dia la nak benci ke apa. Lama2 dia mengamuk sendiri aku tak terkesan dgn perangai setan dia tu  
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2016 11:28 PM | Show all posts
tahniah..tahniah..

jaga diri baik2
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2016 10:10 AM | Show all posts
eh.. dah kawin ke dak elle..
ketinggalan sungguh haku...
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 04:22 AM | Show all posts
ellejo replied at 1-11-2016 10:21 PM
sedihle juge memula, tapi rule no.1 of pregnancy. Emosi kene sihat so lantak pi dia la nak benci k ...

tahniah ye ellejo.. wah tidak update lagilah thread bila shift malam tu sebab dah kena jaga kesihatan diri n baby

take care and stay cool. sentiasa mendoakan kesihatan dan ketenangan ellejo and family.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 01:51 PM | Show all posts

hehe ai follow story u ni
rasa macam drama pulak, asben tak suka la gay la
paling kelakar sebab sebut highway guthrie, macam dejavu

take care ye
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah sis

tapi napa dia xmau bby?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2016 03:16 PM | Show all posts
alaaaa......
baru nak bagi cadangan nak terima ke tidak...
nasib baik mata ni tak kero..
perasan...tered ni mula bukak taon 2015...
tengok page 13...rupanya dah peknen pulak..

so..cadangan...tukau...wish tahniah la ehhhhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 01:38 AM | Show all posts
ellejo, pekabar..apa berita now. dah selamat deliver baby ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2017 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
darlingangel replied at 12-3-2017 01:38 AM
ellejo, pekabar..apa berita now. dah selamat deliver baby ke

hello
dah ada anak. boy.

engku azfar
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2017 12:27 PM | Show all posts
ellejo replied at 15-4-2017 11:50 AM
hello
dah ada anak. boy.

tahniah sis.

mesti hensem anak TT.

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2017 03:12 PM | Show all posts
ellejo replied at 15-4-2017 11:50 AM
hello
dah ada anak. boy.

waaaa congratulationssss!!!!  

busy la ellejo dengan baby eh.. anak first dah boy, Alhamdulillah..

dah berapa bulan dah ellejo..mesti hensem, mom and dad dia pun jelita n hensem
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2017 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah el
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
wow dh dpt baby tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2017 10:52 AM | Show all posts
tahniah elle.. semoga aman2 segalanya
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2017 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah i pun folo thread eli dulu hatta thread hantu. Cepat je masa berlalu. Tahniah sis. Jaga anak bebaik
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 01:16 PM | Show all posts
ellejo replied at 1-11-2016 10:10 PM
Mekasih sis, tak harap sangat tapi doa la dia sayang baby lebih dari dia sayang aku kikiki

I follow cite u dari dulu lg, memang eksaited nak tahu perkembangan.
Semoga bahagia & kasih sayang kekal till jannah.  

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 31-10-2016 03:31 PM
Dia tak okay. Dia suruh buang mula2 tapi lama2 okay bila dah tengok scan ultrasound baby

off topik kejap. kalo dah laki minik main pastu crettt ke dalam... kebarangkalian peknen tu ada. motif sangat seben ellejo dah mengeseks dgn minik tup2 jd janin nk suruh abort. ayoooo igt ngeseks tahap budak skolah ke.

apapun tahniah ellejo jd mommy engku azfar. moga engku azfar sihat & ceria   
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2017 03:45 AM | Show all posts
Nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin buat ellejo dan family.  Juga buat semua kawan-kawan di thread ni.

Ellejo, apa berita sekarang... baby dah pandai apa? Update la kami... rindu nak tau perkembangan u guys
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2017 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
darlingangel replied at 30-6-2017 03:45 AM
Nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin buat ellejo dan family.  Juga buat semua  ...

selamat ari raya to u jugak

dia masih tak mengiring lagi. agak lambat juga. baring je, gemok sangat kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2017 03:06 PM | Show all posts
ellejo replied at 1-7-2017 12:57 PM
selamat ari raya to u jugak

dia masih tak mengiring lagi. agak lambat juga. baring je, gemok sa ...

born 2017 ke late 2016, elle?


ala mesti chubby... chomellll
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044413s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list