Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
24901
View
310
Reply

Eli celaru ni sis!

[Copy link]

Author: ellejo       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-11-2016 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
rindusangbulan replied at 1-11-2016 02:34 PM
tahniah elle...jaga diri & kandungan baik2

bahagia till jannah!!

Mekasih sis, aman2 je aku kini  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2016 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
zeed replied at 1-11-2016 02:37 PM
Tahniah la elle oi...kalau baby dah keluar jgn bagi dia pegang..sila balas dendam sekejap..

malas nak balas dendam, laki jenis hati batu mulut puaka gitu elok biar je pura2 dia takde pun takpe, tak bawak effect dalam hidup kita

Lama2 dia geram sendiri   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2016 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 1-11-2016 03:22 PM
Tahniah Elle! Bertambah keluarga pak Johari

meriahla hari keluarga johari nanti kikiki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2016 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
noqiz replied at 1-11-2016 08:38 PM
suka pulak aku baca kisah elle nie.. macam orang yang periang sungguh. jenis tak kisah..jenis tak fi ...

sedihle juge memula, tapi rule no.1 of pregnancy. Emosi kene sihat so lantak pi dia la nak benci ke apa. Lama2 dia mengamuk sendiri aku tak terkesan dgn perangai setan dia tu  
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2016 11:28 PM | Show all posts
tahniah..tahniah..

jaga diri baik2
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2016 10:10 AM | Show all posts
eh.. dah kawin ke dak elle..
ketinggalan sungguh haku...
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 04:22 AM | Show all posts
ellejo replied at 1-11-2016 10:21 PM
sedihle juge memula, tapi rule no.1 of pregnancy. Emosi kene sihat so lantak pi dia la nak benci k ...

tahniah ye ellejo.. wah tidak update lagilah thread bila shift malam tu sebab dah kena jaga kesihatan diri n baby

take care and stay cool. sentiasa mendoakan kesihatan dan ketenangan ellejo and family.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 01:51 PM | Show all posts

hehe ai follow story u ni
rasa macam drama pulak, asben tak suka la gay la
paling kelakar sebab sebut highway guthrie, macam dejavu

take care ye
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah sis

tapi napa dia xmau bby?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2016 03:16 PM | Show all posts
alaaaa......
baru nak bagi cadangan nak terima ke tidak...
nasib baik mata ni tak kero..
perasan...tered ni mula bukak taon 2015...
tengok page 13...rupanya dah peknen pulak..

so..cadangan...tukau...wish tahniah la ehhhhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 01:38 AM | Show all posts
ellejo, pekabar..apa berita now. dah selamat deliver baby ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063086s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list