Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
24900
View
310
Reply

Eli celaru ni sis!

[Copy link]

Author: ellejo    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2015 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin je sis, lepas kawin sis bagi dia minyak dagu. Biar dia angau ke sis sorang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2015 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa apa hal pun aku nak ucapkan tahniah dekat kau sebab Tuhan dah makbulkan doa berpacaran dengan rogayah. Ramai lagi pompuan kat dunia ni doa supaya berjumpa jodoh sejak sekian lama tapi sampai hari ni belum jumpa jodoh. Masalah kau ni agak kronik juga tapi aku doakan supaya semuanya dipermudahkan. Love is blind bebeh! Aminnnnn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2015 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Td taman yg diupah mengorek rahsia dah report.
Kata dia, bf aku ckp dia suka aku dr form2 tapi sbbkan masih blajar, dia diamkan aje. then fly pi US, dia rasa dia minat lelaki pulak. ada la tiga bf spnjang heshe blajar namun xdela yg serious.
balik us dua tahun lpas, gathering member bercikcur di PD, aku adalah skali masa tu. dia rasa dia masih sukakan aku,although 9 years has passed sis.

tapi sbb aku jenis kasar, memana lelaki dekat bakal dimaki,dan aku tau dia minat lelaki, dia xbranila nak approach.kang jadi bahan. bila dpt tau aku punya cita2, dia berani la nak proposed aku.
dia minat lelaki dan penah la ngesek dgn laki lain but in term of heart, dia kata bertaun2 dia sukakan aku. it will never change katanya. mampuslah aku sis.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2015 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 28-11-2015 03:50 PM
Kawin je sis, lepas kawin sis bagi dia minyak dagu. Biar dia angau ke sis sorang.

kubur mana pula harus dikorek ni sis.
aduh sis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2015 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
aku rasa baik aku putus. kalo dia kata aku dalam hati dia selama ni pun selamba je heshe ngesek dgn laki lain, xmustahil kalo kawen sama jugak.hati cintakan aku tapi dia dok berguling atas katil dgn laki lain.

thank u lah pada mereka yg kasi cadangan. aku hargai chuols semua.

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2015 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 29-11-2015 10:48 PM
Td taman yg diupah mengorek rahsia dah report.
Kata dia, bf aku ckp dia suka aku dr form2 tapi sbbk ...

dik eliii..kecewa nya i baca part yg last tu
i ingat dia sesaja ngaku gay sbb dia tau niat u yg nak kawen gay tapi dia memang bebetul gay la pulak

tapi kan dia kata dia mmg minat u sejak dari form 2, maybe 2 tahun yg dia tersasar tu fasa keliru dia..u taknak try dulu ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2015 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 29-11-2015 11:12 PM
dik eliii..kecewa nya i baca part yg last tu
i ingat dia sesaja ngaku gay sbb dia tau niat u  ...

fasa keliru tu cemana?
nak juga give it a try sbb dia mmg lyn baik, pegi balik keje dia hantar, bg duit segala, kucing iols pun dia anggap mcm kucing sndiri. segalanya mmg terjaga.

tapi bila pikirkan yg dia kata dia sukakan kita selama ni tapi dia ngesek juga dgn org lain, takot dia akan buat benda sama.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 29-11-2015 11:40 PM
fasa keliru tu cemana?
nak juga give it a try sbb dia mmg lyn baik, pegi balik keje dia hantar, b ...

ala, i tak pandai sangat bagi view pasal ni..pekata panggil sis @chazey @rayna_raynes
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2015 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 30-11-2015 12:04 AM
ala, i tak pandai sangat bagi view pasal ni..pekata panggil sis @chazey @rayna_raynes

seriously xterpikir pasal keliru ke apa ke. mcm kejamla pulak kalo btul2 kliru sblum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 12:26 AM
seriously xterpikir pasal keliru ke apa ke. mcm kejamla pulak kalo btul2 kliru sblum ni.

i macam pernah baca somewhere yg lelaki ni ada fasa kompius tu tapi sampai dah tahap ngesek tu bukan kompius dah tu..tu entah la nak cakap

bak kata forumer kat depan tu, kalau u betul nak try jugak dgn dia u all berdua kena duduk diskas hati ke hati gitu..kena ada strict guideline utk u all berdua..dan u kena make sure la dia dah tak buat benda tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 01:41 AM | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 09:40 AM
Datok terlaja laris sis... Akak baca kat bod gosip, bini beliau makan hati juga, tapi sebab kaya m ...

eh ni fitnah ke pe? ada bukti ka?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 01:45 AM | Show all posts
imthegirl replied at 28-11-2015 03:50 PM
Kawin je sis, lepas kawin sis bagi dia minyak dagu. Biar dia angau ke sis sorang.

syrikkkkkk tu girl oitt
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 09:45 AM | Show all posts
Edited by chazey at 30-11-2015 09:46 AM
MeghanK replied at 30-11-2015 12:04 AM
ala, i tak pandai sangat bagi view pasal ni..pekata panggil sis @chazey @rayna_raynes

Kalau dah mengesek bersama tu bukan keliru dah tu Meghan, tu memang yakin diri dah tu. Ko tak simply ngesek dengan someone just untuk test sexual orientation ko. Sebab seblom ngesek mesti ada fasa warming up. Kalau time warming up tu ko rasa syok jah, tak jatuh geli ka apa, memang dah sah2 ko bernafsu dengan orang tu walau dia sejantina dengan ko. Bila dah bernafsu, tu dah kira self confirmation dah tu akan apa yang ko suka. Ni pendapat aku la.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 09:49 AM | Show all posts
ellejo replied at 29-11-2015 10:48 PM
Td taman yg diupah mengorek rahsia dah report.
Kata dia, bf aku ckp dia suka aku dr form2 tapi sbbk ...

Aku ada baca kat thread gossip bahwa menurut sis @Changa gay memang boleh crush pada pompuan.

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurm...ikut kata hati..
Klu xsesuai nanti cerai...
Susah nk jumpa laki yg caring pasal kita...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 30-11-2015 09:45 AM
Kalau dah mengesek bersama tu bukan keliru dah tu Meghan, tu memang yakin diri dah tu. Ko tak simp ...

ah, lupa pulak part warm up tu..takkan la time warm up tu tak geli kan..ke ala2 pengsan tak sedar

tapi bak kata dik eli, lelaki tu flexi kan..lagi komplikated, dedua dia nak u
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2015 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 30-11-2015 09:45 AM
Kalau dah mengesek bersama tu bukan keliru dah tu Meghan, tu memang yakin diri dah tu. Ko tak simp ...

ko buat aku terbayang heshe tgh henjut2 laki lain

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2015 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 30-11-2015 11:20 AM
Hurm...ikut kata hati..
Klu xsesuai nanti cerai...
Susah nk jumpa laki yg caring pasal kita...

ni kalo trisna tau ni. mau jadi bahan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2015 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 30-11-2015 12:54 AM
i macam pernah baca somewhere yg lelaki ni ada fasa kompius tu tapi sampai dah tahap ngesek tu buk ...

conversation hati ke hati susah nak start. takpela aku cuba malam ni. doakanla dia xkene pelempang dgn aku. atau aku ngesek dgn dia sbb aku ni sejak dgn dia membirah sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 07:59 PM
conversation hati ke hati susah nak start. takpela aku cuba malam ni. doakanla dia xkene pelempang ...

ahaha..sabar nok. ingat tuhan bebanyak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 07:44 PM
ni kalo trisna tau ni. mau jadi bahan

Alah..dulik ah trisna tu..selagi laki dia berduit diaakn melekat ler..ada duit abang sayang..tak de duit terbang melayang...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bkn apa takut ko kawen nti ko kna lyn dia main blkg. Pastu dia akn senang hati bwk bf balik n buat projek dlm bilik ko...mkn hati woo
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Esmiria replied at 30-11-2015 01:45 AM
syrikkkkkk tu girl oitt

Memain je cik es kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 07:59 PM
conversation hati ke hati susah nak start. takpela aku cuba malam ni. doakanla dia xkene pelempang ...

Uols dah heart to heart talk tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 07:59 PM
conversation hati ke hati susah nak start. takpela aku cuba malam ni. doakanla dia xkene pelempang ...

Cinta dan sayang memang manpo buat pompuan baik jadi birah sis. Bertahanlah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066937s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list