CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dauswq

Gangnam University College - PENGUMUMAN BERSEJARAH SETIAP 9.00 PM BERMULA ESOK

 Close [Copy link]
Post time 7-1-2016 09:40 PM | Show all posts

motip sgt la nk aku post dlu kan. byk lg benda yg aku x masukkan lg kot....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2016 09:42 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 7-1-2016 04:02 PM
menyesal aku buat panjang2.. sampai nk post pun x lepas2..

atleast ko dh siap kan!!! tang nk pendek kan tu sure la kejap je masa nyer compared to masa nak mengarang ayat kan!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 09:48 PM | Show all posts
rukiaichigo replied at 7-1-2016 09:42 PM
atleast ko dh siap kan!!! tang nk pendek kan tu sure la kejap je masa nyer compared to masa nak me ...

ko buat reseach sapa... meh aku tolong karangkan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 09:57 PM | Show all posts
Blueberri replied at 7-1-2016 04:57 PM
plain dongibab kipidab

jujurin iols cakap iols tak kofiden final exam, sebabnya iols hanya teng ...

Tengs sunbae nim..

Iols tgh cuba utk tak drop klas.. tapi memikiorkan research project tu...fenin pale jadinye.....

*tersandar di dinding bilik, mataa termenung...tarik nafas dalam2 dengan harapan dpt menyerap aura2 rajin dan bijak uols2 semua..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 10:01 PM | Show all posts
dauswq replied at 7-1-2016 03:25 PM
Ala midterm tu bolayan jek..

Rmi student dpt markah dekat2 situ gak plain...  

Hihi jgn cite pasal midterm... malunye iolsss x pass

Actually research project  is my major concern...
Mcm x dan je nak menaip panjang2...  apapuntakbuatlagi..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2016 10:05 PM | Show all posts
plain replied at 7-1-2016 10:01 PM
Hihi jgn cite pasal midterm... malunye iolsss x pass

Actually research project  is my major con ...

@spankee_fili tulis pendek2 jah @plain
ade yg kate nk tulis kurang dr 400 words ...
aslkan mematuhi syarat2 dlm lec 03 tu & boleh tarik org bace
join jek plain
baru kompetitisi sket...
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 7-1-2016 10:07 PM | Show all posts
plain replied at 7-1-2016 10:01 PM
Hihi jgn cite pasal midterm... malunye iolsss x pass

Actually research project  is my major con ...

research project tu dibawa bertanding, forumer2 juga akn mengundi
dan juri2 plak tentukan 50% daripadanye
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 7-1-2016 10:05 PM
@spankee_fili tulis pendek2 jah @plain
ade yg kate nk tulis kurang dr 400 words ...
aslkan mema ...

okehhhh....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-1-2016 10:41 PM | Show all posts
Salam pelajar-pelajar dikasihi,

@ayushuhada04 @MellyNad @naqibnasuha @anissa_kyra @rukiaichigo @zanierpk @YoonArang  @WeAiNe  @ichi  @plain  @runaway_dida @nohas @thafly@masdiana-ana   @spankee_fili  @Blueberri  @plasterhati

Memandangkan research project akan berakhir ahad ini,
jadi ada di antara rakan-rakan anda sudah bersiap sedia untuk menghantar assignment tersebut & ada juga masih belum bersedia atas masalah kesibukan

Research project ini bawa markah 40%
di mana 30% percuma diberikan bagi yang hantar assignment  manakala 10% ditentukan juri2 & pengundian penonton...
Ini bermakna sebaik sahaja anda hantar assignment, maka anda diberikan percuma 30% carry marks, seterusnya anda LULUS untuk course ini walaupun tidak mengambil final exam lagi dan midterm.

Bagi yang tak sempat siapkan sehingga ahad ini, jangan gabra dan gusar, anda boleh  'sign' petisyen di bawah untuk memohon kebenaran perlanjutan tempoh penghantaran Research Project sehingga ahad minggu depan, 16/1/2016.

KLIK PETISYEN INI

(Mengikut akta Gangnam University College, setiap pelajar mempunyai hak untuk memohon petisyen diadakan dengan menghantar 'pm' kepada salah seorang instructor atau dekan atau pengerusi kolej atas budi bicara merangkumi kehendak majoriti pelajar tersebut.)

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 11:28 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 7-1-2016 09:48 PM
ko buat reseach sapa... meh aku tolong karangkan..

tak nak la aku reveal aku buat artikel pasal saper!!! dah kecik hati dgn prof @dauswq & prof @ismaha biler aku bgtau research aku pasal saper, giigh dorg bahan aku!!!




Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 11:30 PM | Show all posts
wow, dah cecah 600 patah perkataan la esemen aku... ni pun dh pecah kepala nak goreng aper dlm tu... rasa mcm nk buat penutup je la. karang membebel byk sgt kan, bukan korang nk baca kan!!! hahahahaaaaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2016 11:53 PM | Show all posts
Edited by dauswq at 7-1-2016 11:54 PM
rukiaichigo replied at 7-1-2016 11:28 PM
tak nak la aku reveal aku buat artikel pasal saper!!! dah kecik hati dgn prof @dauswq & prof @isma ...

jangan kena report 'polis' ats gangguan sbb mengusik sudah
byk lecturer ilang job gara2 kena turun naik mahkamah
sbb uni tak nak ilang reputasi sbg uni berprestij dan top in the world gtuh, jadi terpaksalah pecat lecturer2 sebegini  



Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2016 11:59 PM | Show all posts
dauswq replied at 7-1-2016 11:53 PM
jangan kena report 'polis' ats gangguan sbb mengusik sudah
byk lecturer ilang job gara2 kena  ...

KEKEKE... dont worry la, xde nyer aku nk report 'polis' atas gangguan mengusik prof berdua ni... ni nk buat penutup esemen pun dh pening mcmaner nak mulakan ayat! hahaha... nnt kalo rajin, aku bg ko untuk baca dulu boleh? takut karangan aku tu tidak memenuhi piawai yang telah ditetapkan pulak kan!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2016 12:05 AM | Show all posts
rukiaichigo replied at 7-1-2016 11:59 PM
KEKEKE... dont worry la, xde nyer aku nk report 'polis' atas gangguan mengusik prof berdua ni... n ...

anto terus final draft kt sini terus jek kia...
aslkan dh ikut prosuder2 kt dlm lec 03 tu...
nnt aku dh ade set penilaian tertentu lak  bile mintak suruh tukar ini itu
bile kau dh antar, boleh terus aku nilai sekali dgn juri2 lain...



Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 12:08 AM | Show all posts
dauswq replied at 8-1-2016 12:05 AM
anto terus final draft kt sini terus jek kia...
aslkan dh ikut prosuder2 kt dlm lec 03 tu...
...

baiklah, prof daus. hopefully la dpt menarik minat yg lain2 utk vote artikel aku yg tahapahapatah tu nnt!! adoilaaaaaa, xdok idea mcmaner aku nk tutup bebelan aku utk esemen ni!!!! hmmmmmmmmmm....

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2016 12:10 AM | Show all posts
rukiaichigo replied at 8-1-2016 12:08 AM
baiklah, prof daus. hopefully la dpt menarik minat yg lain2 utk vote artikel aku yg tahapahapatah  ...

kau tutuplah bebelan dgn menang bergaya dlm cari kdrama nanti
pak cik tu tercalon 2 kan? maknenye rmi peminat gak

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2016 12:14 AM | Show all posts
rukiaichigo replied at 7-1-2016 11:28 PM
tak nak la aku reveal aku buat artikel pasal saper!!! dah kecik hati dgn prof @dauswq & prof @isma ...

lg aku nk tahu ko buat pasal sapa... oppa ke unnie..ke Ajusshi..ajusshi pun byak yg hot2 sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 12:20 AM | Show all posts
dauswq replied at 8-1-2016 12:10 AM
kau tutuplah bebelan dgn menang bergaya dlm cari kdrama nanti
pak cik tu tercalon 2 kan? ma ...

hoiiiiiiiiiiiiiiii... ko dh bagi hint kot kat student2 lain!!! tgk si @masdiana-ana dh boleh agak saper... huhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 12:21 AM | Show all posts
masdiana-ana replied at 8-1-2016 12:14 AM
lg aku nk tahu ko buat pasal sapa...  oppa ke unnie..ke Ajusshi..ajusshi pun byak yg hot2 sek ...

hahahaha... kan aku dh ckp, si daus ni mesti sibuk nak kantoikan pasai artikel aku tu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 01:10 AM | Show all posts
alhamdulillah, selesai jugak aku membebel2 utk esemen ni... berjaya jugak la mengarut dlm dua muka surat & 800++ patah perkataan!!! tapi rasa mcm tak nak hantar dulu je, takut kena gelak dgn yg lain2. hahahaha... tngu la insya Allah akan submit hari sabtu/ahad nnt!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:21 AM GMT+8 , Processed in 0.576979 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list