CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dauswq

Gangnam University College - PENGUMUMAN BERSEJARAH SETIAP 9.00 PM BERMULA ESOK

 Close [Copy link]
 Author| Post time 8-1-2016 06:13 PM | Show all posts
BERITA GEMBIRA untuk pelajar2 sekalian

@ayushuhada04 @MellyNad @naqibnasuha @anissa_kyra @rukiaichigo @zanierpk @YoonArang  @WeAiNe  @ichi  @plain  @runaway_dida @nohas   @thafly   @masdiana-ana   @spankee_fili    @Blueberri  @plasterhati
Petisyen 1 yang dihantar
ke pejabat pengurusan kolej dan telah ditandatangi oleh lebih 6 orang pelajar sudah berjaya diluluskan di mana fakulti berkenan untuk melanjutkan tempoh penghantaran research project sehingga ahad minggu depan, 16/1/2016.

Gunakan masa sebaik-baiknya.


(Mengikut akta Gangnam University College, setiap pelajar mempunyai hak untuk memohon petisyen diadakan dengan menghantar 'pm' kepada salah seorang instructor atau dekan atau pengerusi kolej atas budi bicara merangkumi kehendak majoriti pelajar tersebut.)

cc. Assoc Prof. @ismaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2016 06:38 PM | Show all posts
Edited by spankee_fili at 12-1-2016 09:36 AM












cc : tenaga pengajar @dauswq @ismaha




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2016 06:52 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 8-1-2016 06:38 PM
cc : tenaga pengajar @dauswq @ismaha

thanks spenkie
letakkan sekali link pdf artikel keseluruhan di bawah
senang nk bace sume sekali
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 8-1-2016 06:52 PM
thanks spenkie
letakkan sekali link pdf artikel keseluruhan di bawah
senang nk bace s ...

okeh..nanti iols tepek pdf..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2016 07:07 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 8-1-2016 07:00 PM
okeh..nanti iols tepek pdf..

tahniah anda orang ke-2 LULUS kursus ini dgn markah coursework meleibhi 30%
sila keep in touch dgn prof @ismaha utk markah daily esemen anda
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 8-1-2016 07:07 PM
tahniah anda orang ke-2 LULUS kursus ini dgn markah coursework meleibhi 30%
sila keep in touch ...

mekasih prof daus..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-1-2016 07:26 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 8-1-2016 06:38 PM
cc : tenaga pengajar @dauswq @ismaha

wah wah wah.... ko ckp 50% x siap esemen ko tup2 ko yg dh hntr kan!!! anyway, tahniah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
takutnya korang punya asignment...hebat2 semua...nas punya mcm karangan budak sek rendah je....x reti weh bab penulisan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2016 08:28 PM | Show all posts
dauswq replied at 8-1-2016 06:13 PM
BERITA GEMBIRA untuk pelajar2 sekalian

@ayushuhada04 @MellyNad @naqibnasuha @anissa_kyra @rukiai ...

Iols nak kena sign lagi ka petisyen kalau tak sempat nih prof daus?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 08:30 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 8-1-2016 06:38 PM
cc : tenaga pengajar @dauswq @ismaha

Lip lap lip lap aiiihhhh spenki, kata tak sempat buat, dia yg hantor dulu

Good job
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2016 08:31 PM | Show all posts
Blueberri replied at 8-1-2016 08:28 PM
Iols nak kena sign lagi ka petisyen kalau tak sempat nih prof daus?

tak perlu dah
keputusan sudah diumumkan pun
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 08:35 PM | Show all posts
dauswq replied at 8-1-2016 08:31 PM
tak perlu dah
keputusan sudah diumumkan pun

Oraittt

Pasal Yoona tuh dia ada debut dengan Snsd, perlu ker crita sket pasal debut tuh atau nak lebih kepada drama yang dia lakonkan jer?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2016 08:38 PM | Show all posts
Blueberri replied at 8-1-2016 08:35 PM
Oraittt

Pasal Yoona tuh dia ada debut dengan Snsd, perlu ker crita sket pasal debut tuh atau na ...

boleh include sbg biodata
tp fokus kerjaya arus pd lakonan

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 08:40 PM | Show all posts
plasterhati replied at 7-1-2016 07:38 PM
Br iols tau yg review drama pun dpt markah..

harus laa carry marks uols tahap nyawa2 ikan

dalam Course structure ada sebut tapi taktaulah prof2 semua nak kasi berapa



Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 08:47 PM | Show all posts
dauswq replied at 8-1-2016 08:38 PM
boleh include sbg biodata
tp fokus kerjaya arus pd lakonan

haruslah iols kena delete sket tentang SNSD nih

drama jadi lead pun ada 4 adja

nak cuba hantor secepat mungkin, penin pala nak pikir, nak tambah idea2 kreativiti sket sebab isi karangan nan ado
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 08:53 PM | Show all posts
Blueberri replied at 8-1-2016 08:40 PM
dalam Course structure ada sebut tapi taktaulah prof2 semua nak kasi berapa

bertambah konpem yg carry marks iols nyawa2 ikan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2016 08:56 PM | Show all posts
ngerinya tgk korang punya artwork

iols punya bukan bdk tadika lagi dah..

budak br belajar dah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2016 09:32 PM | Show all posts
plasterhati replied at 8-1-2016 08:53 PM
bertambah konpem yg carry marks iols nyawa2 ikan

uols aritu jwb kuiz gak kan? dh ade byk terkumpul..
cuma top up cukup 20 kredit esemen dgn sertai kuiz kah, peer-reviewed kah, atau mintak kami check kan review drama pernah dihantar..
mudah jek tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 09:43 PM | Show all posts
dauswq replied at 8-1-2016 09:32 PM
uols aritu jwb kuiz gak kan? dh ade byk terkumpul..
cuma top up cukup 20 kredit esemen dgn ser ...

ada laa jwb kuiz walaupun jwpn acah2 aje..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
rukiaichigo replied at 8-1-2016 07:26 PM
wah wah wah.... ko ckp 50% x siap esemen ko tup2 ko yg dh hntr kan!!! anyway, tahniah!!!  ...

la..memang baru je siapkan tadi...
stayback kat opis siapkan tau...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:24 AM GMT+8 , Processed in 0.214116 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list