CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dauswq

Gangnam University College - PENGUMUMAN BERSEJARAH SETIAP 9.00 PM BERMULA ESOK

 Close [Copy link]
Post time 10-1-2016 10:21 AM | Show all posts
Edited by rukiaichigo at 10-1-2016 10:26 AM

tak tahun pun ada lecture smlm... lepas tu biler baca balik kuiz tu, mmg la mcm xleh nk jawab sbb lgsg tak tgk R88 tu!!! hehehe...   btw, soklan2 tu mmg lain ek susunan nyer utk setiap student? sbb seingat aku la, soklan aku yg pertama utk mid-term tu adalah soklan no 17 drpd skema jawapan yang telah diberi. tu pasal la makin stress sbb soklan pertama je aku dh stuck beberaper minit... last2 mmg tembak je! tapi rasa mcm betul plak jawapan aku!!! betul tak @dauswq ??? ke jadil tembakan ku tidak tepat sama sekali?? hahaha


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-1-2016 10:28 AM | Show all posts
motip sgt biler dok touch up esemen aku, byk pulak ditambah dlm tu sampai cecah 1000 patah perkataan jugak la!!!   

marilah siapkan cepat2 esemen ni, lepas tu boleh la bernafas dgn lega!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 10:49 AM | Show all posts
hmmmmmm... korang, nak tnya ni. mcmaner kalo nk buat kat word, yg mcm pesen org buat dlm surat khabor tu? contoh nyer, kiter nk letak gmbr la kat belah kiri, lepas tu kat belah kanan tu ada beberaper perenggan ayat yg menerangkan gmbr tersebut!!! gigih aku godek2 word tp mcm x jumpa je.... huhu. motip sgt la aku dok sibuk pikir psl benda ni kan!!!!

thanks in advance!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 12:32 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 8-1-2016 02:10 PM
TRIVIA  MENARIK MENGENAI JOO WON DAN HAN HYO JOO
        ''quate joo won

ngeeeeeeee... teringat plak biler tgk joowon dlm musical Ghost tu. suara dia mmg sedap kot, nak2 sesuai dgn suara Ivy masa tu. cuma masa tu stress jugak la aku cuma mampu beli tiket yg kat level 3 nun jauhhhhh kat atas. lepas tu power spec aku plak dh tak valid dgn kerabunan aku, so mmg nmpk joowon samar2 dr kejauhan je la... huhuhu... aper2 pun mmg puas hati & berbaloi la trip curik2 aku g korea masa tu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 12:37 PM | Show all posts
rukiaichigo replied at 10-1-2016 12:32 PM
ngeeeeeeee... teringat plak biler tgk joowon dlm musical Ghost tu. suara dia mmg sedap kot, nak2 s ...

untungnya ko.. dpt tgk muzikal ghost.. aku hanya mampu tgk kt youtube jer...tapi aku suka duet dia dgn park ji yeon lagu three little words ..

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 12:40 PM | Show all posts
rukiaichigo replied at 10-1-2016 10:49 AM
hmmmmmm... korang, nak tnya ni. mcmaner kalo nk buat kat word, yg mcm pesen org buat dlm surat khabo ...

ko pakai words apa.. 2010 ke.. cuba cari kt charge styles,,then klip style set.kt situ ada pilihan style writing..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-1-2016 12:40 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 10-1-2016 12:37 PM
untungnya ko.. dpt tgk muzikal ghost..  aku hanya mampu tgk kt youtube jer...tapi aku suka duet  ...

ada geng yg ajak g tgk, so aku ngekor je la. nak2 mmg nk tgk musical kyuhyun yg Moon Embraces the Sun jugak. sambil menyelam mmg sambil minum air... hehehe... oh, ku x tahu pulak joown ada nyanyi dgn park jiyeon ni. ok, meh aku dgr kejap!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 12:48 PM | Show all posts
rukiaichigo replied at 10-1-2016 12:40 PM
ada geng yg ajak g tgk, so aku ngekor je la. nak2 mmg nk tgk musical kyuhyun yg Moon Embraces the  ...

nie bukan park ji yeon t- ara tue ye.. park ji yeon nie penyanyi muzikal.. suara dia memang best.. dia dgn ivy dpt pegang watak molly..maybe masa ko tgk tue mlm ivy buat persembahan ..mlm lain park ji yeon yg pegang watak molly..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-1-2016 12:53 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 10-1-2016 12:48 PM
nie bukan park ji yeon t- ara tue ye.. park ji yeon nie penyanyi muzikal.. suara dia memang best ...

ya lor, ku tahun bukan ji yeon t-ara. hehe. oh, kitorg mmg nk tgk joowon acting dgn ivy pun, tu pasal kitorg pilih hari&waktu tu! hehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 12:53 PM | Show all posts
rukiaichigo replied at 10-1-2016 10:49 AM
hmmmmmm... korang, nak tnya ni. mcmaner kalo nk buat kat word, yg mcm pesen org buat dlm surat khabo ...

lps ltk gambar..u try double tap kat mane u nak taip..agaknye lah..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 01:19 PM | Show all posts
MellyNad replied at 10-1-2016 12:53 PM
lps ltk gambar..u try double tap kat mane u nak taip..agaknye lah..huhuhu

haaaaaaa.... betul kot. hehehe. thanks, Nad!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 01:24 PM | Show all posts
rukiaichigo replied at 10-1-2016 01:19 PM
haaaaaaa.... betul kot. hehehe. thanks, Nad!

wcome, iolls pon dah lama xguna word..main agak je..

iolls pon sekarang ada masaalah, xtau cam ne nak post kat sini iolls punye power point..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp...... semua org sibuk buat research ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2016 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
MellyNad replied at 10-1-2016 01:24 PM
wcome, iolls pon dah lama xguna word..main agak je..

iolls pon sekarang ada masaalah, xtau cam  ...

Mellynad, dlm lec 03 ade diterangkan macam mn nk copy paste artikel dr word (powerpoint) ke forum..  
Cuba la try
Mana tau berhasil
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 01:40 PM | Show all posts
dauswq replied at 10-1-2016 01:32 PM
Mellynad, dlm lec 03 ade diterangkan macam mn nk copy paste artikel dr word (powerpoint) ke forum. ...

okey iolls cube try...hihihi..
jap nak bc blk lec 3..hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 01:41 PM | Show all posts
nak submit skg ke reserach paper aku yg tahapahapatah tu?? hahaha... seriau plak nak share dgn korg!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-1-2016 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
runaway_dida replied at 10-1-2016 01:30 PM
Knp...... semua org sibuk buat research ni

Motif buat-buat cuak?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
rukiaichigo replied at 10-1-2016 01:41 PM
nak submit skg ke reserach paper aku yg tahapahapatah tu?? hahaha... seriau plak nak share dgn korg! ...

Yela sekrng
Tak saboooo nak bacaaaa ahjushiiiiii muka kemut2 sbb tesepit tuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
runaway_dida replied at 10-1-2016 01:30 PM
Knp...... semua org sibuk buat research ni

Kerana tarikh semakin mengdekati mereka....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2016 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 10-1-2016 01:45 PM
Motif buat-buat cuak?

Ape plk motif....

Mmg cuak kot....

Menghantui btl task ni

Haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:51 AM GMT+8 , Processed in 0.310299 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list